chinatungsten online ESTBLISHED1997
ISO9001:2008 CERTIFICATED
Loading
Katselet: koti>>Care for Tungsten Heavy Alloy Kullattu

Care for Tungsten Heavy Alloy Kullattu

Joten sinulla on jo volframi raskas seoksesta kullattu </ strong> häät bändejä, ongelma nyt on, miten aiotte tehdä pidempään? Onko erityistä tapaa puhdistaa tai huolehtimaan volframi raskaan seoksesta kullatut sormukset?

todella hoitaa mihinkään tiettyyn vihkisormuksista. Lue lisää oppia melko helposti on mahdollista hoitaa häät bändejä vain käyttää näitä kolmea helppoa vaihetta kuten seuraavat:

Ensinnäkin, sinun täytyy välttää pudottamalla tai lyömällä volframi raskas seoksesta kullattu yhtye kovilla esineillä. Vaikka on naarmuuntumaton, et voi sanoa ei haurasta. Toisin kuin kultaa, mikä on erittäin muokattavaksi, volframi ei ole, ja paras tapa on olla varovainen.

Seuraava askel sinun kannattaa tehdä on puhdistaa volframi kullatut renkaat saippualla ja vedellä. Älä käytä kultasepänliike ultraäänipesurin, höyrypesurit, ioni puhdistusaineita tai muita kemikaaleja puhdistukseen volframi, koska nämä aineet aiheuttavat tiputtelua ja korroosiota vihkisormuksista.

Kolmas ja viimeinen vaihe on kuivata volframi raskas seoksesta kullatut renkaat kuivalla liinalla. Älä ilma kuivattaa volframi raskas seoksesta kullatut renkaat, koska se aiheuttaa tiputtelua.

vain noudattaa ohjeita edellä esitetyllä huolellisesti. Kun teet, voit hoitaa volframi raskaan seoksesta kullattu häät bändejä helposti ja ilman ongelmia. Tämä menetelmä toimi melko muutamia muita, se tulee todennäköisesti toimivat hyvin ja antavat erinomaisia ​​tuloksia sinulle myös! Yksinkertaisesti mitä sinun pitäisi tehdä, ja huolellisesti vältettävä todennäköinen vaarat edellä. Sitten yksi asia jäljellä, voit tehdä on hyödyntää suuria etuja aiot saada, kun myös hoidon volframi raskaan seoksesta kullattu häät bändejä.

Huomaa: Chinatungsten Online (Xiamen) Manu. & Sales Corp. on erittäin ammattitaitoinen ja vakava yritys, erikoistunut valmistus ja myynti volframi raskas seoksesta kullattu tuotteita yli kaksi vuosikymmentä. Meidän volframi raskas seoksesta kullattu tuote on vain matkamuistoksi ja koristeluun tarkoitukseen. Täällä me julistamme: Älä käytä volframi raskas seoksesta kullattu tuote mihinkään laittomaan tarkoitukseen.

Siksi, jos olet kiinnostunut hoidossa volframi raskaan seoksesta kullattu tuotteita, ota rohkeasti yhteyttä sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com, tai puhelimitse 86 592 512 9696.

 

 

Information & Media Center>    [Information Bank of Tungsten]  [Dictionary of Tungsten]  [Pictures' Bank of Tungsten]  [Videoes of Tungsten Processing]  
     [Videoes of Machining]  [Catalogs of Tungsten]  [Tungsten Directory]  
Site's History>    [1997 Version]  [2000 Version]  [2004 Version]  [2006 Version]  [2008 Version]  
Tungsten's Sales Team >    Christmas Parties: [2004 ]  [2005]  [2009]  [2010]  [2011]  [More>>]  
     Celebration for Spring Festival: [2006]  [2007]  [2008]  [2010]  [2011]  [More>>]  
     Journeys of Chinatungsten's Sales Team:[ Dongshan] [Outside] [2010 ] [2011] [Xianyueshan] [Table Tennis Game]  [More>>]  
Chinatungsten Group>    [ChianTungsten][钨业新闻] [Tungsten News] [タングステンニュース] [Tungsten Ore] [Tungsten Oxide] [Tungsten Powder]  
     [Tungsten Metal][Tungsten] [Tungsten Wire] [Tungsten Heater] [Tungsten Bar] [Tungsten Alloy Manufacturer] [Tungsten Dart]  
     [Dart Shop] [Bucking Bar] [Paper Weight] [Tungsten Fishing Sinker] [Tungsten Copper] [Tungsten Carbide] [Tungsten Carbide Jewellery]  
     [Molybdenum Products] [Tungsten Wikipedia] [Xiamen Tungsten] [Metals Price]  
      
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
Copyright©2000 - 2012 ChinaTungsten Online