chinatungsten verkossa ESTBLISHED1997
ISO9001:2008 CERTIFICATED
Katselet: koti>> Tennis maila tasauspainot

Tennis maila tasauspainot

Volframiseos on oikea materiaali tennismailat tai haluat vaihtaa vauhdissa voima ja vaikutus keskus tunnetaan "sweet spot" on tennismaila ja erityisesti liittyy snap-on painoa, joka on helppo kiinnittää ja irrottaa.

Kaikilla pelaajilla on erilaisia ​​keinuja ja valvonta mailan, vaikka keinu perustekijät ovat samat. Tarkoitus on tehdä niin neliö vaikutuksen pallon kuin mahdollista pallo vaikuttavat mahdollisimman lähellä keskustaa tennismaila päätä kutsutaan "sweet spot". Mutta, koko, paino, pituus, voima ja muut fyysiset tekijät aiheuttavat eri toimijoiden muuttaa laatua swing hieman aiheuttaen "miss-osumia", joka puolestaan ​​aiheuttaa virheitä lento pallon. Miss-osuma, kuten yhteyttä pallon lähelle rungon maila, aiheuttaa pallon mennä siihen suuntaan eri kuin missä se on tarkoitettu, kun soittimen keinut.

Edellä kuvatut ongelmat voidaan aiheuttaa ei vika mailan, joka voi varmasti osaltaan ongelmaa, mutta vähäisiä virheestä pelaajien vauhdissa. Niinpä vaikka pelaajat swing näyttää pohjimmiltaan kuulostaa jopa hieman off line swing, joka johtuu muun muassa heikko ranne, kyynärvarren, jalat tai mikä voi aiheuttaa miss-osuma.

On havaittu, että pelaaja, joka on swing, joka on lähellä oleellisesti ääni voidaan parantaa swing hieman muuttamalla tasapainon mailan pään. Enemmän painoarvoa tietyillä alueilla mailan pään voi lisätä voimaa, jolla pelaaja voi lyödä palloa. Siten vaikka parhaat pelaajat voivat hyötyä muunnelmat tai lisäykset paino tennismaila pään.

Jos tenniksen pelaaja lyö pallon hän pyrkii saavuttamaan niin paljon valvonta kuin mahdollista suurin voima pallon. Tämä tapahtuu, kun pallo on iski kantaa jouset kutsutaan "sweet spot", joka on keskeinen alue jouset. Myös pelaaja yrittää lyödä palloa suoraan ja mailan lapa kohtisuoraan suuntaan lentoa pallon. Ei kahdella pelaajalla on samat vaihtelut ja siksi kaksi eri pelaajaa voi kääntyä hieman erilainen samalla mailalla. Edelleen, koska tennismaila painon ja yleisen rakenteen on kiinnitetty sen jälkeen, kun se tehdään, ainoa tapa saada aikaan eri järjestely on saada maila, jolla on erilainen paino-tai painon jakautuminen. Olisi kuitenkin olla edullista, jos painoja voidaan helposti lisätä valituissa kohdissa maila, jotka parantaisivat pelaajien yleisesti keinu. Valittu Painotus voidaan käyttää ei ainoastaan ​​lisää pään paino tehokkaampi palvelevat vaan myös korjata epätasapainosta pelaajat keinu.

Pieni paino-painot lisättiin ympäryskehän ympärille rungon, joka muodostaa tennismaila päähän, voi johtaa swing, joka on normaalisti hieman pois vaikutus keskellä, on nyt "on" parantaa tarkkuutta ja voima, joka lisää nopeutta ja valvonta pallo. Eräs tällainen menetelmä on lisätä paino on jonka nauhan sisäpinnalla rungon. Kuitenkin haitta tässä menetelmässä on, että se on tehtävä, kun uudelleen nauhassa maila ja painoa eikä sitä voida siirtää ilman irrottaminen ja jousille.

Sen vuoksi on yksi esillä olevan tuotteen antamaan snap-paino tennismailojen joka mahdollistaa pelaaja voi vaihdella painon jakautuminen tennismaila. Sijainti painoa voi muuttaa mieleisekseen.

Käsillä olevalla tuote on tarjota snap-paino tennismaila, tai vastaavia, jotka mahdollistavat pelaaja voi helposti muunnella määrä ja jakautuminen paino tennismaila päähän. Tässä tuote tarjoaa painot muodossa snap-on painotettu leikkeiden kätevästi liittää merkkijonot tai kehystä mailan pään valituissa tehtävissä ympäri maila.

Snap-painon mukaan, tuote on paino haltijalle on kruunu olevien urien kummassakin päässä, pitkänomainen osa, joka päättyy porauksiin, jotka ovat suunnilleen yhtä suuri halkaisija on merkkijonojen useimpien tennismailojen. Pituus kruunu on hieman pidempi, että tilaa vierekkäisten merkkijonoja. Paino haltija on lyhyt keskeisellä paikalla hiha tarjoaa kupin tai liitin vastaanottaa painoa niin lyijylevykkeellä. Painot voivat olla pieniä lyijyä pellettejä, jotka työnnetään holkin ja lujasti paikoillaan, jonka terät painoon tai sulkemalla tasku, joka kattaa osan. Lyijy pelletit voidaan antaa eri painoja, jotta määrä paino lisättiin erityisen osan tennismaila voidaan vaihdella.

Painotettu pidin on liitetty tennismaila sovittamalla viereisen merkkijonon koloihin kummallakin puolella kruunu kunnes jouset sitoutumaan poraukset ja on lukittu tennismaila merkkijonon. Painoa voidaan sitten työntää alas jouset, kunnes pieni holkin joiden painotettu liitin on tukevasti vasten sisäpinnan rungon muodostavan tennismaila päähän. Paino pidin on valmistettu pehmeästä joustavasta synteettisestä tai kumia vastaavasta materiaalista. Määrä paino lisättiin tennismaila pää voidaan muunnella lisäämällä painotetun pidike eri asentojen kehää kehyksen lujasti kiinnitetty tennisjänteiden


Tennis maila tasauspainot         Tennis maila tasauspainot
Jos sinulla on tiedustelu tai kysyttävää tästä tuotteesta, älä epäröi ottaa yhteyttä osoitteeseen sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com. Hinta tarjotaan perustuu kokoa, tiheyttä, määrä, kovuus, sekä muut erityiset vaatimukset.

lisätietoja>>

Mitä volframiseos| Volframi raskas seoksesta arvosanat| Volframi raskas seoksesta sovellus|

Volframiseos Vastapaino edut| Volframiseos Vastapaino Luokitukset|

Volframiseos plasma kiihdytin Suojaus| Volframiseos Kollimaattorin|

 


mediakeskus>   [tietopankki]  [sanakirja ja volframi]  [Tuotteet Kuvien pankki]  [live videon käsittely]  [Videot ja työstö]  [Kuvastot]
meillä Joukkueet>   [Matka Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 kevätjuhla]  [2007 kevätjuhla]  [ulkopuolella]  [2008 kevätjuhla]  [2009 Xmas]
chinatungsten ryhmä>   [työpaja]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-japanilainen]   [molybdeeni johdin]  [Dart tynnyriä]  [volframi lanka]   [volframitangot / sauvat]   [Paperin paino]
    [Kiina volframi]  [volframi karbidit]  [XATCM ]  [Chatroulette]  [Infosys]  [volframi johdin]  [volframi lämmitin]  [volframi jauhe]
    [apteeraavaa Bars]  [volframiseos]  [Kupari volframi][Darts tukkukauppa] [volframi Wikipedia]  [volframi karbidi korut]  [volframi Kalastus]
    [Metallien hinta]  [Xiamen volframi]

Address: 3F, No.25 WH Rd., the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
Copyright©2000 - 2009 ChinaTungsten Online All Rights Reserved