chinatungsten verkossa ESTBLISHED1997
ISO9001:2008 CERTIFICATED
Katselet: koti>> Volframiseos Kalastus Jigit muodot

Volframiseos Kalastus Jigit muodots

 

Kalastus sinker on erityinen taljan käytetty lisätä painoa rivin tai vieheellä. Kalastajat pitävät painoa kiinnittää syötti alas syvyyksiin missä kaloilla on taipumus kokoontua. Koska tarkka syvyys vaihtelee lajeittain, sijainti ja olosuhteet, kalastuksen harrastajat käyttävät usein erilaisia ​​sinkers lisätä eri määriä weight.The kalastus sinkers  on tehty lyijystä. kuitenkin, johtaa on haitallista valtavasti erilaisia ​​luontoa ja lyijy kalastus sinkers ja muut johtavat puuttua merkittävästi riskiä.Muodot johtaa kalastus sinkers ovat seuraavat:.

Bell Sinker

bell sinkers

The dipsy bell sinkers sisältää kellomainen muotoilu kääntyvä koukku kiinnitetty ylös. Nämä sinkers valettu hyvin tuulessa, joten ne suosikki rannalla urheilukalastajille.Pyöristetty profiili sinkers se myös vähentää mahdollisuuksia takertumisvaaran. Jos vene onkijat, soittokello sinkers käytetään usein kolmitie rig. Tämän rig on tarkoitus saada vieheet syvälle ilman mitään lisävarusteita, kuten syvätakiloiden.Rig koostuu kolmen tavalla kääntyvä yksi silmää pääradalla.Seuraava silmukka pitää pudota mukaisesti kello painona sen lopussa. Viimeinen silmukka pitää johtaja ja vieheellä tai elävää syöttiä kamppeet.Porauslautan on tehokas, kun pomppi pitkin pohjaa tai laskea haluttuun syvyyteen ja kontrolloitu avovedessä.

Split Shots

jakaa shotJako shot on pieni pallo lyijyn kanssa raon leikattuna toisella puolella. Voit käyttää tällaista painoon yksinkertaisesti kääri raon palloa oman linjan ja kuriin metalli kiinnitä se linjaa. Jotkut split shots on pienet kahvat vastakkaisella puolella aukon, jolloin ne voidaan poistaa ja käyttää uudelleen.Simpukka laukaus on muunnelma split laukauksen. Se väittää ura tilalla linja, ja on soikea, mikä tekee siitä entistä pulma kestävä. Huolimatta suosio, split laukausta aiheuttaa vakavia terveys-ja ympäristöriskejä, mukaan Yhdysvaltain geologinen tutkimuskeskus. Kuikat ja muut villieläimet usein nielemään hylätty split laukausta, sitten kärsiä sairauden tai kuoleman vuoksi johtaa sisällön. Kun suuri määrä näitä sinkers ovat hylätty, ne voivat lisätä lyijypitoisuus vesistö, joka voi lopulta vaikuttaa juomaveden ja alueen asukkaille.

Kävely Sinker

kävely sinker

Nämä sinkers ovat leipää monet elävät täyillä, kuha kalastaja. He muistuttavat suorakulmion pyöristetyt, ulkoreunoja.Huippuvarustuksella silmää linjan.Sinker pohja on hieman laajempi ja suurempi kooltaan kuin alkuun, jolla on enemmän painoa.Pohja on myös hieman kaareva ja taivutettu ylöspäin. Tämä painojakauma kannat luodin pyöreästä reunasta pohjaan, niin se helposti liukuu kiviä, mikä vähentää sen muutoksia snagging pohjalle.Semi-litteä muotoilu myös estää sen liikkuvan pitkin pohja nopeasti virtaukset. Nämä sinkers käytetään usein vetää elävää syöttiä lautat alareunassa, ja joskus kutsutaan elävää syöttiä kamppeet. Sitoa kamppeet, ensimmäinen kierre luodin linjalla alaosan kanssa mutka osoittaa viivan häntäpää. Seuraavaksi valitse kääntyvä riittävän suuri, jotta se ei läpäise luodin silmään. Sido toinen pää omaan pääradan ja kääntyvä. Tämän jälkeen voit lisätä mitä tahansa kelluvan jigi pää, tavallinen koukku, tai mato valjaat loppuun rig. Tämä rig ei ole vain kelo-kestävä, mutta se myös mahdollistaa linjan liukua kautta silmällä kun kalaa poimii syötti. Jälkimmäinen ominaisuus estää kalojen tunne painoa. Mutta kun onkija pitää tiukka linja kamppeet, kääntyvä pysähtyy painoon avajaisissa, jolloin johtajan pituus edelleen johdonmukaisia ​​ja Strike Zone.

Kumi Core platinat

kumi ydin sinker

Kuin split laukaus, kumikahva sinkers ominaisuus urat niiden keskellä pitää linjaa. Nämä soikea tai jalkapallon muotoinen, sinkers on kumi ytimen, jossa on kaksi kielekkeet (jota kutsutaan myös korvat) kummassakin päässä painoon.Rivi on sijoitettu painoon n uraan, ja sitten kielekkeet, jotka on kierretty vastakkaisiin suuntiin, käärimistä ympärysviivat kumi ydin. Kun trimmitasot ovat kiertyneet taaksepäin, linja vapautuu. Näitä sinkers voidaan nopeasti lisätä tai poistaa ja saa haavaa linjaa. He tulevat eri kokoja ja painoja. Yleisiä käyttökohteita ovat: pienellä 1/8 unssin versio eläviä syöttejä tarjoukset tai lisäämällä suuri painona kun uistelu pitkäsiima avulla syöttejä ajaa syvemmällä. Näillä sinkers ovat erilaisia ​​sovelluksia voidaan käyttää useilla kalastusalueilla tilanteissa.

Pyramid Sinker

pyramidi sinker

Tällä sinker on myös linja silmä joka istuu sen perustan, antaen sille käänteinen pyramidi profiilin kiinni sidottuna. Nämä sinkers käytetään usein nopeasti virtaukset. Heidän Streamline profiilin saa ne uppoavat nopeasti, ja niiden suorat reunat estävät niitä vierittää pitkin pohja nopeasti virtaukset. Kun käytetään vesistöä hiekka-tai muta-lattiat, painoa tulee haudata itsensä pehmeä pohja. Nämä ominaisuudet tekevät siitä katkottua pala taljan varten striper basso ja surffaa kalastukseen.s

 

 

muna platinat

egg sinker

ennen kävely sinker syntyi, munan painoon käytettiin sen sijaan käytetään elävää syöttiä esityksiä ja on edelleen suosikki keskuudessa monni onkijat.Muna-muoto tekee näistä sinkers melko repiä kestävä ja pystyy rullaa alareunassa. Nämä sinkers luistaa linjaa, joka pujotetaan reiän, joka kulkee pituus viisasta kuitenkin sinkers.Sinker voidaan käyttää rig (kuten kävely luodin yllä) ja osa onkijat pidä sinkers paikoilleen split ampui sijaan kääntyvä. Kun kala vie syöttiä ja tulee ansaan koukussa, liitteenä linjan liukuu läpi painoon juurikaan mitään vastarintaa. Koska kala ei voi tuntea painon painoon, onkimies on paremmat mahdollisuudet Rullauksen hänet onnistuneesti.

Cone platinat ja bullet laukausta

bullet shot

Kartio (jota kutsutaan myös luodin) sinkers noudattaa samaa lähtökohtana kuin muna sinkers, että niitä kierretään viiva, jossa kapenevat päin sauvan.Kartion muotoinen näistä sinkers tekee niistä ihanteellisia liukua pitkin rikkakasvit. Ne liukuvat sinkers voidaan käyttää elävää syöttiä kamppeet tilalle kävely painona käytettynä weedy alueilla.Weedless koukku myös tehostetaan merkittävästi tämän rikkakasvien-rig.

 

 

Pankki tai Reef platinat bank sinker

Nämä sinkers ovat kuin pyramidi ja muna sinkers niiden käyttö on lautat, mutta painoa ei ominaisuus messinkinen silmukka pitää linjaa, vaan painoa ylimmän on yleensä johtanut valettu silmä. Nämä kapeneva, munanmuotoinen sinkers ominaisuus kuusikulmio puolin eikä sileä pyöreä pinta.Litteä sivut luodin estävät sitä pyörimästä nykyisten ja kartiomainen muoto auttaa estämään sen snagging kallioissa.

Edellä esitetty yleiskatsaus on vain pieni Lyijyn näytteenotossa kalastus sinkers. Jos olet kiinnostunut ympäristöystävällinen fising sinkers, yritä volframi fising sinkers.

Jos sinulla on kiinnostusta volframi raskas seoksesta, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com tai puhelimitse: 86 592 5129 696.

lisätietoja>>

Mitä volframiseos| Volframi raskas seoksesta arvosanat| Volframi raskas seoksesta sovellus|

 

mediakeskus>   [tietopankki]  [sanakirja ja volframi]  [Tuotteet Kuvien pankki]  [live videon käsittely]  [Videot ja työstö]  [Kuvastot]
meillä Joukkueet>   [Matka Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 kevätjuhla]  [2007 kevätjuhla]  [ulkopuolella]  [2008 kevätjuhla]  [2009 Xmas]
chinatungsten ryhmä>   [työpaja]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-japanilainen]   [molybdeeni johdin]  [Dart tynnyriä]  [volframi lanka]   [volframitangot / sauvat]   [Paperin paino]
    [Kiina volframi]  [volframi karbidit]  [XATCM ]  [Chatroulette]  [Infosys]  [volframi johdin]  [volframi lämmitin]  [volframi jauhe]
    [apteeraavaa Bars]  [volframiseos]  [Kupari volframi][Darts tukkukauppa] [volframi Wikipedia]  [volframi karbidi korut]  [volframi Kalastus]
    [Metallien hinta]  [Xiamen volframi]

Address: 3F, No.25 WH Rd., the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
Copyright©2000 - 2009 ChinaTungsten Online All Rights Reserved