chinatungsten verkossa ESTBLISHED1997
ISO9001:2008 CERTIFICATED
Katselet: koti>> Volframiseos Vastapaino Luokitukset

Volframiseos Vastapaino Luokitukset

Volframiseos Vastapaino Urheilu
Johtuen suureen tiheyteen, mutta pieni määrä, korkea sulamispiste, erinomainen kovuus, erinomainen päällään vastus, korkea murtolujuus, suuri sitkeys, samoin työstettävyys, ei-toksinen ja ympäristöystävällinen, iskunkestävä ja halkeilunkestävyyden, volframi lejeerinkimateriaalista tullut yhä suosiotaan käyttää urheilukenttiä, kuten:

Volframiseos Cube
Koska karbidimetallia on vaikea työstettävä, yhteinen remotion prosessia ei päässyt perfect.But Metal ruiskuvalu (MIM) on ihanteellinen valmistusprosessin tekemiseen volframiseos kuutioiksi. MIM on sopivaa valmistaa metalli-ja keraamisten komponenttien kanssa ominaisuuden monimutkaisten kolmiulotteisen rakenteen, suuren tiheyden, suuri jäykkyys, suurella tarkkuudella ja niin edelleen.Pienempi, tarkempi, monimutkaisempia, MIM on enemmän hyötyä, tiheys on 95% -98%.Suuren tiheyden WHAs tekee mahdolliseksi vähentää merkittävästi fyysisen koon komponentteja. Tämä puolestaan ​​antaa edun hallita paremmin painojakauma ja lisää herkkyyttä valvoa mekanismeja. Kun suuri massa on sijoitettu rajatulle alueelle, WHAs on ihanteellinen materiaali.

volframi-seos-kuutio volframi-seos-kuutio

Volframiseos Kalastus Painot
Kalastus paino kutsutaan myös kalastus jigit, jota voidaan käyttää sekä tuoreen veden ja suolaisen veden, ainoa ero on se, painon käyttää, ja on tärkeää varmistaa, paino kalastus jigs tarvitaan uppoaa veteen. Pääsääntöisesti usein hyväksyä kevein jigi painoa jos mahdollista, sillä kevyin kalastus jigi avulla voit tuntea pohjaan ja kaikki kannessa on yhteyksiä. Sen puhdas vesi, kevyempi paino vaihtelee 1 päivästä / 8 unssin ja 1/4 unssi pitäisi yhdistää valo viiva tehokkaamman ja spinning puuttua ovat myös tarpeen. Varten hämärästä tai syvään veteen, se tarvitsee tiheämpiä kannen ja raskaammat jigejä noin 3/8 5/8 unssin, ja voi pyytää on sitkeä baitcasting taljan raskaalla linjaa. Jos tuulinen päivä, on vaikea pitää yhteyttä volframiseos kalastus paino havaita lakot, mutta se ei ole ongelma, jos puhalla keula oman linjan ja siirry olla raskaampia kalastus sinkers.

volframiseos bullet värin kalastus painot volframiseos bullet värin kalastus painot

Volframiseos Tennis Vastapaino
Tennis pelaaja iskee palloa ja pyrkii saavuttamaan niin paljon valvonta kuin mahdollista suurin voima pallon. Tämä tapahtuu, kun pallo on iski kantaa jouset kutsutaan "sweet spot", joka on keskeinen alue jouset. Myös pelaaja yrittää lyödä palloa suoraan ja mailan lapa kohtisuoraan suuntaan lentoa pallon. Ei kahdella pelaajalla on samat vaihtelut ja siksi kaksi eri pelaajaa voi kääntyä hieman erilainen samalla mailalla. Edelleen, koska tennismaila painon ja yleisen rakenteen on kiinnitetty sen jälkeen, kun se tehdään, ainoa tapa saada aikaan eri järjestely on saada maila, jolla on erilainen paino-tai painon jakautuminen. Olisi kuitenkin olla edullista, jos painoja voidaan helposti lisätä valituissa kohdissa maila, jotka parantaisivat pelaajien yleisesti keinu. Valittu Painotus voidaan käyttää ei ainoastaan ​​lisää pään paino tehokkaampi palvelevat vaan myös korjata epätasapainosta pelaajat keinu. Volframiseos materiaali on edullisin materiaali tässä tapauksessa.

