ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >>Wolfram Alloy Information >>Wolfram legering N Carbide

Wolfram legering N Carbide

Wolfram legering

wolfram legering fiskeri synk

Tungstenlegeringer generelt er ildfaste metaller, bestående af to-fase kompositter, sædvanligvis W-Ni-Fe eller W-Ni-Cu eller endda W-Ni-Cu-Fe. Nogle tungstenlegeringer kan også indeholde Co, Mo, Cr, etc. De har meget højt smeltepunkt og en densitet dobbelte af stål og er mere end 50% tungere end bly. Wolfram-indholdet i konventionelle tunge legeringer varierer fra 90 til 98 vægtprocent og er grunden til deres høj densitet (mellem 16,5 og 18,75 g / cc).

De fleste af de nuværende anvendelser for whas (wolfram tunge legering) er bedst tilfredse med W-Ni-Fe-systemet. Legeringer, såsom 93W-4.9Ni-2.lFe og 95W-4Ni-LFE repræsentere fælles kompositioner. Tilføjelsen af kobolt til en W-Ni-Fe legering er en fælles tilgang til svag forbedring af både styrke og duktilitet. Tilstedeværelsen af cobalt i legeringen giver solid-opløsning styrkelse af bindemidlet og lidt forbedret wolfram-matrix grænsefladepolymerisering styrke. Cobalt tilsætninger af 5 til 15% af den nominelle bindemiddel vægtfraktionen er mest almindelige.Tungsten Carbide

wolfram-legering
"Hårdmetal." Dens generelle definition af wolframcarbid er beskrevet som: Wolframcarbid er en uorganisk kemisk forbindelse, der indeholder et lige antal wolfram og carbonatomer. Wolframcarbid kan presses og formes til former, fra fint gråt pulver, hvilket betragtes sin mest basale form. De anvendelser af wolframcarbid er almindeligt udtryk i industrielle maskiner, slidstærke værktøjer, slibemidler samt mænds smykker.

Wolframcarbid legeringer fremstilles ved omsætning af kulstof og wolfram ved en temperatur på mellem 1400-2000ºC. Med den højeste hårdhed wolframcarbid som 86 ~ 93 HRA (68 ~ 81HRC), fremragende varmbearbejdning ydeevne, overlegen slidstyrke og høj skærehastighed, men wolframcarbid let pig, så wolframcarbid er meget anvendt som skæreskive, bore, bits, dyser osv Sammenlignet med wolframcarbid, wolfram legeringer har specielle egenskaber som god forlængelse, lille strøm med høj densitet, god korrosionsbestandighed, fantastisk slagstyrke, høj stråling adsorption kapacitet, minimal ekstruderet metal afhentning og høj slagstyrke og knæk modstand, wolfram legeringer normalt udbredte som wolfram legeringer stråling afskærmning, wolfram-legering krumtapaksel, wolfram legering modvægt mv
wolfram-legering

Wolfram materiale er også lavet i wolframcarbid produkt, som er en kemisk forbindelse, der indeholder kulstof og wolfram og svarer til titancarbid. Hårdmetal blev oprindeligt udviklet til brug som et skærende værktøj, i værktøjsmaskiner applikationer, hvor wolframcarbid stadig finder bred anvendelse i dag. Cementeret wolframcarbid hverken et metal er heller ikke en keramisk. wolframcarbid er en cermet selvom dette ikke er et meget anvendt begreb. I de fleste tilfælde er wolframcarbid benævnt carbid.

Wolfram tunge legering har høj andel af råvarer til produktionen at rense metal wolfram legering fiskeri synk, forurening, overholdelse af internationale miljøstandarder. Stor andel af masse til lille størrelse (> 18g / m3), så modstanden mod kraftige vinde, lys, i vandet og synker hurtigt, og Sinker det bedste alternativ til produkter, der sælges i Europa og andre udviklede lande.

Wolfram legering med sin kombination af radiografisk densitet (mere end 60% tættere end bly), bearbejdelighed, god korrosionsbestandighed, høj strålingsabsorption (superior føre), forenklede livscyklus og høj styrke er et egnet råmateriale for strålingsbeskyttelse. Det kan give den samme grad af beskyttelse som bly, mens betydelig reduktion af den samlede volumen og tykkelse af skjolde og containere. Desuden, sammenlignet med bly eller forarmet uran i fortiden, wolfram legering er mere acceptabel i dette tilfælde, for de er ikke-toksiske.

Wolfram legeringer er en bedste valg for stråling afskærmning applikationer, både medicinske og industrielle miljøer. Sammenlignet med traditionelle stråling afskærmning materialer, wolfram legeringer stråling skjold levere fremragende værdi. En high-density legering kan give den samme energi absorption som bly hjælp 1/3 mindre materiale. Folk er at drage fordel af wolfram legering er pålidelige stråling afskærmning egenskaber.

Vores wolfram legeringer strålingsskjolde anvendes til radioaktiv kilde beholdere, gammaradiografi, skjolde og industriel instrumentering. Strålingen afskærmning også tjener som kollimatorer og stråling afskærmning i cancerbehandling, samt sprøjte beskyttelse for radioaktive injektioner.
Chinaungsten wolfram legering stråling-afskærmning giver give dig den bedste beskyttelse mod skadelig stråling. Møde til AMS 21014 og ASTM B777 materiale standard, kan vi tilbyde wolfram legering strålingsskjolde med færdige bearbejdning af CNC henhold til dine specifikationer.

Tøv ikke med at kontakte os med dine tegninger eller specifikationer. Hvis du har spørgsmål, vores e-mail-adresse er sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com. Du kan også ringe 0086 592 5129595/5129696/5127878.

Relaterede links: Tungsten Alloy | Tungsten Heavy Metals | Tungsten Alloy Fordele
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved