chinatungsten verkossa ESTBLISHED1997
ISO9001:2008 CERTIFICATED
Katselet: koti>>Tungsten Alloy Rod Lisätty Mo

              
               

Volframiseos Rod Moly

Volframiseos Rod Moly Johdanto

volframi molybdeeni sauva volframi metalliseos molybdeeni sauva on korkea tiheys, volframi-pohjainen materiaali on tuotettu jauhemetallurgiatekniikoin. Volframi metalliseos molybdeeni sauva on yhtä suuri kuin yksi tyyppi tunnettu tuotemerkki sauva hitsaukseen, jossa on kolme eri sovelluksia:
sisältää:
 • volframi metalliseos molybdeeni sauva Pursotussuulakkeet
 • Volframi metalliseos molybdeeni sauva ruiskuvalu Komponentit
 • Volframi metalliseos molybdeeni sauva Hot ääntä, sähköinen tyssäystyökalu ja Electroforging

 • Volframiseos Rod Moly Käytetään Pursotussuulakkeet

  volframi molybdeeniseoskuituja sauva

  Volframiseos sauva molybdeeni kuolee käytetään laajalti suulakepuristuksen metallien, erityisesti kuparin-seoksia, jotka voivat johtaa huomattavasti pidempi käyttöikä kuin perinteistä muotin materiaalit. Volframi metalliseos molybdeeni sauva hitsaus on erityisen käyttökelpoinen materiaali ruiskuvaluprototyyppityökaluille, erityisesti, valu alumiinin ja messinkiä. Tietyissä sovelluksissa, kuten alla, taloudelliset hyödyt molybdeeni volframi metalliseos sauva hitsaus:
  a) Paradies, ytimet, ja niihin liittyvät komponentit messinkiä tai ferro-ruiskuvalulla, joka vaatii pitkän käyttöiän.
  b) muotit ja ytimien painevalussa messinkiä tai rautaa, jossa hyvä valupintojen tarvitaan vähentämään jälkikäsittelyä.
  c) Hylsyt ja muotti insertit alumiinista ruiskuvaletta- joka juottamalla tai heikentää, kun on valmistettu teräksestä.
  d) Hylsyt ja muotit on varustettu aukoilla atheavy osien valetun pala, jossa lisäksi viilentävä vaikutus, joka tarvitaan vähentämään tai poistamaan kutistuminen huokoisuus.
  e) Sisävarat TIG-hitsauksen sovellettava kriittisissä alueilla teräksen kuolee eroosioalueiden käytettäessä alumiinin kuolla valu.
  f) hyvä työstettävyys, niin että helpotetaan valmistuksessa monimutkaisia ​​muotoja ja joka kierrätys volframiseos molybdeeni sauva.

  Voimme tuottaa kaikenlaisia ​​volframi metalliseos sauva hitsaus vastaa tyypin tunnettu tuotemerkki mukainen säie tahansa tarpeen. Meidän volframiseos tanko vastaavia tai jopa parempia ominaisuuksia.

  Volframiseos Rod Moly Käytetään kuumaniittauksella, Sähkö- tyssäystyökalu ja Elektrolyysiprosessien

                  painevalussa komponentteja                 
  Volframi metalliseos molybdeeni sauva on erityisen käyttökelpoinen materiaali valmistamiseksi ruiskupuristustyökaluilla, erityisesti valu alumiinin ja messinkiä.
  Näissä menetelmissä, lämpöä syntyy kosketinresistanssi muotin / elektrodi ja virran kulun komponentin läpi. Syntyy riittävästi lämpöä nostaa materiaalin plastiseen tilaan, ja paine kohdistetaan terästä tai syrjäy- useissa ennalta määrättyyn muotoon tai muotoon.
  a) korkea vastuksen kokoonpuristumisen
  b) Suuri kovuus korkeassa lämpötilassa
  c) alhainen sähkön- ja lämmönjohtokyky
  d) hyvä hapettumisen kestävyys korkeassa lämpötilassa
  e) kestävyys kiinni toimii muotoinen sopii tähän sovellukseen, ja se on pitkä käyttöikä, kun komponentti pintojen sileä ja säännöllinen. Kun tanko on volframiseos kanssa molybdeenikomponentin materiaaleilla on karhea ja epäsäännöllinen pinta, voi tapahtua kiinni elektrodin ja häiritä asema komponentteja.

  Tyypilliset ominaisuudet volframia Alloy Rod molybdeeni

                         
  Tiheys: 17,3 g / cm 3;
  Kovuus: 32 HRC;
  veto- 960MN / m 2;
  0,2% venymäraja: 600MN / m 2;
  Stretchiä 24mm 6%;

  Haluatko tietää enemmän yksityiskohtia volframiseos sauva molybdeeni, ota yhteyttä sähköpostitse: sales@chinatungsten.com tai puhelimitse: 0086 592 5129696.

  lisätietoja & gt; & gt;

  Mitä volframiseos | Raskas teräksillä hehkulamppu | Raskas volframiseos Application |

  mediakeskus>   [tietopankki]  [sanakirja ja volframi]  [Tuotteet Kuvien pankki]  [live videon käsittely]  [Videot ja työstö]  [Kuvastot]
  meillä Joukkueet>   [Matka Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 kevätjuhla]  [2007 kevätjuhla]  [ulkopuolella]  [2008 kevätjuhla]  [2009 Xmas]
  chinatungsten ryhmä>   [työpaja]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-japanilainen]   [molybdeeni johdin]  [Dart tynnyriä]  [volframi lanka]   [volframitangot / sauvat]   [Paperin paino]
      [Kiina volframi]  [volframi karbidit]  [XATCM ]  [Chatroulette]  [Infosys]  [volframi johdin]  [volframi lämmitin]  [volframi jauhe]
      [apteeraavaa Bars]  [volframiseos]  [Kupari volframi][Darts tukkukauppa] [volframi Wikipedia]  [volframi karbidi korut]  [volframi Kalastus]
      [Metallien hinta]  [Xiamen volframi]

  Address: 3F, No.25 WH Rd., the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
  Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
  Copyright©2000 - 2009 ChinaTungsten Online All Rights Reserved