chinatungsten verkossa ESTBLISHED1997
ISO9001:2008 CERTIFICATED
Katselet: koti>> Volframiseos panssarin läpäisevä luoteja sotilaskäyttöön

Volframiseos panssarin läpäisevä luoteja sotilaskäyttöön

Aletaan volframiseos panssarin läpäisevä bullet

Volframiseos panssarin läpäisevä luoti on osoittaa luottaa kineettinen energia ammuksen läpäisee panssarin tuhoaa kohteena kuoret. Sen erityispiirre on suuri nopeus, pitkä lyömällä matkan ja korkean polton tarkkuutta. Sitä käytetään riko säiliöissä, itseliikkuvat aseet, panssaroidut ajoneuvot, laivat, lentokoneet, haarniska tavoite ja tuhota väkeviä puolustuskykyä.
Volframiseos panssarin läpäisevä kuori, on tyyppi ammusten suunniteltu tunkeutumaan haarniska ja räjähtää. Niitä käytetään yleensä vastaan ​​suojaliivit, auto panssari, betoni, tankit ja muut puolustusta, riippuen kaliiperi ampuma.
Kuoret volframiseos panssarin läpäisevä luoteja suunniteltu tähän tarkoitukseen oli voimakkaimmin tapauksessa erikoiskarkaistut ja muotoinen nenä ja paljon pienempi räjähdyspanoksella. Jotkut pienemmät kaliiperi volframiseos panssarin panssarikranaatti on inerttiä täyttö-tai sytyttäviä maksu sijasta HE räjähdyspanoksella.

Joitakin kuvia siitä volframiseos panssarin läpäisevä luoteja

volframiseos armor lävistyksiä luoteja
volframiseos armor lävistyksiä luoteja volframiseos armor lävistyksiä luoteja
volframiseos armor lävistyksiä luoteja volframiseos armor lävistyksiä luoteja

Teoria volframiseos panssarin läpäisevä luoteja

Volframiseos panssarin läpäisevä luodit ovat kuuluisia vahvan kaaren ja kovaa pora. Se riippuu pääasiassa suurten liike-energian ja omaa lujat ja ammuksen osua kohteeseen. Volframiseos armor lävistyksiä luoteja valmistetaan tiheään seosterästä mikä on paljon vaikeampaa kuin tankki panssaroitu, volframikarbidia ja muita materiaaleja. Kaikki on hyvin vaikea volframiseos panssarin läpäisevä taistelukärkiä. Se on vihollinen tankit, panssaroituja ajoneuvoja, betoni linnoituksia. Kun lasket, volframiseos panssarin läpäisevä pallot ovat alle korkean lämpötilan suurpainekaasuputkistoihin. Tavoite saavutettaisiin, se tekee kuoppaan pintaan panssari, punainen pois panssarin ja kuoppa pohjassa samaan aikaan. Tällä hetkellä, vaikka pää on rikki, ohjus voima voimakas vaikutus inertia, se jatkuu ryntäys. Kun iskuvoima saavuttaa tietyn arvon, sulake sytytettiin laukeaa, se aiheutti räjähdyksen ammuksen maksua. Tällä hetkellä, neliösenttimetriä kohti pinta-ala voi tuottaa kymmeniä tonnia satojen tonnin paineessa, mikä tappaa miehistön säiliön sisällä, tuhota asetta.

Miten volframiseos panssarin läpäisevä luoteja toimii?

Laajimmin käytetty volframiseos panssarin läpäisevä luoteja maailmassa on valmistettu karkaistusta teräksestä, volframi-karbidi tai köyhdytetty uraani lävistimen suljettu pehmeämpää materiaalia, kuten kuparista tai alumiinista. Köyhdytettyä uraania kierrosta esimerkiksi hyödyntää niiden tiheän materiaalin, jonka tarkoituksena on säilyttää muotonsa ja tehdä mahdollisimman paljon energiaa mahdollisimman syvälle osaksi tavoite.
Volframiseos panssarin läpäisevä luodit potkut kiväärit on lujitettava kupari tai nikkelikuparia takki, aivan kuten takki, joka ympäröi johtaa perinteisen ammuksen, takki joka on tuhoutunut iskusta jotta läpitunkeva maksun jatkamaan liikettä läpi kohdennettua sisältöä.
Yksi kuuluisimmista tyypit volframiseos panssarin läpäisevä luoteja käytettiin aiemmin olivat teflonpäällysteistä luoteja. Toisin kuin yleisesti luullaan, teflon pinnoite ei sinänsä auttaa luoti tunkeutuu syvemmälle, vaan se oli tarkoitus vähentää kulumista piipun seurauksena ampumisen kovetettua ammukset. Outo tosiasia on, että tämä väärinkäsitys edes tuottanut lakeja, jotka johtavat rajoitettu käyttö näitä luoteja, joka lopulta johtaa niiden sukupuuttoon.
Kuuluisa esimerkki tällaisesta kömmähdys oli murhayritys Yhdysvaltain presidentti Ronald Reagan, joka pidettiin 30. maaliskuuta 1981. Sitten ampuja käytetty volframiseos panssarin läpäisevä luodin normaali revolveri, joka todella menettää luoti kykynsä mukaan edistää luodin puuttuvat sydämen alle yhden tuuman ja lävisti hänen vasen keuhko sijaan, mikä todennäköisesti säästynyt hänen elämänsä.
Tosiasia, että useimmat ihmiset eivät tiedä, että se ei riitä, että on volframiseos panssarin läpäisevä luodin, sinun täytyy myös muuttaa Barrelilta, jotta voidaan hyödyntää luodin kykyä.


Jos haluat tietää lisätietoja tästä tuotteesta, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse: sales@chinatungsten.com tai puhelimitse: 86 592 5129 696.

lisätietoja>>

Mitä volframiseos| Volframi raskas seoksesta arvosanat| Volframi raskas seoksesta sovellus|

Volframi lääkärin säteilysuojausmateriaalit| volframi säteilysuojausmateriaalit etu|

volframi säteilysuojuksen teollisuus| Säteilysuojuksen materiaalin|

Volframi säteilysuojausmateriaalit sovellus|


mediakeskus>   [tietopankki]  [sanakirja ja volframi]  [Tuotteet Kuvien pankki]  [live videon käsittely]  [Videot ja työstö]  [Kuvastot]
meillä Joukkueet>   [Matka Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 kevätjuhla]  [2007 kevätjuhla]  [ulkopuolella]  [2008 kevätjuhla]  [2009 Xmas]
chinatungsten ryhmä>   [työpaja]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-japanilainen]   [molybdeeni johdin]  [Dart tynnyriä]  [volframi lanka]   [volframitangot / sauvat]   [Paperin paino]
    [Kiina volframi]  [volframi karbidit]  [XATCM ]  [Chatroulette]  [Infosys]  [volframi johdin]  [volframi lämmitin]  [volframi jauhe]
    [apteeraavaa Bars]  [volframiseos]  [Kupari volframi][Darts tukkukauppa] [volframi Wikipedia]  [volframi karbidi korut]  [volframi Kalastus]
    [Metallien hinta]  [Xiamen volframi]

Address: 3F, No.25 WH Rd., the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
Copyright©2000 - 2009 ChinaTungsten Online All Rights Reserved