chinavolframi verkossa ESTBLISHED1997
ISO9001:2008 CERTIFICATED
Katselet: koti>> Säteily Termit ja määritelmät

Säteily Termit ja määritelmät

Tämä sivu sisältää luettelon yleisesti, että on käytetty kuvaamaan näkökohtiin säteilyn tiedettä. Alla on radiaition suojaus termi ja määritelmä.

Puoliintumisaika
Aika, joka tarvitaan määrä radionuklidin talletetaan elävän organismin vähentynyt 50 prosenttia seurauksena olisi yhdistetty radioaktiivisen hajoamisen ja biologisten poistamiseksi.

Sähkömagneettinen säteily
Matkustaminen aaltoliike johtuvat muuttaa sähkö-ja magneettikentille. Tutut tyypit sähkömagneettisen säteilyn vaihtelevat röntgensäteet (ja gammasäteilyä) lyhyen aallonpituuden kautta ultravioletti, näkyvä ja infrapuna alueiden, tutka-ja radioaaltojen suhteellisen pitkän aallonpituuden. Vain korkeammat energian (korkeampi taajuus / lyhyempi aallonpituus) muodot sähkömagneettisen säteilyn ionisoivasta. Säteilyn alemman energian alueille, kuten näkyvä, infrapuna, tutka-ja radioaallot ovat nonionizing.

Elektroni
Alkeishiukkasfysiikka joiden negatiivinen varaus ja massa 1/1837 että protonin. Elektroneja ympäröivät positiivisesti varautuneet ytimen atomin.

Elementti
Eräs tunnettuja kemiallisia aineita, joita ei voida jakaa edelleen muuttamatta sen kemialliset ominaisuudet. Joitakin esimerkkejä ovat vety-, typpi-, kulta-, lyijy-ja uraania. Katso alkuaineiden jaksollisen järjestelmän.

Altistuminen
Yleisnimitys väljästi ilmaista mitä henkilö saa seurauksena altistua ionisoivalle säteilylle.

Ulkoinen säteily
Tilanne, jossa altistumisen lähde on ulkopuolinen, toisin sanoen, elimistön ulkopuolella.

Raajat
Kädet, käsivarret, kyynärpäät, jalat, polvet, jalat polven alapuolelta, ja nilkat (sallittu säteilyaltistuksen näillä alueilla ovat yleensä suuremmat kuin koko kehon, koska ne sisältävät vähemmän verta muodostavien elinten ja ovat pienempiä määriä energian imeytymistä).

Film rintanappi
Valokuvausfilmit mitataanko ionisoivan säteilyn altistuksen henkilöstön valvontaa varten. Kalvon merkki voi sisältää kaksi tai kolme kalvojen erilaisia ​​herkkyyteen, ja se voi sisältää suodattimen, joka suojaa osa kalvon tietyt säteilyä.

Fissioituvia aineita
Vaikka joskus käyttää synonyyminä halkeamiskelpoista ainetta, tämä termi on hankkinut rajoitetumpi merkitys. Nimittäin, materiaalia, joka on halkeamis lämpö (hidas) neutroneja. Kolme tärkeintä halkeamiskelpoisten aineiden ovat uraani-233, uraani-235 sekä plutonium-239.

Fissio (fissioning)
Halkaisu ydin on atomi (yleensä raskaan elementin)-tamisen ainakin kaksi muuta ytimet ja vapautumisen suhteellisen suuri määrä energiaa. Kaksi tai kolme neutroneja tavallisesti vapautuu Tämän tyyppinen transformaatio.

Fission kaasut
Ne fissiotuotteet vallitsevat kaasumaisessa tilassa. Kun ydinvoimaloiden tämä sisältää pääasiassa jalokaasujen kuten krypton ja ksenon.

Fissiotuotteet
Ytimet (fission fragmentit) muodostetaan fission raskaiden elementtejä, plus nuklidit muodostettu myöhemmin hajoamistuotteita radioaktiivisia halkeamistuotteita fragmentit.

Halkeamiskelpoista ainetta
Yleisesti käytetty synonyyminä fissiomateriaalin, tarkoitetaan tässä termi on laajennettu koskemaan aineistoa voidaan fissioned nopeilla neutroneilla, kuten uraani-238.

Fusion reaktio
Reaktio, jossa ainakin yksi raskaampien ja-vakaa ydin on tuotettu yhdistelmä kahta vaaleampaa, vähemmän stabiili ytimiä. Reaktiot Tämän tyyppinen vastaavat valtavia julkaisut energiaa, esimerkiksi auringon lämpöä.


Jos olet kiinnostunut tuotteistamme, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse: sales@chinavolframi.com tai puhelimitse: 86 592 5129 696.

lisätietoja>>

Mitä volframiseos| Volframi raskas seoksesta arvosanat| Volframi raskas seoksesta sovellus|

mediakeskus>   [tietopankki]  [sanakirja ja volframi]  [Tuotteet Kuvien pankki]  [live videon käsittely]  [Videot ja työstö]  [Kuvastot]
meillä Joukkueet>   [Matka Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 kevätjuhla]  [2007 kevätjuhla]  [ulkopuolella]  [2008 kevätjuhla]  [2009 Xmas]
chinavolframi ryhmä>   [työpaja]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-japanilainen]   [molybdeeni johdin]  [Dart tynnyriä]  [volframi lanka]   [volframitangot / sauvat]   [Paperin paino]
    [Kiina volframi]  [volframi karbidit]  [XATCM ]  [Chatroulette]  [Infosys]  [volframi johdin]  [volframi lämmitin]  [volframi jauhe]
    [apteeraavaa Bars]  [volframiseos]  [Kupari volframi][Darts tukkukauppa] [volframi Wikipedia]  [volframi karbidi korut]  [volframi Kalastus]
    [Metallien hinta]  [Xiamen volframi]

Address: 3F, No.25 WH Rd., the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
Copyright©2000 - 2009 Chinavolframi Online All Rights Reserved