volframiseos bullet värin kalastus painot volframiseos bullet värin kalastus painot

Volframiseos Golf Paino
Tyyppinen volframiseos golf vastapainon käsittää päärungon mailan pään, joka on valmistettu alhaisen tiheyden, kevyt ja kova seoksesta, vastapaino raon, kaula osa, ja volframiseos vastapainosta.Vastapainon rako on muodoltaan pitkän raon tai rengas raon, se on kytketty pohjaan tai keskellä tai kehän mailan pään "päärunko, volframiseos vastapaino on otettu vastapainon raon, ja kaulan osaa on hitsattu toiselle puolelle yläosan mailan pään rungon muodostavat golfmailan. Golf painot eri gravities voidaan valmistaa muuttamalla asema vastapainon paikka hitsausta mailan pään runko, niin että jokainen golfari voidaan kohdistaa eri golfklubi.

volframiseos bullet värin kalastus painot volframiseos bullet värin kalastus painot

Volframiseos Ski Paino
Tungsten ski tasapainoihin liittyvät teknisen alan sukset ja niihin liittyvät tarvikkeet, jotka mahdollistaa optimaalisen suorituskyvyn saavuttamisen kaikkien urheilulajien laskettelun. Tarkemmin sanottuna, tuote koskee kokoonpanoa, joka koostuu ski, hiihto-käynnistyksen ja niihin sidokset, joissa yksi tai useampi paino erikokoisten on asennettu suksi, jotta saavutettaisiin parempi tasapainotus suksen itsessään ja vähentää värähtelyt sen eri osien johtuu siitä, että paine jännitykset toimivat vyöhyke, jossa kosketus suksen lumi muutoksen jatkuvasti ja hyvin nopeasti osalta intensiteetti ja vaikutuspiste.

ski vastapaino ski vastapaino
volframiseos vastapaino kuljetusten
Kuten me kaikki tiedämme, suurempiin nykyaikaisilla aluksilla, köli on tehty tai täytetty tiheän materiaalin, kuten lyijyä. Kuitenkaan lyijy ei ole ympäristöystävällistä, niin omistaa suuren tiheyden ja myrkyttömiä, volframi raskas seoksesta yhä hyväksytään counterweighs ja purjevene, lentokone, auto ect. Sijoittamalla painoa niin alhainen kuin mahdollista (usein suuri lampun alaosassa kölin) suurimman oikaisevan hetkellä voidaan uuttaa tietyn massan. Perinteiset painolastin tehnyt rungon sisäpuolelle oli kiviä tai hiekkaa.
ski vastapaino ski vastapaino

Jos sinulla on kiinnostunut tästä tuotteesta, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse: sales@chinatungsten.com tai soita meille: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595.

lisätietoja>>

Mitä volframiseos| Volframi raskas seoksesta arvosanat| Volframi raskas seoksesta sovellus

Volframiseos Vastapaino Purjeveneet| volframi Vastapaino lentokoneiden

 

 


mediakeskus>   [tietopankki]  [sanakirja ja volframi]  [Tuotteet Kuvien pankki]  [live videon käsittely]  [Videot ja työstö]  [Kuvastot]
meillä Joukkueet>   [Matka Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 kevätjuhla]  [2007 kevätjuhla]  [ulkopuolella]  [2008 kevätjuhla]  [2009 Xmas]
chinatungsten ryhmä>   [työpaja]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-japanilainen]   [molybdeeni johdin]  [Dart tynnyriä]  [volframi lanka]   [volframitangot / sauvat]   [Paperin paino]
    [Kiina volframi]  [volframi karbidit]  [XATCM ]  [Chatroulette]  [Infosys]  [volframi johdin]  [volframi lämmitin]  [volframi jauhe]
    [apteeraavaa Bars]  [volframiseos]  [Kupari volframi][Darts tukkukauppa] [volframi Wikipedia]  [volframi karbidi korut]  [volframi Kalastus]
    [Metallien hinta]  [Xiamen volframi]

Address: 3F, No.25 WH Rd., the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
Copyright©2000 - 2009 ChinaTungsten Online All Rights Reserved