chinatungsten verkossa ESTBLISHED1997
ISO9001:2008 CERTIFICATED
Katselet: koti>> Volframiseos, volframiseokset ammattikäyttöön tarkoitettujen tuotteiden Kiinan volframi verkossa

volframiseokset

volframiseos

Mikä on volframi raskas seoksesta?

volframiseos, myös nimellä tugsten raskas seoksesta, kuvaavat edut mikrokapseloidun powderswhich on aivan erilainen kuin puhdasta volframia jauhetta. Puhdas volframi on ns puhdasta sen puhtaus on yli 99,95%. Tuotteet, jotka on tehty puhtaasta volframin on tihein joukossa volframi tuotteita, kuten volframi seos ja volframikarbidin tuotteita. Kuitenkin volframiseos materiaali on lisätty sideaine, kuten rautaa, nikkeliä, kobolttia, molybdeenia, jne. Jos se lisätään vain kuparijauhe, että siitä tulisi volframia kuparia tuotetta. Se on yleensä valmistettu kuten jäähdytyselementin, electrod jne.

Lyhyt tausta Tämän seoksesta järjestelmän seuraavasti:

Volframiseos Kampiakseli volframiseos Yleisesti on tulenkestävästä metallista, joka on kaksi-vaiheinen komposiittien Yhdisteen W-Ni-Fe-tai W-Ni, Cu tai W-Ni-Cu-Fe, noin volframiseos Lisätään Co, Mo, Cr, jne. Niillä on erittäin korkea sulamispiste, ja tiheys on kaksi kertaa suurempi kuin teräksen ja ovat yli 50% raskaampaa kuin lyijyä. Tungsten sisältöä perinteisen raskaan metalliseokset vaihtelee 90-98 painoprosenttia ja syy niiden suuren tiheyden (välillä 16,5 ja 18,75 g / cm). Nikkeli, rauta ja kupari toimii sideaineena, joka pitää hauras volframia jyvien yhteen ja joka tekee volframiseos muovattavuus ja helppo työstää. Nikkeli-rauta on kaikkein suosituin lisäaineen suhde 7Ni: 3fe tai 8Ni: 2Fe (painosuhde).Tavanomaisella käsittelyllä reitti volframi raskaan lejeerinki sisältää sekoittamalla haluttu määrä sisältävät jauheet, jonka jälkeen kylmä puristus-ja nestemäinen faasi sintraus on lähes täysin tiheyteen.

Matriisimetalli sulaa ja kestää jonkin volframi liuokseen aikana nestemäinen faasi käsittelyn, mikä johtaa mikrorakenne, jonka kautta suuria volframi jyviä (20-60μm) dispergoidaan matriisimetallin kanssa.Sillä-sintratut usein tehdään Termomekaanisen käsittelyä taivuttamista ja vanhenemisen, mikä johtaa lisääntyneeseen lujuus ja kovuus raskaan seokset.
Suurin osa nykyisen käyttötarkoituksia varten WHAs (volframi raskaat metalliseos) ovat parhaiten tyytyväisiä W-Ni-Fe-järjestelmä. Alloys kuten 93W-4.9Ni-2.lFe ja 95W-4Ni-LFE ovat yhteisiä sävellyksiä.Lisäksi kobolttia että W-Ni-Fe lejeerinki on yleinen lähestymistapa hieman parantamiseksi sekä lujuus ja sitkeys.Läsnäolo koboltti sisällä lejeerinki sisältää kiinteän-liuosta vahvistuminen sideaineen ja hieman parannettu volframi-matriisin rajapinnalla lujuus. Koboltti lisäykset, 5-15% nimellisestä sideaineen painosta fraktio ovat yleisimpiä.
Mitä on erityisiä ominaisuuksia, volframiseos materiaalia käytetään yleensä volframiseos säteilysuojaikkunat, volframiseos kampiakseli, volframiseos vastapaino, kalastus sinkers jne.

Miksi ei volframiseos?

Volframiseos Medical säteilysuojuksen Volframia materiaali on myös valmistettu osaksi volframikarbidi tuote, joka on kemiallinen yhdiste, joka sisältää hiiltä ja volframin ja se on samanlainen kuin titaanikarbidi. Se kehitettiin alun perin käytettäväksi terää, työstökoneissa sovelluksissa, jossa se edelleen pitää laajassa käytössä nykyään. Volframikarbidikovametalli ei ole metallia eikä sen keraaminen, joka valmistetaan saattamalla hiiltä ja volframin, jonka lämpötila on välillä 1400-2000 ° C. Sen korkein kovuus kuin +86 ~ +93 HRA (68 ~ 81HRC), mutta se ei kutsuta volframiseos, mutta volframikarbidista, koska se kulutuksen kestävyys ja suuri leikkausnopeus. Sitä paitsi, koska se on helposti brickle, volframikarbidi käytetään laajalti leikkuuterä, pora, bitit, suuttimet, jne. mutta ei halkeilunkestävyyden, volframiseos tavallisesti käytetään laajasti volframiseos säteilysuojaikkunat, volframiseos kampiakseli, volframiseos vastapainosta joka on yleensä valmistettu volframiseos materiaalissa sen erityisominaisuuksia kuten hyvä venymä, pienen kapasiteetin korkea tiheys, hyvä korroosionkestävyys, ihana iskunkestävyys, korkea säteily adsorptio valmiudet jne.

Volframiseos säteilysuojausmateriaalit

Chinatungsten Online sijaitsee Xiamen City, saavat kätevän kuljetuksen pääsyä. Olemme ammatillinen volframiseos valmistus and volframiseos toimittaja, joka specilizes valmistus ja tarjoaa erilaisia ​​volframiseos tuotteet ja muut suhteellinen tuotteita.

Jos sinulla on kiinnostusta volframiseos , ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com tai puhelimitse: 86 592 5129 696.

lisätietoja>>

1.volframi kupari
3.volframi raskas kivi & Urheilu

mediakeskus>   [tietopankki]  [sanakirja ja volframi]  [Tuotteet Kuvien pankki]  [live videon käsittely]  [Videot ja työstö]  [Kuvastot]
meillä Joukkueet>   [Matka Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 kevätjuhla]  [2007 kevätjuhla]  [ulkopuolella]  [2008 kevätjuhla]  [2009 Xmas]
chinatungsten ryhmä>   [työpaja]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-japanilainen]   [molybdeeni johdin]  [Dart tynnyriä]  [volframi lanka]   [volframitangot / sauvat]   [Paperin paino]
    [Kiina volframi]  [volframi karbidit]  [XATCM ]  [Chatroulette]  [Infosys]  [volframi johdin]  [volframi lämmitin]  [volframi jauhe]
    [apteeraavaa Bars]  [volframiseos]  [Kupari volframi][Darts tukkukauppa] [volframi Wikipedia]  [volframi karbidi korut]  [volframi Kalastus]
    [Metallien hinta]  [Xiamen volframi]

Address: 3F, No.25 WH Rd., the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
Copyright©2000 - 2009 ChinaTungsten Online All Rights Reserved