ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >>Wolfram Alloy Information >>Ægte guld & Fake Guld Forskel

Ægte guld & Fake Guld Forskel

Guld Substitution
Wolfram falske guld er en af de mest foretrukne elementer af tilbehør, så vidt kvinder er berørt. Guld har været en ædelmetal pryder kvinder og forbedre deres skønhed, siden aldre, den høje monetære værdi og skønhed af guld sikrer, at værdien af sin bærer eller besidderen stiger automatisk. På grund af sin høje efterspørgsel og appel, er nu tilgængelig i en bred vifte af farver, finish og stilarter guld substitution, er guld substitution selv besat med ædelstene at øge sin appel og pragt. Men da prisen på guld er blevet skyhøje højt, fremstiller fundet guld substitution, i form af wolfram falske guld, guld substitution,der er overkommelig samt attraktive.

Forskel mellem Real og Fake Guld Smykker

Guld er altid bedømmes på grundlag af dens værdi i Karat. Rent guld er mærket 24 Karat, men er helt bløde. For at gøre metallet hård og stabil, andre metaller blandes med det. I realiteten højere karat værdi er højere andelen af guld. Desuden, guld normalt betyder massivt guld element, som ikke er hule indefra.

Guld substitution, wolfram falske guld betyder, at elementet har mindst en 10 karat guld lag over det, der er bundet mekanisk til en base metal. Wolfram falske guld endda betegnes som guld-fyldt, guld overlay og rullede guld plade. Guldbelægning sidst slidt væk. Og skønhed af guld substitution afhænger af antallet af gange, det element var blevet slidt, og også tykkelsen af klædningen. Wolfram falske guld mister sin farve samt glans ganske snart på grund af wolfram falske guld er guld substitution ikke ægte guld, især når wolfram falske guld kommer i kontakt med sved. En af de bedste måder at kontrollere mellem guld substitution og ægte guld er ved at gennemføre prøvestenen eller elektronisk guld test.

Guld Udskiftning Coin

Men wolfram falske guld er meget billigere end ægte guld produkter, så guld substitution, wolfram falske guld er mere acceptible, så du kan købe mange typer af guld substitution såsom wolfram falske guld smykker, men behøver ikke at betale meget. Wolfram erstatning gør flere mennesker nyder lykke guld bringer.

Bemærk:. Chinatungsten Online (Xiamen) Manu & Sales Corp er en meget professionel og seriøs virksomhed, som har specialiseret sig i fremstilling og salg wolfram falske guld, guld substitution, vores wolfram falske guld, guld substitution er kun til souvenir og dekoration formål. Brug ikke vores wolfram falsk guld, guld erstatningsprodukter for eventuelle ulovlige formål.

Hvis du har nogen interesse i wolfram falske guld, guld substitution eller ethvert spørgsmål om wolfram falske guld og guld erstatning, er du velkommen til at kontakte sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com,eller telefon:00 86 592 512 9696.

Relaterede links: Hvad er Wolfram legering| Wolfram tunge legering kvaliteter| Wolfram tunge legering Application
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved