chinavolframi verkossa ESTBLISHED1997
ISO9001:2008 CERTIFICATED
Katselet: koti>> Panssarin Läpäisevä Historia

Panssarin Läpäisevä Historia

Ensimmäinen maailmansota Era

Shot ja kuori käytetään ennen ja ensimmäisen maailmansodan aikana olivat yleensä valettu erityisen kromi (ruostumatonta) terästä, joka sulatettiin ruukkuihin. Ne taottiin muotoon myöhemmin sitten perusteellisesti hehkutettu, ydin tylsää takana ja ulkoa kääntyi sorviin.Ammusten saatiin loppuun samalla tavalla kuin muut edellä kuvatut.Lopullinen eli karkaisu hoito, joka gSave vaadittu kovuus / sitkeys profile (ero kovettuminen) ja ammuksen neuvottelukunnan tiiviisti vartioitu salaisuus.

Taka ontelo Näiden ammusten oli pystyy vastaanottamaan pienen räjähdyspanosta noin 2% painosta täydellisen ammuksen, kun sitä käytetään, kun ammus on nimeltään kuori, ei kuvassa.HE täyttö kuoren joko sulatettu tai fuusioimattoman oli taipumus räjähtää silmiinpistävää haarniska ylittää sen kyky lävistää.

Toinen maailmansota

      Britannian merivoimien 15-tuumainen rajattu panssariammuksissa kuori, 1943 Toisen maailmansodan aikana ammukset käytetään erittäin seostetut teräkset joka sisältää nikkeli-kromi-, molybdeeni-, vaikka Saksa, tämä oli muutetaan pii-mangaani, kromi-metalliseosta, kun niitä laatuja Tuli puute.Viimeksi mainittu seos, vaikka voi olla kovettunut samalla tasolla, oli hauras ja sillä oli taipumus murtaa on silmiinpistävää erittäin kalteva panssarin.Shattered laukaus lasketaan levinneisyys, tai tuloksena yhteensä pääsyn epäonnistuminen, sillä panssariammuksissa korkea-räjähtävä (APHE) ammuksia, tämä voi johtaa ennenaikaiseen räjähtäessä HE täyttö. Erittäin kehittyneitä ja tarkkoja menetelmiä eri tavoin karkaisu ammuksen kehitettiin tänä aikana, erityisesti Saksan aseteollisuuteen.Tuloksena ammusten vähitellen muuttua kovuus (matala sitkeys) on pään suuri sitkeys (matala kovuus) takana ja olivat vähemmän todennäköisesti epäonnistua vaikutuksesta.

Britannian merivoimien 15-tuumainen rajattu panssariammuksissa kuori, 1943

APHE kuoret säiliö aseet, vaikka käyttää suurin voimat tämän kauden, eivät käyttäneet britit.Vain British APHE ammuksen oli Shell AP, Mk1 varten kaksi PDR anti-säiliö ase ja tämä lisättiin tipottain kuten todettiin, että sulake taipumus erottua kehon aikana tunkeutumisen. Jopa silloin, kun varoke ei ole erillisiä ja järjestelmä toimi oikein, vaurioita sisätila oli hieman erilainen kuin kiinteä kuvassa, ja siten ei antanut aihetta lisäaikaa ja tuotantokustannukset kuoren version. APHE ammusten Tämän ajanjakson käytetään räjähdyspanosta noin 1-3% paino täydellisen ammuksen, täyttö räjäyttää taakse asennettu viive sulakkeen.Räjähtävä käytetty APHE ammukset on erittäin herkkä järkyttää ehkäisemään ennenaikaista räjähdykseen.US voimia käytetään tavallisesti räjähtävä D, joka tunnetaan myös ammonium pikraatti, tätä tarkoitusta varten. Muut taistelija voimat ajan käytetty erilaisia ​​räjähdysaineita, soveltuvuus flegmatoidaan (tavallisesti käyttämällä vahat sekoitetaan räjähtävä).

Koska kasvu panssarin paksuuden konfliktin aikana, ammukset "iskunopeuden oli lisättävä jotta perforaatio. Näillä suuremmilla nopeuksilla, karkaistu kärki laukaus tai kuori on suojattava alkuperäisestä iskuja tai riski väsyttävä. Voit nostaa iskunopeus ja pysäyttää rikkoutuessa ne alun perin asennettu pehmeät teräksestä läpitunkeva korkit.Parhaan tuloksen tunkeutuva korkit eivät olleet kovin aerodynaamisia, niin ylimääräinen ballistista cap myöhemmin asentaa vähentävät vastusta.Tuloksena ammuksen tyypit saivat nimet "panssariammuksissa Capped (APC)" ja "panssariammuksissa Capped Ballistic Capped (APCBC)".

