chinavolframi verkossa ESTBLISHED1997
ISO9001:2008 CERTIFICATED
Katselet: koti>> Säteily Termit ja määritelmät

Säteily Termit ja määritelmät

Tämä sivu sisältää luettelon yleisesti, että on käytetty kuvaamaan näkökohtiin säteilyn tiedettä. Alla on radiaition suojaus termi ja määritelmä.
Laatu tekijä
Kerroin, joka absorboituneen annoksen (rad tai musta), on kerrottava, jotta saadaan määrää, joka ilmaisee, on yhteinen mittakaavassa kaikille ionisoivan säteilyn, biologinen vahingon (rem tai sievert) on avoimessa kudoksessa. Sitä on käytetty, koska joidenkin säteilyä, kuten alfa-hiukkaset, ovat biologisesti vahingollisia elävän kudoksen kuin muita säteilyn kun absorboituneen annoksen molemmista on yhtä suuri. Termi, laatutekijä, on nyt korvattu "säteilyn painotuskerroin" in uusin suosituksia säteilysuojelun.

Rad
Alkuperäinen laite kehitetty ilmaisemiseen absorboituneen annoksen, joka on energian määrä on mitä tahansa ionisoivan säteilyn (esim., alfa-, beta-, gamma, neutroneilla, jne.) talletetaan tahansa välineellä (esim. vesi, kudos-ilma). Annos yhtä rad vastaa absorptio 100 Ergs (pienen mutta mitattavan määrä energiaa) grammaa kohti absorboivan kudosta. Rad on korvattu harmaalla SI-järjestelmän yksiköiden (1 harmaa=100 rad).

Säteily alueella
Alueella, jossa säteily tasoja enemmän kuin 5 millirems (0,05 millisievertin) yhden tunnin aikana 30 cm: n päässä lähteestä tai mistä tahansa pinta, jonka kautta säteilyä tunkeutuu.

Säteily mittaukseen
Laite, joka tunnistaa ja näyttää ominaisuudet ionisoivaa säteilyä.

Säteily sairaus (oireyhtymä)
Kompleksi oireet kuvaavat sairaus tunnetaan säteily vammoja, jotka johtuvat liiallisesta altistumisesta (yli 200 rad tai 2 harmaa) koko kehon (tai suuri osa) ionisoivaa säteilyä. Varhaisimmat oireet ovat pahoinvointi, väsymys, oksentelu ja ripuli, joita voi seurata hiustenlähtöä (karvanpoisto), verenvuoto, tulehdus suun ja nielun ja yleinen voimattomuus. Vaikeissa tapauksissa, joissa säteilyaltistus on noin 1.000 rad (10 harmaa) tai enemmän, kuolema voi tapahtua kahden neljään viikkoon.

Säteilylähde
Yleensä suljetussa säteilylähdettä käytetään teletherapy ja teollisuusradiografiassa, kuten virtalähteenä akkuja (kuten käytössä avaruusalukset), tai erilaisissa teollisuuden tiheyksissä. Koneet, kuten kiihdyttimiä ja radioisotooppisovellusten generaattoreita sekä luonnon radionuklidit voidaan harkita lähteitä.

Säteily standardit
Annoksen ja annosnopeuden raja-arvot, sallitut pitoisuudet, säännöt käsittelyä, asetukset kuljetuksen, määräykset teollisuuden valvonta säteilyn ja valvonta Radioaktiivisten aineiden perustettu lainsäädännön tai sääntelyn keinoin turvallisen käytön ja soveltamisen ionisoivaa säteilyä.

Säteily varoitussymboli
Virallisesti määrätty symboli (magenta tai musta apila) on keltaisella pohjalla, jota on käytettävä, jos tietyt määriä radioaktiivisia aineita on läsnä tai kun tietyt annoksia säteilyä voidaan vastaanottaa.

Säteily painokerroin
Kerroin, joka absorboituneen annoksen (rad tai musta), on kerrottava, jotta saadaan määrää, joka ilmaisee, on yhteinen mittakaavassa kaikille ionisoivan säteilyn, biologinen vahingon (rem tai sievert) on avoimessa kudoksessa. Sitä on käytetty, koska joidenkin säteilyä, kuten alfa-hiukkaset, ovat biologisesti vahingollisia elävän kudoksen kuin muita säteilyn kun absorboituneen annoksen molemmista on yhtä suuri. Tämä korvaa termi laatutekijä uusin suosituksia säteilysuojelun.

Radioaktiivinen saastuminen
Laskeuma radioaktiivisen aineen tahansa, missä sitä ei haluta.

Radioactive-sarjan
Peräkkäisten nuklidit, joista kukin muuttaa jonka radioaktiivisen hajoamisen toiseen nuklidia kunnes stabiili nuklidi tuloksia. Ensimmäinen jäsen on nimeltään vanhempi, väli-jäsenet kutsutaan hajoamisen (tai tytär) tuotteiden, ja lopullinen vakaa jäsen kutsutaan lopputuote.

Radioaktiivisuus
Prosessi käynnissä muuttumista epävakaa ydin, jonka spontaani säteilyemissiolla yleensä alfa-tai beta hiukkasia, johon usein liittyy gammasäteilyllä alkaen ydin epävakaa radionuklidin. Usein käytetään myös ilmaisemaan nopeutta, jolla radioaktiivista materiaalia lähettää säteilyä. Mitattuna yksiköissä becquerelia SI järjestelmän yksikköä tai curies perinteisessä järjestelmässä yksikköä.

Radiografia
Making of varjo kuvan valokuva-elokuva toiminnan ionisoivaa säteilyä.

Radioisotooppisovellusten
Epävakaa isotooppi elementti, joka hajoaa ja hajoaa spontaanisti, säteilyn. Noin 5000 luonnollista ja keinotekoista radioisotooppien on tunnistettu.

Radiologinen tutkimus
Arviointi säteilyn vaarat mukana tuotanto, käyttö, tai onko radioaktiivisten aineiden alla määritettyjen ehtojen. Arvioinnissa tavallisesti kuuluu fyysinen tarkastus disposition materiaalien ja laitteiden mittauksia tai arvioita säteilystä, joka voi olla mukana, ja riittävät tiedot vaikuttavat prosessit näitä materiaaleja ennustaa aiheuttaman vaaran odotettavissa tai mahdollista muuttaa materiaaleja ja laitteita .

Radiologia
Haara lääketieteen käsitellä diagnostiset ja terapeuttiset sovellukset säteilyenergian, kuten röntgensäteet ja radioisotooppien.

Radionuklidi
Radioisotooppisovellusten.

Radiosensitivity
Suhteellisen alttiuden solujen, kudoksia, elimet, organismien tai muiden aineiden vahingollisen vaikutuksen säteilyä.

Radium (Ra)
Radioaktiivinen metallinen elementti atomiluku 88. Kuten on löydetty luonnosta, yleisin isotooppi on massa useita 226. Sitä esiintyy pieninä liittyy uraanin Pikivälke, carnotite ja muut mineraalit.

Radon (Rn)
Radioaktiivinen alkuaine, joka on yksi painavimman kaasujen tunnettuja. Sen järjestysluku on 86. Se on tytär radium ja toriumia.

Viite mies
Henkilö oletetaan anatomiset ja fysiologisten ominaisuuksien keskiarvon yksittäisen. Nämä olettaa ominaisuudet käytetään laskelmissa arvioi sisäisen annos (myös voidaan kutsua "Standard Man")

rem (Roentgen Equivalent Man)
Yksikkö perinteisen järjestelmän yksikköä, joka mittaa ionisoivan säteilyn ihmisillä.

Riski
Monilla terveydenhuollon aloilla riski tarkoittaa todennäköisyyttä syntymistä vamman, sairauden tai kuoleman. Riski voidaan ilmaista arvo vaihtelee nollasta (ei loukkaantumisia tai vahinkoa tapahtuu) yhden (haitta tai vamma varmasti tapahtuu).

Room paluu
Termi, joka koskee laajuutta säteilystä heijastuu huoneen pinnoista joka saavuttaa pisteen kiinnostusta huoneessa jossa säteilylähde, se useimmiten koskee neutronisäteilyn.


Jos sinulla on kiinnostunut tästä tuotteesta, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse: sales@chinatungsten.com tai soita meille: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595.Olemme palveluksessanne.


lisätietoja>>

Mitä volframiseos| Volframi raskas seoksesta arvosanat| Volframi raskas seoksesta sovellus|

mediakeskus>   [tietopankki]  [sanakirja ja volframi]  [Tuotteet Kuvien pankki]  [live videon käsittely]  [Videot ja työstö]  [Kuvastot]
meillä Joukkueet>   [Matka Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 kevätjuhla]  [2007 kevätjuhla]  [ulkopuolella]  [2008 kevätjuhla]  [2009 Xmas]
chinatungsten ryhmä>   [työpaja]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-japanilainen]   [molybdeeni johdin]  [Dart tynnyriä]  [volframi lanka]   [volframitangot / sauvat]   [Paperin paino]
    [Kiina volframi]  [volframi karbidit]  [XATCM ]  [Chatroulette]  [Infosys]  [volframi johdin]  [volframi lämmitin]  [volframi jauhe]
    [apteeraavaa Bars]  [volframiseos]  [Kupari volframi][Darts tukkukauppa] [volframi Wikipedia]  [volframi karbidi korut]  [volframi Kalastus]
    [Metallien hinta]  [Xiamen volframi]

Address: 3F, No.25 WH Rd., the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
Copyright©2000 - 2009 ChinaTungsten Online All Rights Reserved