ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >>Wolfram Alloy Information >>Tungsten nikkel - Jernlegeringer

Tungsten nikkel - Jernlegeringer

Tungsten Nikkel Iron er et high-density legering egnet til høje temperaturer og applikationer såsom bærende forsamling, ballast, støbning, trin lodning og stråling afskærmning. Wolfram, nikkel og jern legeringer findes i utallige bearbejdede former, såsom bar, barre, bånd, tråd, shot, plader og folie, i forskellige dimensioner. Vi kan også producere materiale til tilpassede specifikationer ved forespørgsel. Ultra høj renhed og høj renhed former også metalpulver, submicron pulver og nanoskala, mål for tynd film deposition, og pellets for deposition kemiske dampe og fysisk dampudfældning applikationer. American Elements producerer til mange standard kvaliteter, når det er relevant, herunder Mil Spec (militær kvalitet); , Reagens og teknisk kvalitet; Fødevarer, landbrug og Pharmaceutical Grade; Optisk Grade, USP og EP / BP (European Pharmacopoeia / British Pharmacopoeia) og følger gældende ASTM prøvningsstandarder. Typiske og brugerdefinerede emballage er til rådighed, er yderligere forskning, teknisk og sikkerhed (sikkerhedsdatablade) data.

Wolfram, nikkel og jern Legeringer er ideelle til applikationer med høj tæthed eller til anvendelse i stråling afskærmning. Heavy metal wolfram legeringer er 90% til 97% ren wolfram i en matrix af nikkel og og jern. Tilføjelsen af disse legeringselementer forbedrer både den duktilitet og bearbejdelighed af disse legeringer forhold til ikke-legeret tungsten.

 

Den mest fremragende egenskab af tunge metallegeringer er den høje tæthed af 17-19 g / cm³. Sammenlignelige densiteter kun nås med guld eller platinmetaller, som er betydeligt dyrere. Andre eksotiske materialer som rhenium, uran eller tantal opnå disse densiteter, men er enten for svært eller dyrt at opnå, eller de har utilfredsstillende mekaniske egenskaber.

 

 

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål om wolfram heavy metal. Vores e-mail-adresse er sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com.Eller du kan ringe til os på 0086 592 5129595/5129696/5127878.
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved