chinatungsten verkossa ESTBLISHED1997
ISO9001:2008 CERTIFICATED
Katselet: koti>> Säteily Termit ja määritelmät

Säteily Termit ja määritelmät

Tämä sivu sisältää luettelon yleisesti, että on käytetty kuvaamaan näkökohtiin säteilyn tiedettä. Alla on radiaition suojaus termi ja määritelmä.

Aktivointi
Prosessi, jossa radioisotoopilla pommittamalla stabiili tekijä neutroneilla, protoneja, tai muita säteilyä.

Sopimus valtio
Valtio, joka on allekirjoittanut sopimuksen Nuclear Regulatory Commission, jonka valtio säätelee käytön sivutuote, lähde, ja pieniä määriä erityistä ydinmateriaalia kyseisessä valtiossa.

Radioaktiivisuusmääritykset
Näytteitä sen havaitsemiseksi, ja / tai mittaamiseksi haihtuvien tai radioaktiivinen aine, nonradioactive hiukkasten tai erilaisia ​​kemiallisia epäpuhtauksia ilmassa.

Ilmassa radioaktiivisuudesta alueella
Huone, kotelo tai alue, jolla ilmaan radioaktiivisia aineita, koostuvat kokonaan tai osittain aineistoa, on olemassa. Se on olemassa pitoisuuksina, että (1) ylittää johdettu ilman pitoisuusrajoja tai (2) johtaisi yksittäisen läsnä alueella ilman hengityssuojaimia ylitä aukioloaikoina yksilö on läsnä alueella, 0,6 prosenttia vuosittaisen raja saanti tai 12 johdettu pitoisuus ilmassa tuntia.

ALARA
Lyhenne "niin pieniä kuin on kohtuudella mahdollista." Se tarkoittaa kaikin kohtuullisin keinoin ylläpitämään altistusta ionisoivalle säteilylle niin kaukana annosrajojen käytännöllinen. Ole johdonmukainen ja mihin tarkoitukseen lisensoitu toiminta toteutetaan, ottaen huomioon tekniikasta, taloudellisia parannuksia suhteessa tilaan teknologian taloudellisia parannuksia suhteessa etuja kansanterveyden ja yleisen turvallisuuden sekä muiden yhteiskunnallisten ja sosioekonomiset näkökohdat. Nämä keinot ovat suhteessa käytön ydinenergian ja anniskelupaikkojen materiaalit yleistä etua.

Alfa-hiukkasen
Positiivisesti varatun hiukkasen ulos spontaanisti ytimet noin radioaktiivisia aineita. Se on identtinen helium ydin, jossa on massan määrä 4 ja sähkövarauksella on +2. Se on pieni läpitunkeva voima ja lyhyen kantaman (muutama senttimetri ilmassa). Useimmissa energisiä alfa-hiukkasen yleensä pysty tunkeutumaan kuolleita kerrosten soluja, jotka kattavat ihoa ja ne voidaan helposti pysäyttää paperiarkille. Alfa-hiukkaset ovat paljon enemmän terveysriskin kun lähtevä radionuklidien talletetaan kehossa.

Vuotuinen raja saanti (ALI)
Johdettu raja sallitun määrän radioaktiivista ainetta otetaan itse aikuisen säteilyn työntekijälle hengitettynä tai nieltynä vuodessa. ALI on pienempi arvo saanti tietyn radionuklidin vuodessa viittaus miehen, joka johtaisi joko efektiivisen annoksen vastaa 5 REMS (0,05 sievert) tai sitoutunut annos vastaa 50 REMS (0,5 sievert) jollekin yksittäisiä elimen tai kudoksen.

Atomi
Pienin hiukkasen elementin, joka ei voida jakaa tai hajotetaan kemiallisesti. Se käsittää keskellä oleva sydän on protoneja ja neutronien, nimeltään tuma. Elektronit pyörivät kiertoradat ympäröiville alueille ydin.

Atomienergian
Vapautuva energia ydinreaktiot. Erityisen kiinnostavaa on energiaa vapautuu, kun neutroni aloittaa romutettavaksi tai fissioning ja atomin ydin pienemmiksi paloiksi (fissio), tai jos kaksi ydintä ovat liittyneet yhteen miljoonia asteen lämpöä (fuusio). Sitä oikeammin kutsutaan ydinvoimaa.

Atomienergiakomissio
Liittovaltion virasto perustettiin vuonna 1946 hoitamaan kehittäminen, käyttö ja valvonta ydinenergian sotilaskäyttöön sekä siviilitarkoituksiin. Lakkautettu Energy saneerauksesta annetun lain 1974 ja seurasi Energy tutkimus-ja kehittämiskeskus (nykyisin osa Yhdysvaltain Department of Energy) ja US Nuclear Regulatory Commission.

Atomic numero
Lukumäärä positiivisesti varautuneita protonien ydin on atomi.

Vaimennus
Vaimennus on prosessi, jossa hiukkasten lukumäärän tai fotonien syöttämällä runko aineen pienennetään absorption ja sironnan.

Taustaa säteily
Säteily kosminen lähteistä luonnossa esiintyviä radioaktiivisia aineita, mukaan lukien radon (paitsi hajoamistuote lähteestä tai erityisen ydinmateriaalin), ja globaali laskeuma kuin se esiintyy ympäristön testaus ydinräjähteisiin. Se ei sisällä säteilyn lähteestä sivutuotteena tai erityisiä ydinmateriaalin säätelee Nuclear Regulatory Commission. Tyypillisesti lainattu keskimääräinen yksittäinen altistuminen taustasäteily on 360 millirems vuodessa.

Becquerel (Bq)
Yksikkö radioaktiivisen hajoamisen, joka vastaa yhtä hajoamista sekunnissa. Becquerel on perusyksikkö radioaktiivisuuden käytetään kansainvälisessä järjestelmässä säteilyn yksikköä, josta käytetään nimitystä "SI" yksikköä. 37 miljardia (3,7 × 1010) becquereliä=1 Curie (Ci).

Beta-hiukkanen
Varattu hiukkanen pääsee ydin aikana radioaktiivisen hajoamisen, joiden massa on sama 1/1837 että protonin. Negatiivisesti varautuneita beta hiukkanen on identtinen elektronin. Positiivisesti varautuneita beta hiukkanen kutsutaan positronin. Altistuminen suurille määrille beetasäteilyä ulkoisista lähteistä voi aiheuttaa palovammoja (punoitus). Beta aiheuttajat voivat olla myös haitallisia, jos ne pääsevät elimistöön. Ohutlevy metallista tai muovista saattaa lopettaa beta hiukkasia.

Biotesti
Määritys erilaisia, määrinä, tai pitoisuuksina ja, joissakin tapauksissa, sijainnit radioaktiivisten aineiden ihmiskehoon joko suoraan mittaamalla (in vivo laskentaa) tai analysoimalla ja arviointi materiaalien erittyy tai poistettu (in vitro) peräisin ihmiskehon

Biologinen puoliintumisaika
Aika, joka tarvitaan biologiseen järjestelmään, kuten ihmisen, poistamiseksi, luonnollisten prosessien puolet määrän ainetta (esimerkiksi radioaktiivinen aine), joka on tullut sitä.

Kertyminen tekijä
Kerroin, jolla kokonaisarvo tämä määrä arvioidaan kiinnostavan ylittää arvon liittyi vain Primäärisäteilyn. Kokonaisarvo sisältää toisen säteilyn varsinkin hajallaan säteilyä. Kertyminen kerroin on yleisimmin käytetty ionisoivan fotonit ja voidaan soveltaa eri määriä, esim. annos Kerman, fluence.

Sivutuotteena
Sivutuotteena on (1) radioaktiivisen aineen (paitsi erityinen ydinmateriaali) tuottivat tai antanut radioaktiivisiksi, altistuminen säteilylle tapahtuneesta prosessi tuottaa tai käyttää erityistä ydinmateriaalia (kuten reaktorin) ja (2) rikastushiekka tai jätteistä valmistetaan uuttamalla tai pitoisuutta uraania tai toriumia malmista


Jos sinulla on kiinnostunut tästä tuotteesta, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse: sales@chinatungsten.com tai soita meille: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595.Olemme palveluksessanne.


lisätietoja>>

Mitä volframiseos| Volframi raskas seoksesta arvosanat| Volframi raskas seoksesta sovellus|

mediakeskus>   [tietopankki]  [sanakirja ja volframi]  [Tuotteet Kuvien pankki]  [live videon käsittely]  [Videot ja työstö]  [Kuvastot]
meillä Joukkueet>   [Matka Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 kevätjuhla]  [2007 kevätjuhla]  [ulkopuolella]  [2008 kevätjuhla]  [2009 Xmas]
chinatungsten ryhmä>   [työpaja]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-japanilainen]   [molybdeeni johdin]  [Dart tynnyriä]  [volframi lanka]   [volframitangot / sauvat]   [Paperin paino]
    [Kiina volframi]  [volframi karbidit]  [XATCM ]  [Chatroulette]  [Infosys]  [volframi johdin]  [volframi lämmitin]  [volframi jauhe]
    [apteeraavaa Bars]  [volframiseos]  [Kupari volframi][Darts tukkukauppa] [volframi Wikipedia]  [volframi karbidi korut]  [volframi Kalastus]
    [Metallien hinta]  [Xiamen volframi]

Address: 3F, No.25 WH Rd., the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
Copyright©2000 - 2009 ChinaTungsten Online All Rights Reserved