ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >>Wolfram Alloy Information >>Wolfram legering Bruger

Wolfram legering Bruger

Wolfram legering høje smeltepunkt gør wolfram legering velegnet til rumfart og høj temperatur anvendelser, som omfatter el-, varme-, og svejsning, især i GTAW proces (også kaldet TIG svejsning). Hårdhed og tæthed egenskaber af wolfram-legering bruger gør dette metal ideel til at lave heavy metal legeringer, der bruges i bevæbning, varme dræn, og applikationer høj densitet, såsom vægte, modvægte og ballast køl til lystbåde og hale ballast til kommercielle fly.

Wolfram legering anvendelser med den fortsatte udvikling af social civilisation, brug af wolfram legeringer mere og mere udbredt for eksempel wolfram-legering bruger i strålingsbeskyttelse og wolfram-legering bruger i militære forsvar og wolfram legering modvægt til sport og wolfram-legering bruger i modvægte osv

Science medicinsk udvikler sig så tilbagebetalt, der er mere og mere stråling i vores liv, som er blevet en ny problemer, såsom røntgenstråling, gammastråling (energisk elektromagnetisk stråling), stråling af alfapartikler (helium atomer) beta partikler (elektroner ) og kosmisk stråling osv

Wolfram tunge legering er en egnet råmateriale for strålingsbeskyttelse, som sin kombination af radiografisk densitet (mere end 60% tættere end bly), mach manglende evne, god korrosionsbestandighed, høj stråling absorption (superior til at lede), forenklet livscyklus og høj styrke . Wolfram legering anvendelser kan give den samme grad af beskyttelse som bly, mens betydelig reduktion af den samlede volumen og tykkelse af skjolde og containere. Desuden sammenlignet med bly eller forarmet uran i fortiden, wolfram tunge legering stråling afskærmning er mere acceptabelt i denne sag, for de er ikke-toksiske.

Billeder af Tungsten Alloy anvendelser

wolfram legering kontravægte Wolfram Alloy kontravægt wolframlegeringer
Wolfram legering Bruger-1
Wolfram legering Bruger-2
Wolfram legering Bruger-3

Wolfram legering bruger i strålebeskyttelse er underlagt NRC, EPA, eller specielle OSHA regler, så det har været meget anvendt, såsom nuklear medicinsk, kollimator, isotop container, kilde indehaver, kræftbehandling osv

Wolfram legeret stråling afskærmning er et fleksibelt varmeresistent afskærmning lavet af wolfram og jern metalpulver nedsænket i en siliconepolymer. Bly tæpper har været rygraden i afskærmning ansøgninger om året, men i sammenligning, er en mindre effektiv og effektiv afskærmning valg. På grund af evnen til at placere den maksimale mængde vægt mellem kilden og arbejdstageren, har den nye generation wolfram afskærmning vist sig at være op til dobbelt så effektiv som bly i at sænke eksponering satser.
Nok den mest kendte ansøgning om wolfram legeringer er flyindustrien, hvor vægte og kontravægte skal ofte være anbragt i begrænsede områder. Med betydelige reduktioner i størrelse mulig, hvilket igen fører til større kontrol med vægtfordeling. Disse komponenter kan øge følsomheden af kontrolmekanismerne og holde de kræfter, der kræves for at udføre kontrollen flyvning inden for acceptable grænser.

wolfram-legering rumfart

Wolfram legering anvendelser i rumfart omfatter massebalancer i satellitter og helikopter rotorblade og i gyroskopiske styringer til missiler og flyelektronik. I modsætning til deres vibrationsdæmpende applikationer, er disse materialer også udnyttes, i cockpittet, at overdrive de krævede vibrationer i stall-advarsel shakers til kontrol kolonner. Ligeledes har fremkomsten af fly-by-wire kontrol indført små mængder af wolfram legeringer i flyvekontroldata joysticks, for at øge stick inerti og derfor genindføre nogle af de "føler", der er til stede i traditionel kontrol, som bruger mekaniske forbindelser til elevatorer og klapperne.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål om wolfram legering anvendelser. Vores e-mail-adresse er sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com.Eller du kan ringe til os på 0086 592 5129595/5129696/5127878.

Relaterede links: tungstenlegeringer | Wolfram legering Fremstilling Process | Wolfram legering Producent
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved