chinavolframi verkossa ESTBLISHED1997
ISO9001:2008 CERTIFICATED
Katselet: koti>> Rakentaminen osat plasma tekniikka

Rakentaminen osat plasma tekniikka

on erilaisia ​​tiloja saatavissa eri konseptoituja kysymykset (irtomateriaalilla, erä aineiden, Sovellukset, jotka voivat saada suurempi merkitys tulevaisuudessa on rakennusmateriaalina plasman kammion magnetohydrodynaamisissa sähköntuotanto (W ja W-Cu) ja tavoite levyjen fuusioreaktoreihin (W, W-La2O3).

Viimeaikaiset plasma kokeiluja ja teoreettisia ja numeerisia tutkimukset osoittavat, että volframi voi olla paras, ellei ainoa, materiaali kestää poikkeuksellisen toimintaedellytyksiä ydinfuusioreaktori diverttori. Diverttorikuormiin, on se, että osa tyhjöastiaan jossa plasma vuorovaikutuksessa ensimmäisen seinämän, ja jossa suuri osa sulamislämpö on poistettu, käsittää vesijäähdytys kupari lämmönvaihtimeen osa peittää plasman päin panssarin. Plasma (elektroneja, protonia, ja α-hiukkasia) ohjataan, jonka magneettikentän suuntaan diverttorikuormiin kohde-levyt, jossa ne neutraloidaan ja pumpataan. Konvektiolämmöltä vuo saavuttaa 20 MW.m-2 sekä niihin pintalämpötila yli 3000 ℃. Sen vuoksi sopivaa panssarin aineella on oltava hyvä lämmönjohtokyky (siirtääkseen korkea lämpövuot), alhaisen lämpölaajenemiskerroin ja alhaisen kimmokerroin (pitämiseksi lämpöjännitysten matala), ja sulamispiste on korkea ja alhainen sputterointi saanto ( pitääkseen eroosion matala). Vaikka volframi ei ole niin korkea lämmönjohtokyky ja matala kimmokerroin kuin hiili-hiili-komposiittimateriaalit, jotka on varattu osat diverttori on suurin lämpövirta, monet asiantuntijat uskovat, että pitkällä aikavälillä järkevä elinikä vain saavutetaan volframi diverttori levyjä, joilla on vähiten eroosiota kaikkien materiaalien osat diverttori suhteellisen alhainen plasman lämpötila, mutta korkea hiukkasten tiheys.

Matalapaine-plasma tekniikka

Jotta teknisen toteutuksen matalapaineisen plasmakäsittelyä, yksi edellyttää laitteet seuraavat osat:

tyhjöjärjestelmää (pumppu, säiliö)
energiahuolto
kaasun
mittaus-ja ohjausosat on toistettavissa säätää prosessin parametrin

Johtuen tarpeesta tyhjöjärjestelmään useimmissa tapauksissa, panosprosessi on helpoin liuos. Prosesseja voidaan joustavasti ja complexly määritetty, jotta voidaan muuttaa vaikutustapa plasman avulla vaihtelu prosessiparametrien (paine, kaasun virtaus, kaasun koostumuksen, teho) ja se voi saavuttaa erilaisia ​​vaikutuksia yhdessä prosessivaiheessa. Siten, että, toisin sanoen ilman suurta kustannukset toisen puhdistus voidaan suorittaa, ja välittömästi sen jälkeen korroosion suojakerroksen tulee talletettu, ilman ilmata välillä.

Keksinnön muut edut ja alhaisen paineen plasma tekniikkaa:

kyky särö-tunkeutuminen plasma: jopa monimutkaisetkin näyte kuvioita jopa huokoisille voidaan käsitellä
mitään lämpökäsittelyä tai mekaanista rasitusta ja substraattien
suuri toimenpide ympäristöystävällisyydestä ja käyttöturvallisuus

Chinatungsten Online rautatie-aineiden, koko reaktorin jopa 3m 3, MHz-ja GHz stimulaatio), samoin kuin monien vuosien kokemus kehittämiseen plasmakäsittelyä ja käsitys applicative plasma-toimintoa pilot asteikko.

