chinavolframi verkossa ESTBLISHED1997
ISO9001:2008 CERTIFICATED
Katselet: koti>> volframiseos ja panssarin läpäisevä

volframiseos ja panssarin läpäisevä

Mikä on panssarin läpäisevä?

Panssariammuksissa kuori on eräänlainen ammusten suunniteltu tunkeutumaan panssarin. Vuodesta 1860 ja 1950, suuri soveltaminen panssariammuksissa volframi ammukset oli voittaa paksun panssarin harjoitetaan monia sota. Vuodesta 1920 lähtien panssariammuksissa aseita tarvitaan panssarintorjunta-tehtäviä.

Panssariammuksissa kuori on kestettävä iskuja ja lävistys kautta panssarointi. Säiliöt on suunniteltu tätä tarkoitusta varten on vahvistettu huomattavasti tapauksessa erityisen karkaistu ja muotoinen nenä, ja paljon pienempi räjähdyspanoksella. Jotkut pienemmät kaliiperi AP kuoret on inerttiä täyttö-tai sytyttäviä maksu sijasta HE räjähdyspanoksella. AP kuori on nyt käytetty vähän merisodankäyntiin, koska nykyaikainen sota on vähän tai ei haarniska suojaa, mutta se on edelleen ensisijainen kierroksen tankissa sodankäyntiin, koska se on enemmän "ensimmäisen osuma tappaa" todennäköisyys kuin voimakas räjähdysaine panssarintorjunta- (HEAT) pyöreä, erityisesti suhteessa tavoitteen kanssa komposiitti panssari ja koska korkeamman lähtönopeus on myös tarkempi kuin HEAT kierroksella.
Panssariammuksissa patruunat ovat saatavilla myös käsiaseiden ammuksia, pääasiassa käytettäväksi anti-materiaalia ympäri.

Panssariammuksissa ammukset

Panssariammuksissa ammuksia käytetään tunkeutua karkaistu panssaroituja tavoitteita kuten ballististen liivit, ajoneuvon haarniska, betoni, säiliöt ja muut puolustukset riippuen kaliiperi ampuma. Panssariammuksissa ammuksia käsittää lävistimen rakennettu karkaistua terästä, volframi karbidi tai köyhdytetty uraani, suljettu pehmeämpi vaipan, kuten kuparista tai alumiinista. Panssariammuksissa ammukset voivat vaihdella kivääri-ja pistooli-kaliiperin kierroksilla kaikki asti säiliö kierrosta.

Kivääri ja pistooli kierrosta yleensä rakennettu penetrator karkaistua terästä tai volframi. Lentokoneet ja säiliö kierroksilla joskus käyttää ydin köyhdytettyä uraania. Lävistimen on terävä massa tiheän materiaalin, joka on suunniteltu pitämään muotonsa ja suorittaa mahdollisimman paljon energiaa yhtä syvään kuin mahdollista kohteena. Köyhdytetty-uraani läpiviennit on se etu, että itsestään syttyviä ja itseteroittuvat vaikutusta, jolloin voimakas kuumuus-ja energia keskittyy pieni alue kohteena panssarin. Jotkin kierrokset käyttää myös räjähtäviä tai sytyttäviä vinkkejä apuna tunkeutumista paksumpi panssari. Korkea räjähtävä polttoaseiden / Armor Piercing Ampumatarvikkeet yhdistää volframi karbidi penetrator kanssa sytyttävät ja räjähtävän kärjen.

Rifle panssariammuksissa ammuksia yleensä kantaa sen kovetettua penetrator sisällä kuparia tai kupronikkeli takki, samanlainen takki mikä surround johtaa perinteisen ammuksen. Kun vaikutus kova tavoite, kupari asia on tuhoutunut, mutta penetrator jatkaa liikettä ja tunkeutuu kohde. Panssariammuksissa ammuksia pistooleihin on myös kehitetty ja käytetään ulkoasu on samankaltainen kuin kiväärin ammuksia.

Koko ammus ei tavallisesti tehty samasta materiaalista kuin lävistimen koska fysikaaliset ominaisuudet, jotka tekevät hyvin lävistimen (ts. erittäin kovia, kovametallista) tekevät materiaalin yhtä haitallisia tynnyrin aseen polttamalla patruuna.

 

panssarin läpäisevä penetrator

panssarin läpäisevä penetrator rakenneChinavolframi Online voi tarjota volframi seoksesta käytettäviä tuotteita panssarin läpäisevä mukaan teidän vaatimus. Jos saat tutkimus, ota rohkeasti yhteyttä: sales@chinatungsten.com tai soita meille: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595.

 

lisätietoja>>

Mitä volframiseos| Volframi raskas seoksesta arvosanat| Volframi raskas seoksesta sovellus|

volframiseos sotilaalliset ominaisuudet|

volframiseos tehdasvalmisteiset palasia| volframiseos tyssäys sauva| volframiseos kuutio|

 


mediakeskus>   [tietopankki]  [sanakirja ja volframi]  [Tuotteet Kuvien pankki]  [live videon käsittely]  [Videot ja työstö]  [Kuvastot]
meillä Joukkueet>   [Matka Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 kevätjuhla]  [2007 kevätjuhla]  [ulkopuolella]  [2008 kevätjuhla]  [2009 Xmas]
chinavolframi ryhmä>   [työpaja]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-japanilainen]   [molybdeeni johdin]  [Dart tynnyriä]  [volframi lanka]   [volframitangot / sauvat]   [Paperin paino]
    [Kiina volframi]  [volframi karbidit]  [XATCM ]  [Chatroulette]  [Infosys]  [volframi johdin]  [volframi lämmitin]  [volframi jauhe]
    [apteeraavaa Bars]  [volframiseos]  [Kupari volframi][Darts tukkukauppa] [volframi Wikipedia]  [volframi karbidi korut]  [volframi Kalastus]
    [Metallien hinta]  [Xiamen volframi]

Address: 3F, No.25 WH Rd., the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com
Copyright©2000 - 2009 Chinavolframi Online All Rights Reserved