chinavolframi verkossa ESTBLISHED1997
ISO9001:2008 CERTIFICATED
Katselet: koti>> Säteily Termit ja määritelmät

Säteily Termit ja määritelmät

Tämä sivu sisältää luettelon yleisesti, että on käytetty kuvaamaan näkökohtiin säteilyn tiedettä. Alla on radiaition suojaus termi ja määritelmä.

Kilo-
Etuliite, joka kertoo perusyksikkö on 1000 tai 103.

Matala-aktiivisen jätteen
Matala-aktiivista jätettä (LLW) on yleisnimitys monenlaisia ​​jätteitä. Industries, sairaaloiden ja terveyskeskusten, koulutus-tai tutkimuslaitoksia, yksityisen tai valtion laboratorioiden ja ydinpolttoainekiertolaitoksissa (esim. ydinreaktorit ja polttoaineen valmistus kasveista) käyttävät radioaktiivisia aineita tuottavat matala-aktiiviset jätteet osana normaalia toimintaa. Näitä jätteitä syntyy monia fysikaalisia ja kemiallisia muotoja ja saastumista.

Mega-
etuliite, joka kertoo perustiedot yksikön 1000000 tai 106.

Megacurie
Miljoona (106) curies.

Mikro-
Etuliite, joka jakaa perusyksikkö yhdeksi miljoonasosaa (10-6).

Mikrocurieta
Yksi miljoonasosa (10-6) ja Curie.

Mill rikastushiekka
Luonnollisesti radioaktiiviset jäännös käsittelystä uraanimalmin tulee yellowcake myllyssä. Vaikka jauhamisen toipuu noin 93 prosenttia uraanin jäämiä tai rikastushiekka sisältää useita luonnon radioaktiiviset alkuaineet, kuten uraani, torium, radium, polonium ja radon.

Milli-
Etuliite, joka jakaa perusyksikkö on 1,000 (10-3).

Milliremiä
Tuhannesosa rem. (1 mrem=10-3 rem)

Molekyyli
Atomiryhmä pitää yhdessä kemiallisen voimat. Molekyyli on pienin ja yhdiste, joka voi olla itsessään ja säilyttää kaikki sen kemialliset ominaisuudet.

Nano-
Etuliite, joka jakaa perusyksikkö on miljardi (10-9).

Nanocurie
Miljardisosaa (10-9) ja Curie.

Luonnon uraani
Uraania esiintyy luonnossa. Se sisältää noin 0,7 prosenttia uraani-235, 99,3 prosenttia uraani-238, ja jälkiä uraani-234.

Neutroni
Varauksettomien alkeishiukkasfysiikka joiden massa on hieman suurempi kuin protonin, ja esiintyy ytimen joka atomin raskaampia kuin vety.

Neutron Capture
prosessi, jossa atomiytimen absorboi tai vangitsee neutronin.

Jalokaasujen
Kaasumainen alkuaine, joka ei helposti tehdä kemiallisia yhdistettynä muihin elementteihin. Inerttiä kaasua. Esimerkkejä ovat helium, argonia, kryptonia, ksenonia, ja radon.

Nonstochastic vaikutus
Terveysvaikutuksia, vakavuus, joka vaihtelee annoksella ja jolle kynnys uskotaan olevan. Nonstochastic vaikutukset yleensä johtua siitä, kun suhteellisen suurina annoksina lyhyen ajan kuluessa. Ihon punoitus (punoitus) ja säteilyn aiheuttamat kaihin muodostumista on esimerkki nonstochastic vaikutus. Tämä termi on korvattu Deterministinen Effect.

NORM
Lyhenne luonnossa esiintyviä radioaktiivisia materiaaleja. Luonnon radioaktiivisia aineita ovat yleisiä lähes kaikissa kiviä, mineraaleja ja maaperä. Ne luonnostaan ​​sisältää pieniä määriä uraania, torium, ja radioaktiivinen isotooppi kalium. Kasvien ja eläinten ovat luonnostaan ​​radioaktiivista ne sisältävät pieniä (mutta mitattavan) radioaktiivisen kaliumin ja radioaktiivisen hiiltä (C-14) ja vedyn (tritium-tai H-3), jotka on muodostettu kosminen säde vuorovaikutuksia ilmakehässä.

Ydinenergia
Vapautuva energia on ydinreaktio (fissio ja fuusio) tai radioaktiivisen hajoamisen.

Nuclear voima
Tehokas lyhyen vaihteli vetovoima, joka pitää yhdessä hiukkasten sisällä atomin ydintä.