Rajoissa sen toimintaa palvelujen tarjoajana teknologian siirtoon, tarjoamme sen resursseja käsittelyä edellä mainitun teollisuuden kysymyksiä aina sarjatuotantoon. Palvelumme kattaa kuulemisesta, prosessien kehittämisestä, näytteenotto ja teollisuuskäyttöön kokeiluhankkeiden kautta terotechnology.

Plasma Treatment - loputtomat mahdollisuudet

Plasma voidaan käyttää monissa eri tilanteissa, kun haluat paremmin noudattamaan materiaaleja yhdessä tai muuttaa pinnan ominaisuuksia tarpeisiisi. Tätä suuntausta, jossa teknologia on mahdollista muuttaa lähes millä tahansa pinnalla. Plasma-tekniikka tarjoaa useita monipuolisia sovelluksia, esimerkiksi:

Puhdistus pinnat jäämät, öljyt ja likaantumiselta
Aktivointi eri materiaaleista ennen liimausta, maalausta jne.
Syövytyksen ja osittaisen poiston pintojen
Pinnoite osat, joissa on useita mahdollisia eri kerrosten (PTFE-like, suojakaiteet, hydrofobinen, hydrofiilinen, kitkaa vähentävällä, jne.)
Plasma-tekniikka on vakiintumassa kaikilla teollisuuden aloilla, ja uusia sovelluksia kehitetään jatkuvasti.

Plasma Technology - Vakuuttava Edut

Verrattuna muihin menetelmiin, kuten liekki hoidettaessa tai kemikaalien käyttöä hoitoon pintaan, plasma tekniikan näytteille monia tärkeitä etuja:

Monet pinta-ominaisuudet voidaan saada ainoastaan ​​tällä menettelyllä
Voidaan käyttää verkossa tuotannossa tai toimivat itsenäisesti
nvironmentally ystävällinen prosessi
Riippumatta geometria voit hoitaa jauhe, pienet osat, levyt, fleece, tekstiilit, putket, pullot, piirilevyt jne.
Elementit eivät mekaanisesti muuttaa
Kuumennus osat on minimaalinen
Käyttökustannukset ovat erittäin alhaiset
Erittäin turvallinen käyttää
Prosessi on erittäin energiatehokas


volframi seos on sopivaa materiaalia rakentamiseen osat plasma tekniikka / ioni työntövoimaa. niin Jos sinulla on kiinnostunut tästä tuotteesta, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse: sales@chinavolframi.com tai soita meille: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595.

 

lisätietoja>>

Mitä volframiseos| Volframi raskas seoksesta arvosanat| Volframi raskas seoksesta sovellus|

volframi lääkärin säteilysuojausmateriaalit| volframi säteilysuojausmateriaalit etu|

volframi säteilysuojausmateriaalit teollisuus|volframi säteilysuojausmateriaalit sovellus|


mediakeskus>   [tietopankki]  [sanakirja ja volframi]  [Tuotteet Kuvien pankki]  [live videon käsittely]  [Videot ja työstö]  [Kuvastot]
meillä Joukkueet>   [Matka Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 kevätjuhla]  [2007 kevätjuhla]  [ulkopuolella]  [2008 kevätjuhla]  [2009 Xmas]
chinavolframi ryhmä>   [työpaja]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-japanilainen]   [molybdeeni johdin]  [Dart tynnyriä]  [volframi lanka]   [volframitangot / sauvat]   [Paperin paino]
    [Kiina volframi]  [volframi karbidit]  [XATCM ]  [Chatroulette]  [Infosys]  [volframi johdin]  [volframi lämmitin]  [volframi jauhe]
    [apteeraavaa Bars]  [volframiseos]  [Kupari volframi][Darts tukkukauppa] [volframi Wikipedia]  [volframi karbidi korut]  [volframi Kalastus]
    [Metallien hinta]  [Xiamen volframi]

Address: 3F, No.25 WH Rd., the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
Copyright©2000 - 2009 Chinavolframi Online All Rights Reserved