ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >>Wolfram Alloy Information >>Ægte guld & forgyldt Skelne

Ægte guld & forgyldt Skelne

Wolfram guldbelagt ring
Wolfram er normalt bruges til falske guld making kaldet wolfram guldbelagt produkt på grund af dets høje massefylde, næsten den samme som guld. Det er også let at skelne ægte guld fra wolfram guldbelagt produkt, bare gnide mod gulvet, vil wolfram guldbelagte produkt synes wolfram farve.

Der er andre værktøjer såsom guld mærke prøvestenen og kemiske metoder til at skelne den ægte guld fra wolfram guldbelagte produkter.

Wolfram guldbelagte produkt er dækket med et tyndt lag af guld. Du kan lave nogle destilleret vand, tage dine smykker skarphed, og derefter sætte smykker i destilleret vand, ud af destilleret vand i et stykke tid. Hvis det ikke er forgyldt smykker, vil det ikke ændre farve.

Dette er en nem test, men det er ikke en altomfattende eller fuld bevis måde at skelne mellem ægte guld og guldbelagt produkt. Noget så svag som et køleskab magnet vil ikke være nyttig, men stærkere magneter, som du kan finde i specialiserede isenkræmmere eller i almindelige genstande såsom kvinders pung låse, vil børns legetøj, eller endog i gamle ubrugte harddiske være stærk nok til at udføre denne prøve. Hold en magnet op til elementet, guld er ikke en magnetisk metal, så hvis det trækker i retning af, eller pinde til magneten, det er wolfram guldbelagt produkt. Men bare fordi det ikke reagerer på magneten betyder ikke, det er ikke wolfram guld- belagte produkt, som ikke-magnetiske metaller, der benyttes i falske stykker som godt.

Wolfram guldbelagt ring

Wolfram guldbelagte produkt er noget mindre end 10 Karats. Hvis du spekulerer på, om dine smykker er wolfram guldbelagte produkt eller ej, den mest pålidelige måde at finde ud af er at tage det til en certificeret guldsmed og få det afprøvet. Hvis du vil tjekke for dig selv, ovennævnte tests, du kan foretage for at se, om dit guld er ægte eller wolfram guldbelagt produkt.

Bemærk:. Chinatungsten Online (Xiamen) Manu & Sales Corp er en meget professionel og seriøs virksomhed, som har specialiseret sig i fremstilling og salg wolfram guldbelagt produkt. Vores wolfram wolfram-forgyldt produkt er kun til souvenir og dekoration formål. Her erklærer vi: Brug ikke vores wolfram guldbelagte produkt til ulovlige formål.

Derfor, hvis du er interesseret i wolfram guldbelagte produkt, er du velkommen til at kontakte sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com, eller telefon 0086 592 512 9696.

Relaterede links: Hvad er Wolfram legering| Wolfram tunge legering kvaliteter| Wolfram tunge legering Application
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved