chinatungsten verkossa ESTBLISHED1997
ISO9001:2008 CERTIFICATED
Katselet: koti>> Palotilaan turbomoottorit

Palotilaan turbomoottorit

Mikä on turbomoottorit?

Kuten tiedämme, turbo moottori on lämpöä moottori, joka on ehtona niiden suurimman imusarjan lämpötilaan, ja sitä rajoittaa käyttäytymistä rakennusmateriaalin ja artikkeleista, jotka ovat eniten alttiina lämpöä ja rajoitukset.

turbomoottorit-1turbomoottorit-2

Miksi valita volframiseos?

Huoli ympäristön suojelemiseksi ovat johtaneet muotoilijoiden ilmailun turbomoottorit etsiä keinoja vähentää osuutta epäpuhtauksien pakokaasut moottoreita. On tunnettua, että pääasiallinen ongelmat aineen pilaantumisen Ilmailun turbomoottorit ovat, toisaalta, päästöjen hiilimonoksidin, hiilivetyjen ja erilaisten palamattomien jäämien käytön aikana paikan päällä, ja toisaalta, typen oksidien ja hiukkasten aikana lentoonlähdön aikana risteilyt korkeuksissa. Siellä vuoksi, volframiseos tuotteita yhä hyväksyy julkisten tässä tapauksessa. Perinteiset palotilat ovat yleensä optimoitu rating lentoonlähtö-tai lähes lentoonlähtöä toimintaa. Tämä merkitsee, että ensisijainen vyöhyke polttokammion, murto-osa ilman virtausta kompressorin käyttöön niin, että kun injektoidaan polttoainetta, polttoaine-ja ilmaseoksen tässä vyöhykkeessä ei olennaisesti stökiömetrinen näissä tiloissa. Näissä olosuhteissa, koska tason lämpötilan ja korkean paineen, mahdollisimman täydellinen palaminen saadaan aikaan, palaminen saadaan suurempi kuin 0,99 saavutetaan, nopeudet kemiallisen reaktion ollessa optimi näiden stoichimoetric seokset.

Sitä vastoin on alhaisiksi, tyhjäkäynnillä, tai lähellä sitä, yhteensä rikasta kammiossa on vain noin puolet siitä lentoonlähdössä, sen lisäksi, paineet ja lämpötilat ulostulossa kompressorin ovat alhaisemmat, tulos on se, että kammio, jossa osittainen maksu on hyvin tasapainoton ja hitaasta palamisen hyötysuhde harvoin ylittää 0,93. Palaminen on näin ollen hyvin epätäydellinen, mikä tarkoittaa paljon suurempia pitoisuuksia hiilimonoksidin ja palamattomien tähteet pakokaasujen kuin normaalissa toiminnassa. Osuudet epäpuhtauksia ovat korkeammat, alempi kokonaissaanto palamisen.

Näyttää kuitenkin siltä, ​​että on mahdollista parantaa suorituskykyä polttokammion vaikuttamalla neljä tekijöistä:

Ajoitus höyrystymislämpö polttoaineen,

Ajoitus ilman ja polttoaineen seoksen,

Ajoitus tuoreen kaasu / poltettu kaasuseoksessa,

Ajoitus kemiallisen reaktion.

Kaksi ensimmäistä kertaa voidaan pitää vähäisenä korkeissa arviot johtuen paineet, jotka on saavutettu, mutta se ei ole niin alhaisilla arviota. Itse asiassa, jotta voidaan lisätä nopeutta höyrystymisen polttoaineen, se on transformoitu hienoiksi pisaroiksi, mikä normaalissa toiminnassa, on helposti toteuttaa tavanomaisella mekaanisella sumutuskaasun suutin, mutta suorituskyky, joka on saatu alemman arviota on huono. Tämä johtuu siitä, että, jos polttoaineen on myös jaettu pisaroiksi, nämä ovat huonosti sekoitetaan ilman kanssa ensisijaisesti alueella, ja paikalliset alueet näyttää joka on rikasta, joka on liian korkea. Lopulta, olisi välttämätöntä, että kukin pisaroiden tulisi olla sen ympärille kaasun määrä tarpeen sen höyrystymisen ja sen palamisen, ts. määrä kaasua, joka johtaa stökiometrinen seokseen, jossa happea jälkeen täydellisen varporization. Jotta voitaisiin saavuttaa tämä, järjestelmiä, kuten aerodynaamista injektiona on ehdotettu. Aerodynaaminen tyyppiä suonensisäisesti käsittävät yleensä pyöriä, tai swirler siipiä, joiden kautta ilmaa kompressorista otetaan käyttöön, jonka avulla sumuttavat polttoainetta. Ilma / polttoaine-esiseos on näin saatu.

Tuoreet kaasu / poltetun kaasuseoksessa on myös edullinen, koska se edistää nousu lämpötilan carburized seoksen ja, näin ollen, AIDS sen sumutus ja siten sallii parannusta nopeus kemiallisen reaktion. In tavanomaisesti antamalla tämän kosketuksen carburized seoksen kanssa korkean lämpötilan kaasun poltosta on suotavaa järjestää kierrättämällä jälkimmäisen etsimällä kätevä turbulenssin tasolle.

Kaikki nämä liuokset, jotka mahdollistavat parannus palamisen saanto on kuitenkin mahdollisimman tehokkaaksi vain arvoja riittää paineet ja lämpötilat ilmaa kammioon tuloaukon.

Sikäli kuin reaktioaika on kyseessä, on tarpeen lisäksi tutkia optimoinnin rikas seoksen, ihanteellinen olisi kyettävä saamaan stökiometrinen ilma / polttoaine-osan sisään liekki vakauttamiseen vyöhyke, riippumatta toimintaa moottori.

Ensimmäisenä tavoitteena tuote on saada aikaan uusi ratkaisu ongelmaan alhaiset käyttö palamista varten kammion, joka sisältää aerodynaamisia tyyppiä tai ennalta atomisointi suuttimet, jotka on asennettu pohjaan kammion. Itse asiassa, kun kyseessä ovat tavanomaisia ​​kammion Tämän tyyppinen, joka on järjestetty aikaansaamaan stökiometrinen seosta lentoonlähdössä, noin kolmasosa ilmavirran tarpeen palaminen on sisällytetty ruiskutusjärjestelmä ja kaksi kolmasosaa Ensisijainen aukkoja.

Kaikki nämä tekijät ovat edullisia vähentää reaktioajat ja voisi johtaa vähentää pituuden polttokammion ja siten rajoittaa viipymisaika kaasujen jälkimmäinen.

Mitä tulee kammioiden rengasmaisen tai suutin-muotoinen tyypin suhteen, on mahdollista suunnitella välituote segmentin muoto rengasmainen alue, joka on yhteinen kaikille suuttimille. Välituote segmentti tällöin olla muodostettu pyöreä pohja sijaitsee tasossa, joka on kohtisuorassa akseliin kammion, jonka suuttimet ovat kiinnittyneet, ja kaksi rengasmaista sivu-seinämät, jotka on hitsattu, on toisesta päästään, on pyöreä pohja ja toinen pää pohjan kammion, jossa määritellään rengasmainen tilavuuden, joka purkauksista kohti alavirran, eri muodoissa voidaan sovittaa sivuseinissä, analogisella tavalla kuin tapauksessa välituote segmentin itse kukin suutin. Ne voivat kukin erityisen syntyä suora viiva, ja sitten jokainen muodossa kartiomainen seinämä alavirran päässä, jolloin reiät, jotka on tarkoitettu käyttöön neljäs ilmavirran sijaitsevat, jaettu yhtä tai useampaa piireistä, jotka on sijoitettu yhdellä tai useammalla tasoissa, jotka ovat kohtisuorassa akseliin kammion. Jokainen sivu-seinät voi olla muodostettu kahdesta katkaistun kartion muotoinen osa, joka yhdistää akselin hitsattu päästä päähän, jonka kulmat yläosassa lisäystä kohti alavirran, pieniä reikiä, jotka on suunniteltu injektion neljäs ilmavirtauksen ollessa joka sijaitsee välittömästi ennen liitos, joka on muodostettu liittämällä yhteen kaksi katkaistujen kartioiden, ja jakaa yhden tai useampia tasoissa, jotka ovat kohtisuorassa yhteiseen akseliin katkaistun kartion. Ne voisivat myös olla muodostettu ensimmäinen katkaistun osan, jossa suurin kulma välillä 60 ° ja 100 °, joka sisältää, sen alavirran päässä, rengasmainen alue, joka sijaitsee tasossa, joka on kohtisuorassa akseliin kammion, jossa pieniä reikiä porataan, jotka on suunniteltu injektion neljäs ilmavirtauksen, reiät on jaettu yhtä tai useampaa piireistä, jotka ovat sama-akselinen mainitun vyöhykkeen ja joiden akseli on kohtisuora generaattorilla, joilla on katkaistun osan, johon rengasmainen alue on liittynyt, jossa ne on porattu. Tämä viimeksi järjestely on osoittautunut olevan erityisen edullista, jos suuren suorituskyvyn kammion johtuen siitä, että se estää kuuman nosta-virrat taakse suuttimet, jotka vastaavat neljäs virtausta.

Reikien halkaisija, joka on suunniteltu injektion neljäs virtauksen, ja välituote rengasmaisen segmentin, joka edustaa 1/6 1/3 primaari-ilman, on halkaisija välillä 1/10 ja 1/40 on suurin läpimitta levennetyn segmentin, mitattu säteen kammion.

Jäähdytys alavirtauspäät kunkin sivuseinän viidenneksen ilmavirran luonnollisesti toimii, reikiä, jotka on suunniteltu injektion tämän viides virtauksen sijaitessa välittömässä läheisyydessä välisen liitoksen kunkin sivuseinän ja kammion, arvot kulmat ja virtauksen ollessa sama kuin mainittu tapauksessa kammiot, jonka kukin suutin on oma välituote segmentin.

Tunkeutuminen välituote segmentin mahdollista myös, jotta voidaan lisätä määrää toisen kierrätyksen vyöhyke; sen tunkeutumissyvyys on tällöin välillä yhtä viidesosaa ja puolet suurimmasta mitat välituote segmentin, mitattu säteen kammiosta.

Chinatungsten voi tarjota volframiseos tuotteita käytetään tässä tapauksessa ainoastaan ​​kansainvälisen standardin, mutta myös kohti asiakkaan vaatimukset. Volframiseos on sopiva materiaali palamistilaan turbomoottorit. Joten jos sinulla on kiinnostusta tätä tuotetta, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse: sales@chinatungsten.com tai soita meille: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595.Olemme palveluksessanne.

lisätietoja>>

Mitä volframiseos| Volframi raskas seoksesta arvosanat| Volframi raskas seoksesta sovellus|

Volframiseos Vastapaino edut| Volframiseos Vastapaino Luokitukset|

Volframiseos plasma kiihdytin Suojaus| Volframiseos Kollimaattorin|

 

mediakeskus>   [tietopankki]  [sanakirja ja volframi]  [Tuotteet Kuvien pankki]  [live videon käsittely]  [Videot ja työstö]  [Kuvastot]
meillä Joukkueet>   [Matka Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 kevätjuhla]  [2007 kevätjuhla]  [ulkopuolella]  [2008 kevätjuhla]  [2009 Xmas]
chinatungsten ryhmä>   [työpaja]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-japanilainen]   [molybdeeni johdin]  [Dart tynnyriä]  [volframi lanka]   [volframitangot / sauvat]   [Paperin paino]
    [Kiina volframi]  [volframi karbidit]  [XATCM ]  [Chatroulette]  [Infosys]  [volframi johdin]  [volframi lämmitin]  [volframi jauhe]
    [apteeraavaa Bars]  [volframiseos]  [Kupari volframi][Darts tukkukauppa] [volframi Wikipedia]  [volframi karbidi korut]  [volframi Kalastus]
    [Metallien hinta]  [Xiamen volframi]

Address: 3F, No.25 WH Rd., the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
Copyright©2000 - 2009 ChinaTungsten Online All Rights Reserved