chinavolframi verkossa ESTBLISHED1997
ISO9001:2008 CERTIFICATED
Katselet: koti>> Säteily Termit ja määritelmät

Säteily Termit ja määritelmät

Tämä sivu sisältää luettelon yleisesti, että on käytetty kuvaamaan näkökohtiin säteilyn tiedettä. Alla on radiaition suojaus termi ja määritelmä.

Ketjureaktio
Reaktio, joka on omavaraisia. Vuonna fissioketjureaktiota, ydin halkeamiskelpoisia atomi absorboi neutronin ja fissioita (eli lohkeilevat), vapautuu lisää neutroneja. Nämä puolestaan ​​voivat imeytyä muiden halkeamis ytimiä, vapautuu vieläkin enemmän neutroneja. Fissioketjureaktiota on omavarainen, kun määrä neutroneja vapautuu tietyn ajan sama tai suurempi määrä neutroneja hävisi imeytyminen nonfissionable materiaalia tai pakenemaan järjestelmästä.

Varattu hiukkanen
Ioni. Alkeishiukkasfysiikka kuljettavat positiivinen tai negatiivinen sähkövaraus.

Kollektiivinen annos
Summa yksittäisten annosten vastaanotetaan tietyllä aikavälillä, jonka määritetty väestön altistumisesta määritelty säteilylähteeseen.

Sitovat annosekvivalentti
Annos tiettyyn elimeen tai kudos, joka on vastaanotettu saanti radioaktiivisen materiaalin yksittäiset yli tietyn ajan kuluttua annosta. Säteilysuojelun varmistamiseksi, määritetty aika on 70 vuotta, joka on yleensä toteutettu olla 50 vuotta säteilyn työntekijän ja 70 vuotta yleisö.

Sitoutunut efektiivinen annos
Sitoutunutta annosekvivalentti tietyn elimen kerrotaan painotuskertoimella.

Kompakti
Ryhmä kahden tai useamman valtion muodostettu myydä matala-aktiivisen jätteen alueelliselta pohjalta. Eräät valtiot ovat muodostaneet tiivistetään.

Saastuminen
Ei-toivotut radioaktiivista materiaalia, joka on talletettu pinnalla tai sisällä rakenteita, alueet, esineiden tai ihmisille.

Kosminen säteily
Penetrating ionisoiva säteily, sekä hiukkasten ja sähkömagneettisen, joka on peräisin avaruudesta. Toissijainen kosmiset säteet, muodostavat vuorovaikutuksia maapallon ilmakehään, muodostavat noin 45-50 milliremiä 300-milliremiä luonnon taustasäteily että keskimääräinen jäsen Yhdysvaltain julkisen vastaanottaa vuodessa.

Laskuri
Yleinen nimitys sovelletaan säteilynilmaisinlaitteet tai kyselyn mittarit havaita ja mitata säteilyä. Signaali, joka ilmaisee ionisaation tapauksessa on havaittu, kutsutaan määrä.

Kriittinen urut
Se ruumiinosa, joka on eniten alttiina säteilylle aiheutuneet erityiset valotus harkitaan, otetaan huomioon annostus eri ruumiinosia saa alle altistumisolosuhteissa.

Kumulatiivinen annos
Kokonaisannos johtuvat toistettiin altistumista ionisoivalle säteilylle on sama osa kehon tai sen koko kehoon, tietyn ajanjakson ajan.

Curie-(Ci)
Alkuperäinen laite, jota käytetään ilmaisemaan vaimenemisnopeus näytteen radioaktiivisen materiaalin. Curie on yhtä suuri kuin se määrä, radioaktiiviset aineet, joiden määrä atomeja hajoavien sekunnissa on yhtä suuri kuin 37 miljardia (3,7 x 1010). Se perustui määrä rappeutuminen atomien yksi gramma radium. Se on nimetty Marie ja Pierre Curie, joka havaitsi radium vuonna 1898. Curie on perusyksikkö radioaktiivisuuden järjestelmässä käytetyn säteilyn yksikköä Yhdysvalloissa, jota kutsutaan "perinteinen" yksikköä.

Hajoamistuotteiden
Decay tuotteita kutsutaan myös "tytär tuotteita". Ne ovat radionuklideja, jotka on muodostettu radioaktiivinen hajoaminen kanta-radionuklidien. Kun kyseessä on radium-226, esimerkiksi, yhdeksän peräkkäin erilaisia ​​radioaktiivisia hajoamistuotteet on muodostettu mitä kutsutaan "hajoaminen ketjun." Ketju päättyy muodostumista lyijy-206, joka on stabiili nuklidi

Decay, radioaktiiviset
Määrän vähenemisen tahansa radioaktiivisen aineen ajan kulumisen takia spontaanin emission päässä Atomiydinten joko alfa-tai beeta-hiukkasia, usein lisäksi gammasäteilyä

Ilmoitetut raskaana
Nainen, joka on myös säteily työntekijä ja on vapaaehtoisesti ilmoittanut työnantajalleen kirjallisesti, raskaudesta ja laskettua käsitys.

Purkaa
Prosessi sulkemisesta järjestelyn, jota seuraa vähentämällä jäljelle jäävän radioaktiivisen materiaalin tasoa, joka mahdollistaa vapautuminen ominaisuuden käytettäväksi.

Puhdistaminen
Vähentäminen tai poistaminen saastuneen radioaktiivisen materiaalin rakenteesta, alue-esine, tai henkilö. Puhdistaminen voidaan suorittaa (1) käsittelemällä pinnan poistaa tai vähentää kontaminaatio tai (2) antamalla materiaalin seistä sallimaan Radioaktiivisen aineen määrä heikkenee, kun radioaktiivisen hajoamisen seurauksena.

Köyhdytetty uraani
Uraani, joiden osuus uraani-235 vähemmän kuin 0,7 prosentin löytyy luonnonuraanin. Se saadaan käytetty (käytetyt) polttoaine-elementtien tai sivutuotteena häntää, tai jäämiä, uraanin isotooppien erottamiseen.

Johdettu pitoisuus ilmassa (DAC)
Pitoisuus radioaktiivisia aineita ilmaan joka johtaa vuosittain rajaa saanti, jos yksittäisen hengittää että ilmaa vuodessa. Jos säteily työntekijä, oletetaan ilmaa hengitetään varten 2.000 tuntia vuodessa työpaikalla.

Ilmaisin
Materiaalia tai laite, jotka ovat herkkiä säteilylle, ja niistä saadaan vastesignaali sopiva mittaus tai analyysiä varten. Säteilyn mittaukseen.

Deterministinen vaikutus
Terveysvaikutuksia, vakavuus, joka vaihtelee annoksella ja jolle kynnys uskotaan olevan. Deterministisiä vaikutuksia yleensä johtuvat vastaanottamisen suhteellisen suurina annoksina lyhyen ajan kuluessa. Ihon punoitus (punoitus) ja säteilyn aiheuttamat kaihin muodostumista on esimerkki deterministinen vaikutuksen (aikaisemmin nonstochastic vaikutus).

Annos
Yleinen termi, jota käytetään viittaamaan vaikutus materiaalista, joka joutuu alttiiksi säteilylle. Sitä käytetään viittaamaan joko määrä absorboima materiaalin alttiiksi säteilylle (ks. annos, imeytynyt) tai sen biologiset vaikutukset in kudoksen alttiiksi säteilylle (ks. annoksen, joka vastaa).

Annosnopeus
Säteilyannos aikayksikköä kohti.
Annos, imeytyy
Energian määrä on talletettu ainetta, ionisoivalla säteilyllä massayksikköä kohti ainetta. Se ilmaistaan ​​numeerisesti rad (perinteinen yksikköä) tai Grays (SI-yksiköitä).

Annos, joka vastaa
Tuote absorboituneen annoksen kudoksessa kerrottuna hyvyysluku, ja sitten joskus kerrotaan muut tarvittavat muuttamalla tekijöistä, että osuus on mahdollista biologinen vaikutus johtuu absorboitunut. (Ks. Laatutekijä). Se ilmaistaan ​​numeerisesti REMS (perinteinen yksikköä) tai sieverts (SI-yksiköitä).

Dosimetri
Pienissä kannettavissa väline (esim. elokuva rintanappi, thermoluminescent tai taskussa dosimetri), joilla mitataan ja kirjataan yhteensä kertynyt annos ionisoivaa säteilyä.

Dosimetry
Teoria ja soveltaminen liittyvät periaatteet ja tekniikat mittaamisessa ja kirjaamisessa ionisoivan säteilyn annoksia

Jos olet kiinnostunut tuotteistamme, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse: sales@chinatungsten.com tai puhelimitse: 86 592 5129 696.

lisätietoja>>

Mitä tungstenseos| volframi raskas seoksesta arvosanat| volframi raskas seoksesta sovellus|


mediakeskus>   [tietopankki]  [sanakirja ja tungsten]  [Tuotteet Kuvien pankki]  [live videon käsittely]  [Videot ja työstö]  [Kuvastot]
meillä Joukkueet>   [Matka Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 kevätjuhla]  [2007 kevätjuhla]  [ulkopuolella]  [2008 kevätjuhla]  [2009 Xmas]
chinatungsten ryhmä>   [työpaja]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-japanilainen]   [molybdeeni johdin]  [Dart tynnyriä]  [tungsten lanka]   [tungstentangot / sauvat]   [Paperin paino]
    [Kiina tungsten]  [tungsten karbidit]  [XATCM ]  [Chatroulette]  [Infosys]  [tungsten johdin]  [tungsten lämmitin]  [tungsten jauhe]
    [apteeraavaa Bars]  [tungstenseos]  [Kupari tungsten][Darts tukkukauppa] [tungsten Wikipedia]  [tungsten karbidi korut]  [tungsten Kalastus]
    [Metallien hinta]  [Xiamen tungsten]

Address: 3F, No.25 WH Rd., the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
Copyright©2000 - 2009 Chinatungsten Online All Rights Reserved