chinavolframi verkossa ESTBLISHED1997
ISO9001:2008 CERTIFICATED
Katselet: koti>> volframiseos apteeraus Baari

volframiseos apteeraus Baari

What's Bucking Bar ?

 

volframiseos apteeraus Baari volframiseos apteeraus Baari volframiseos apteeraus Baari

Katkonnan Bar on työkalu sai taakse työtasolle tarjota tukea jäsenen soveltamisessa vaikutuksesta kiinnittimet mukaan lukien intermitted toolhead ja käsitellä osat vähän rekyyli iskuja vaimentava spacer jos sinne väliin ottamaan iskuja puristus ja leikkaus.

Katkonnan kiskoja käytetään takapuolelle metallin niitti torjua voima vasarointi toisella puolella. Niitä voidaan myös käyttää vaimentamaan voima niitti aseita, vähentää värähtely apteeraus.

Katkonnan Bars käyttää muodostamaan bucktails on niittejä. Ja on useita eri muotoja ja kokoja. Ne ovat tavallisesti valmistettu seoksesta teräksestä samanlainen työkaluteräksestä.Erityistä muotoa voidaan käyttää, riippuu sijainnin ja saatavuuden niitti ajetaan.

Koon ja painon Bar riippuu kokoa ja seoksesta niitti ajetaan. Tietyissä olosuhteissa ja tiettyjen niitti laitteet on erityisesti suunniteltu katkonnan Bars valmistetaan paikallisesti.

Chinatungsten Online katkonnan Bars yleensä valmistettu volframi raskaan seoksesta. Kaikki reunat ovat purseet ja toimivat pinnat ovat kiillotettu vaivoja-vapaaseen käyttöön. Tämä auttaa estämään marring on muodostettu bucktails. Huomaa, että älä koskaan pidä katkonnan Bar vise ellei vise leuat on varustettu suojukset estämään marring of bucking Bar.

Miksi valita raaka volframi raskaan seoksesta?

Nauti helpompaa, parempaa mukaansatempaava vähemmän väsymystä. volframi raskas seoksesta apteeraus baarit tarjoavat maksimitiheys käytettävissä. Nämä baarit ovat yli kaksi kertaa raskaampaa kuin identtinen Bar terästä. Pienen koon ja korkean tiheyden vuoksi nämä palkit monipuolinen, jotka voidaan sovittaa pienillä alueilla. Kaikki baarit ovat täynnä säde kaikilla reunoilla turvallisuudesta ja käsittelyn helppouden.

volframi Heavy Alloy apteeraus Bars tuloksena katkonnan Bar on sama painoarvo, mutta taskukoossa. Katkonnan Bars käytetään niitti asettamalla häiritä varren niitti. volframi Heavy Alloy apteeraus Bars vähentää rekyylin pohtiessaan vaikutuksesta takaisin niitti akselille.

Korkeampi tiheys vähentää tärinää ja potkia takaisin samalla bucking. Ota mallia ammattilaisten ja käytä mitä he käyttävät. Teemme täyden valikoiman vakio Baarit ja voi mittatilaustyönä Bars toivomustesi mukaisesti. Kaikki baarit ovat sileät pinnat ja pyöristetyt reunat ja kulmat helppoutta ja turvallisuutta käsittelyyn.
Ota yhteyttä lisätietoja volframi raskas seoksesta apteeraus Bars! Kaikki tilaukset ja tiedustelut on erittäin tervetullut!

Tutkimuksen mukaan eri bucking tankojen saman muotoinen, mutta eri materiaaleista, ja massan ominaisuudet, käyttö raskaammille saman kokoinen volframi apteeraus tankoja voidaan vähentää värähtelyä välittämisen käsin.

Sanalla sanoen, volframi apteeraus baarit ovat erittäin hyödyllisiä katkonnan niitit ja tekee elämästäsi paljon helpompaa rakentaa prosessiin.

Paras valinta - volframi Heavy alumiinivanteet (WHA) apteeraavaa Bar!

At Chinavolframi Online meidän kaikkien volframi katkonnan Bars on valmistettu 90 +% W volframi raskas seoksesta tuotteet. Jossa se etu, että enemmän kuin kaksi kertaa niin tiheä kuin teräs, volframi bucking bar tulee nyt paras valinta niittaamalla, erityisesti suljetuissa tiloissa. Kun sopiva apteeraus baari, sinun tulee tehdä helpompaa ja täydellinen, eli vähemmän niitit porata pois.

Ota meihin yhteyttäsales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com nyt ja saat hyvän hinta volframi katkonnan Bars meiltä!

Toivomme sivuiltamme voit löytää oikean tyyppinen (s), piirros (s), joka voi täyttää vaatimusta. On myös mahdollista, että "custom" baarit tehty toiveittesi jos määrä on tarpeen. Jos et löydä mitä tarvitset, voit ottaa yhteyttä suoraan asiakkaan tarpeita ja / tai kysymyksiä.

Jos sinulla on kysymyksiä, voit ottaa meihin yhteyttä seuraavilla

tavoilla: Puhelin: +86 592 5129696

Sähköposti: sales@chinatungsten.com

Saatat tarkemmin tietoa volframi katkonnan baarit, perusteet käy ala-sivustolla volframiseos apteeraavaa Bar.

lisätietoja>>

Mitä volframiseos| Volframi raskas seoksesta arvosanat| Volframi raskas seoksesta sovellus|

volframiseos Vastapaino ilmailu| volframiseos lentokoneiden ja helikoptereiden|  


mediakeskus>   [tietopankki]  [sanakirja ja volframi]  [Tuotteet Kuvien pankki]  [live videon käsittely]  [Videot ja työstö]  [Kuvastot]
meillä Joukkueet>   [Matka Dongshan]  [2004 Xmas]  [2005 Xmas]  [2006 kevätjuhla]  [2007 kevätjuhla]  [ulkopuolella]  [2008 kevätjuhla]  [2009 Xmas]
chinavolframi ryhmä>   [työpaja]   [CTIA]   [CTIA-EN]   [CTIA-japanilainen]   [molybdeeni johdin]  [Dart tynnyriä]  [volframi lanka]   [volframitangot / sauvat]   [Paperin paino]
    [Kiina volframi]  [volframi karbidit]  [XATCM ]  [Chatroulette]  [Infosys]  [volframi johdin]  [volframi lämmitin]  [volframi jauhe]
    [apteeraavaa Bars]  [volframiseos]  [Kupari volframi][Darts tukkukauppa] [volframi Wikipedia]  [volframi karbidi korut]  [volframi Kalastus]
    [Metallien hinta]  [Xiamen volframi]

Address: 3F, No.25 WH Rd., the 2nd Xiamen Software Park, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
Copyright©2000 - 2009 Chinavolframi Online All Rights Reserved