chinavolframi verkossa ESTBLISHED1997
ISO9001:2008 CERTIFICATED
Katselet: koti>> Volframiseos kuristin lentokoneiden

Volframiseos kuristin lentokoneiden

Volframi raskas metalliseokset (WHAs) ovat paras valinta, kun suunnittelijat ilmailu-ja puolustusteollisuus vaativat materiaali jossa yhdistyvät korkea tiheys, hyvä mekaaninen lujuus ja joka on helppo työstää.
Suuren tiheyden WHAs tekee mahdolliseksi vähentää merkittävästi fyysisen koon komponentteja. Tämä puolestaan ​​antaa edun hallita paremmin painojakauma ja lisää herkkyyttä valvoa mekanismeja. Kun suuri massa on sijoitettu rajatulle alueelle, WHAs on ihanteellinen materiaali.

Laitteen volframi raskaan seoksesta kuristin Ilma:
Ohjainjärjestelmät
WHAs Counter saldot käytetään usein optimoida Ohjainpinnat, kuten peräsimet, hissit ja siivekkeiden kanssa monia etuja tavanomaisiin tasapaino materiaalit esim. terästä tai lyijyä.

Roottorin Siivet
Helikopterin roottorin lavat vaativat täydellistä tasapainoa. WHAs voidaan käyttää kompensoimaan kaikki epätasapainon rakennettu yksittäisiksi terät valmistusprosessin aikana, kuten helikopterin tasapaino.

Potkurit
WHAs vastapaino on sisällytetty pitch ohjausjärjestelmässä monta potkurin malleja virhesuojattua laite, joka ylinopeuden estyy.

Inertiaalinen Järjestelmät
WHA on sisällytetty pyörivä vauhtipyörien ja gyroskooppista hallintalaitteet varastointia kineettistä energiaa. WHAs että käytetään kahta tarkoitusta varten tämän tyyppisessä gyroskoopin:
1) Voit säätää painopisteen kolmion.
2) säätäminen värähtelyn taajuus lasersäteellä.

Katkonnan Bart
Katkonnan Bart valmistettu WHAs korkean tiheyden sopivat tärinää vaimentava sovelluksia. Monet ilmailu yritykset siirryn WHAs materiaaleja niiden suuren etuja teräsmateriaaleja.

Trim Painot
Viime vaiheissa kokoonpano, painoja voidaan tarpeen säätää loppusaldo lentokoneen.
WHA on luonnollinen valinta, kun työskentelevät rajoitetussa tilassa envolope, sen suuren massan / koon suhteen. Se voi kuitenkin myös etuna on myös vähentäen koko leikata paino massa, koska suurempi tiheys aine voidaan sijoittaa kauemmaksi nivelpisteen, samalla kun saavutetaan samalla hetkellä.

Prototyyppi Työ
WHA käytetään usein prototyyppi työssä painolastina simuloida painon välineiden matkustajia jne. aikana koelennot tai pienoismalleja tuulitunnelissa testausta.

Satelliitit
WHAs materiaaleja käytetään usein ainetaseiden jolla on merkittävä rooli varmistaa painopiste on kohdistettu aikana edistymistä avaruuslennot, että oikea rata merkintä on saavutettu.
Olemme oikea yritys, jolla on ilma painolastia myynnissä. Jos saat tutkimus, ota rohkeasti yhteyttä sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com.

Volframiseos kuristin lentokoneidenvolframiseos ballast for aircraftVolframiseos kuristin lentokoneiden

 

lisätietoja>>

Mitä volframiseos| Volframi raskas seoksesta arvosanat| Volframi raskas seoksesta sovellus|

Volframiseos Vastapaino edut| Volframiseos Vastapaino Luokitukset|

Volframiseos plasma kiihdytin Suojaus| Volframiseos Kollimaattorin|

 


mediakeskus>   [tietopankki]  [sanakirja ja volframi]  [Tuotteet Kuvien pankki]  [live videon käsittely]  [Videot ja työstö]  [Kuvastot]
meillä Joukkueet>   [Matka Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 kevätjuhla]  [2007 kevätjuhla]  [ulkopuolella]  [2008 kevätjuhla]  [2009 Xmas]
chinavolframi ryhmä>   [työpaja]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-japanilainen]   [molybdeeni johdin]  [Dart tynnyriä]  [volframi lanka]   [volframitangot / sauvat]   [Paperin paino]
    [Kiina volframi]  [volframi karbidit]  [XATCM ]  [Chatroulette]  [Infosys]  [volframi johdin]  [volframi lämmitin]  [volframi jauhe]
    [apteeraavaa Bars]  [volframiseos]  [Kupari volframi][Darts tukkukauppa] [volframi Wikipedia]  [volframi karbidi korut]  [volframi Kalastus]
    [Metallien hinta]  [Xiamen volframi]

Address: 3F, No.25 WH Rd., the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
Copyright©2000 - 2009 Chinavolframi Online All Rights Reserved