Ydinvoimalaitoksen
Sähköntuottojärjestelmän laitos käyttämällä ydinreaktorin sen teho (lämpö) lähde.

Tuma
Pieni, central, positiivisesti varautunut keskeinen ydin atomin. Lukuun ottamatta nucleus tavallisten (vaalea) vetyä, jossa on yksi protoni, kaikki Atomiydinten sisältävät sekä protonit ja neutroneja. Protonien lukumäärä määrittää koko positiivinen varaus, ja atomiluku, jotka määräävät, alkuaine, että tietyn atomin edustaa. Toisin sanoen, kaikki atomit tietyn alkuaineen on sama protonien lukumäärä ja niiden ytimiä. Kokonaismäärä neutronien ja protonien kutsutaan massan määrää.

Nuklidin
Yleinen termi, joka viittaa tiedossa isotoopin joko vakaa tai epävakaa, minkä tahansa elementin. Katsoo, että yksittäinen elementti voi olla isotoopit, viitatessaan isotooppeja useampi kuin yksi alkuaine, oikea termi on nuklidin. Radionuklidin epävakaa nuklidin.

Vanhempi
Radionuklidien että kun radioaktiivisen hajoamisen tai hajoaminen tuottaa erityisen nuklidi (hajoamistuote, tytär).

Säännöllinen taulukko
Järjestely alkuaineita nousevassa järjestyksessä atomiluvun. Elements of samanlaiset ominaisuudet asetetaan yksi alle muun joustamattoman ryhmiä koskevia elementtejä. Kussakin ryhmässä on muunnelma kemialliset ja fysikaaliset ominaisuudet, mutta yleensä ei ole samankaltaisuutta kemiallisen toiminnan kussakin ryhmässä.

Henkilöstö seuranta
Kannettavia kyselyn m määrittää läsnäolo tai määrä radioaktiivisen kontaminaatio yksittäisiä, tai käyttämällä dosimetri määrittämiseksi yksilön säteilyannos.

Fotoni
Quantum (tai paketin) ja säteilemän energian muodossa sähkömagneettista säteilyä. Gammasäteet ja röntgensäteet ovat esimerkkejä fotonit.

Pico-
Etuliite, joka jakaa perusyksikkö on triljoona (10-12).

Picocurie
Eräs triljoonasosa (10-12) on Curie.

Plutonium (Pu)
Raskas, radioaktiivinen, ihmisen metallinen elementti atomiluku 94. Sen tärkein isotooppi fissioituvaa plutonium-239, joka on valmistettu neutronisäteilytyksen uraani-238, jota seuraa kaksi-vaihe hajoamisen. Se esiintyy vain pieniä määriä luonnossa.

Pocket dosimetri
Pieni ionisaatio mittaukseen kulunut yksittäisen suoraan mittaa ionisoivaa säteilyä.

Suhteellinen counter
Säteilyä väline, jossa sähköinen havaitsemisjärjestelmä vastaanottaa pulssin, joka on verrannollinen ionien lukumäärä on muodostettu kaasulla täytetty putki ionisoivalla säteilyllä.

Protoni
Alkeis ydinvoima hiukkanen sijaitsee atomin ytimessä. Protoni on yksi positiivinen sähkövaraus.Jos sinulla on kiinnostunut tästä tuotteesta, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse: sales@chinavolframi.com tai soita meille: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595.Olemme palveluksessanne.


lisätietoja>>

Mitä volframiseos| Volframi raskas seoksesta arvosanat| Volframi raskas seoksesta sovellus|

mediakeskus>   [tietopankki]  [sanakirja ja volframi]  [Tuotteet Kuvien pankki]  [live videon käsittely]  [Videot ja työstö]  [Kuvastot]
meillä Joukkueet>   [Matka Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 kevätjuhla]  [2007 kevätjuhla]  [ulkopuolella]  [2008 kevätjuhla]  [2009 Xmas]
chinavolframi ryhmä>   [työpaja]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-japanilainen]   [molybdeeni johdin]  [Dart tynnyriä]  [volframi lanka]   [volframitangot / sauvat]   [Paperin paino]
    [Kiina volframi]  [volframi karbidit]  [XATCM ]  [Chatroulette]  [Infosys]  [volframi johdin]  [volframi lämmitin]  [volframi jauhe]
    [apteeraavaa Bars]  [volframiseos]  [Kupari volframi][Darts tukkukauppa] [volframi Wikipedia]  [volframi karbidi korut]  [volframi Kalastus]
    [Metallien hinta]  [Xiamen volframi]

Address: 3F, No.25 WH Rd., the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
Copyright©2000 - 2009 Chinavolframi Online All Rights Reserved