chinatungsten verkossa ESTBLISHED1997
ISO9001:2008 CERTIFICATED
Katselet: koti>> Volframiseos säteilysuojuksen

Volframiseos säteilysuojuksen

Volframiseokset on parhaat valinnat säteilysuojausmateriaalit sovellusten, sekä lääketieteen ja teollisuuden asetuksia. Verrattuna perinteisiin säteilysuojausmateriaalit, tvolframiseokset säteilysuoja tarjoavat erinomaisen arvo.Tiheä seos voi tarjota samaa energiaa absorption kuin lyijy käyttäen 1/3 vähemmän materiaalia. Ihmiset hyödyntävät volframiseos luotettavan säteilysuojuksen ominaisuuksia.
Meidän volframiseokset säteilysuojana käytetään radioaktiivisen lähteen konttien, gammaradiografialaitteiden, kilvet ja teollisuuden instrumentointi.Säteilysuojaus on myös toimii collimators ja säteilysuojuksen syövän hoidossa, sekä ruiskulla suojaa radioaktiivisia injektioita.
Volframiseos säteilysuoja antavat sinulle parhaiten suojaa haitalliselta säteilyltä. Kokoontuvat AMS 21014 ja ASTM B777 materiaali standardi, voimme tarjota volframiseos säteilysuojukset valmiiseen koneistus CNC mukaan asiakkaiden piirustusten.
Suosittu volframiseos materiaaliominaisuudet ovat seuraavat:

materiaali
kemiallinen
Ominaisuudet

90WNiFe

90WNiCu

92.5WNiFe

95WNiFe

95WNiCu

tiheys (g/cm3)

17.1

17.0

17.5

18.0

18.0

kovuus (HRC)

25

25

26

27

28

Vetomurtolujuus (kpsi)

120

110

115

110

100

Tuotto Vetolujuus (kpsi)

85

75

80

80

75

Murtovenemä (%)

3

10

7

5

2

Joitakin Tiedot volframiseos säteilysuojuksen Appliance


mustavalkoinen palkki ikkunaluukut
Paksuus volframi yksivärisiä palkin suljin on arvioitava perustua monokromaattista palkin tiedot kunkin beamline. In monokromaattinen asemia, palkki voidaan lopetetaan myötävirran seinän kokeen aseman, jossa paksuus myötävirran seinän on suurempi tai yhtä suuri kuin summa yhdistetty paksuus vaaditaan pysäytys-ja myötävirran seinän asemalle.
Kun kyseessä ovat volframi kiinteä sulkimet (valkoinen palkki pysäytys-mono-palkki pass), ja monokromaattinen säteen aukon offset 8 mm tai enemmän, on turvallinen ulkoisen MeV säde reunasta mono-aukon minimoimiseksi ylikuulumisen . Jotta lyijyn aukot, tämä poikkeama on 15 mm.Undo edits

Geologging
Geologging on tutkia tekniikkaa käytetään pääasiassa öljy-ja kaasuteollisuus. Se tunnetaan myös kaapelilla hakkuiden ja porakaivosta hakkuut.Gamma Ray lähde lasketaan osaksi porakaivosta ja säteily tunkeutuu kalliokerrostumien. Näitä tietoja voidaan sitten analysoida sen määrittämiseksi, onko talletukset kaasua tai öljyä ovat läsnä. Volframiseos käytetään suojaamaan radioaktiivisen lähteen ja toimimaan kollimaattori varten gamma-säde.

Pipe-line tarkastus Gamma
säteilyä on käytetty tarkastaa hitsien ja havaitsemaan halkeamia putkistoissa.Gamma-lähde on asennettu kauko-ohjattu pyörillä vaunu (joita joskus kutsutaan "pig"), ja kulkee sisältä putken pituutta. Volframia kollimaattori käytetään ohjaamaan säteilyn päälle kohteena, kun taas radioaktiivinen lähde on sijoitettu sisällä volframi suojauksen.

teollisuusradiografia
Teollisuusradiografia käyttää gamma-säteilyn havaitsemiseksi rakenteellisen vikoja materiaaleja, kuten metalli-ja betonin. Koska putkilinjan tarkastus, laite käyttää volframi suojausta, yhdessä volframia kollimaattoria.
Paksuus, tiheys ja pinnankorkeusmittauksen säteilylähteiden käytetään teollisissa prosesseissa, joilla mitataan paksuutta, tiheyden tai tasot aineiden tuotannon aikana esim. paperi, muovi, teräslevy tai pinnoitteita.Materiaali kulkee radioaktiivinen lähteen, joka on sijoitettu volframiseos, ja ilmaisimen.Vahvuus ilmaisimen signaalia käytetään mittaamaan paksuutta, tiheyden tai tason materiaalista.

Sisäinen turvallisuus ja rajavalvonnan
Tunkeutuva voima säteily on myös mahdollista käyttää terrorismin torjunnassa.Homeland Security teollisuus on suunnitellut skannereita, jotka käyttävät gammasäteilyn havaitsemiseen esineitä Rahtikonttien tai lentoyhtiöiden matkatavaroita.
Radioaktiiviset lähteet ovat hyvin vahvoja ja vaativat volframi suojaus suojaa turvallisuuden henkilöstölle ja kansalaisille säteilyltä.Volframi kollimaattori tarvitaan myös suunnata gammasäteilyn päälle tavoitteensa.Undo edits

Säteilysuojaus käyttää syövän hoito
Volframia raskaan seokset ovat yleensä käytetään laitteelle on voimakkuuden moduloitu säteilyä, joka pystyy suojaamaan ihon kudoksen syövän hoitoon. Se voisi auttaa pelastamaan ihmishenkiä kautta poistaa syöpäsoluja ja suojaa ympäröivä terve kudos.

           Volframiseos säteilysuojuksen                          Volframiseos säteilysuojuksen              

Jos sinulla on kiinnostunut tästä tuotteesta, ota rohkeasti kertoa oman kysymyksiin tai tiedusteluihin sähköpostilla sales@chinatungsten.com, tai puhelimitse 86 592 512 9696. Olemme valmiit tarjoamaan pätevää tuotteita ja hyvää palvelua sinulle milloin tahansa.

lisätietoja>>

Mitä volframiseos| Volframi raskas seoksesta arvosanat| Volframi raskas seoksesta sovellus|

volframi lääkärin säteilysuojausmateriaalit| volframi säteilysuojausmateriaalit etu|

volframi säteilysuojuksen teollisuus| Säteilysuojuksen materiaalin|

volframi säteilysuojausmateriaalit sovellus|


mediakeskus>   [tietopankki]  [sanakirja ja volframi]  [Tuotteet Kuvien pankki]  [live videon käsittely]  [Videot ja työstö]  [Kuvastot]
meillä Joukkueet>   [Matka Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 kevätjuhla]  [2007 kevätjuhla]  [ulkopuolella]  [2008 kevätjuhla]  [2009 Xmas]
chinatungsten ryhmä>   [työpaja]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-japanilainen]   [molybdeeni johdin]  [Dart tynnyriä]  [volframi lanka]   [volframitangot / sauvat]   [Paperin paino]
    [Kiina volframi]  [volframi karbidit]  [XATCM ]  [Chatroulette]  [Infosys]  [volframi johdin]  [volframi lämmitin]  [volframi jauhe]
    [apteeraavaa Bars]  [volframiseos]  [Kupari volframi][Darts tukkukauppa] [volframi Wikipedia]  [volframi karbidi korut]  [volframi Kalastus]
    [Metallien hinta]  [Xiamen volframi]

Address: 3F, No.25 WH Rd., the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
Copyright©2000 - 2009 ChinaTungsten Online All Rights Reserved