Varhainen WWII-aikakauden rajaamattomasta AP ammuksia potkut korkean nopeuden tykit pystyivät tunkeutumaan noin kaksinkertaisiksi kaliiperi lähietäisyydeltä (100 m). At enää alueet (500-1000 m), tämä laski 1,5-1,1 kaliipereille johtuen huonosta ballistisia muoto ja enemmän kiihdyttävä pienempiä halkaisijaltaan aikaisin ammuksia. Myöhemmin konfliktin APCBC ampui lähietäisyydeltä (100 m) päässä suuren kaliiperi, korkean nopeuden aseet (75-128 mm) pystyivät tunkeutumaan huomattavasti paksumpi panssari suhteessa niiden kaliiperi (2,5 kertaa) jasuurempi paksuus (2-1,75 kertaa) pitemmiksi alueet (1500-2000 m).

Nykyajan

Panssariammuksissa shot
Panssariammuksissa "shot" tykkien sekaisin jonkinlainen sytyttävät kyvykkyyttään että panssari-levinneisyys.Sytyttävät yhdiste sisältyy yleensä väliin korkki ja terävä nenä, sisällä ontto takana, tai molempia. Jos ammus käyttää myös merkkiaineen, takana luolassa on usein asuivat merkkiaineen yhdiste. Suurempien-kaliiperi ammukset, merkkiainetta voidaan sen sijaan sisällä laajentaminen taka sulkutulppa. Yhteiset lyhenteitä kiinteitä (non-composite/hardcore) kanuunat polttavan ampui ovat, AP, AP-T, API ja API-T, jossa T tarkoittaa "merkkiaineen" ja minä "palopommi".
      Panssariammuksissa shot

Panssariammuksissa
Panssariammuksissa perinteisessä muodossaan ole yleisiä ja aseita, mutta ne voidaan löytää suurempia (40-57 mm) aseita, erityisesti Venäjän-tai neuvostoaikainen syntyperää. Nykyaikaiset aseet vaan ampua semi-panssariammuksissa korkea-räjähtävä (SAPHE) kuoret, joissa on vähemmän anti-panssari ominaisuus, mutta paljon enemmän anti-materiel/personnel vaikutuksia.Moderni SAPHE ammukset vielä ballistinen suojus, karkaistu runko ja pohja sytytin, mutta on yleensä paljon ohuempi runko materiaali ja enemmän räjähtävä pitoisuus (4-15%). Yhteiset lyhenteitä modernin AP ja SAP kuoret ovat: HEI (BF), SAPHE, SAPHEI ja SAPHEI-T.

Useimmat nykyaikaiset aktiiviset suojelun järjestelmät (APS) eivät todennäköisesti pystyisi kiertämään koko kaliiperi AP kierroksilla potkut suuren kaliiperin säiliö ase.APS voi voittaa kaksi yleisintä anti-haarniska ammuksia käytössä tänään: HEAT ja APFSDS.Tappio HEAT ammusten onnistuu vahingot / räjähtäessä HE täyttö tai vahinkoa muotoinen maksu liner ja / tai sulakkeen järjestelmää, ja tappion APFSDS ammusten tapahtuu johtamalla viipottaa / pitch ja / tai murtumaan sauva. Koska AP shot / Shellin suuri massa, jäykkyys, lyhyt kokonaispituus, ja paksu runko, ne tuskin vaikuttaa tappion käyttämistä APS-järjestelmien (pirstoutuminen ydinkärkien tai ennakoituun levyt).

 

lisätietoja>>

Mitä volframiseos| Volframi raskas seoksesta arvosanat| Volframi raskas seoksesta sovellus|

Volframi lääkärin säteilysuojausmateriaalit| volframi Radiation Shielding Advantage|

volframi radiation shielding industry| Säteilysuojuksen materiaalin|

Volframi säteilysuojausmateriaalit sovellus|

 


mediakeskus>   [tietopankki]  [sanakirja ja volframi]  [Tuotteet Kuvien pankki]  [live videon käsittely]  [Videot ja työstö]  [Kuvastot]
meillä Joukkueet>   [Matka Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 kevätjuhla]  [2007 kevätjuhla]  [ulkopuolella]  [2008 kevätjuhla]  [2009 Xmas]
chinavolframi ryhmä>   [työpaja]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-japanilainen]   [molybdeeni johdin]  [Dart tynnyriä]  [volframi lanka]   [volframitangot / sauvat]   [Paperin paino]
    [Kiina volframi]  [volframi karbidit]  [XATCM ]  [Chatroulette]  [Infosys]  [volframi johdin]  [volframi lämmitin]  [volframi jauhe]
    [apteeraavaa Bars]  [volframiseos]  [Kupari volframi][Darts tukkukauppa] [volframi Wikipedia]  [volframi karbidi korut]  [volframi Kalastus]
    [Metallien hinta]  [Xiamen volframi]

Address: 3F, No.25 WH Rd., the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
Copyright©2000 - 2009 Chinavolframi Online All Rights Reserved