ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >>Wolfram Alloy Information >>Wolfram tunge legering

Wolfram tunge legering

Wolfram er et sjældent metal, er også en vigtig strategisk materiale, og i oldtiden var kendt som "wolfram tunge legering". 1783 spansk hedder Deep Air Asia. Den wolfram indhold i jordskorpen er 0,001%. Der er omkring 20 mineraler, der indeholder wolfram fundet indtil nu. Wolfram indskud i almindelighed sammen med aktivitet og dannelsen af granitisk magma. Efter smeltning wolfram er sølv-hvide skinnende og hårdmetal med højt smeltepunkt.

Wolfram, også kendt som Wolfram, lapis ponderosas eller tung sten, har højeste smeltepunkt af alle elementer undtagen kulstof - kilder i den videnskabelige litteratur varierer mellem 3387 ° C og 3422 ° C. Wolfram tunge legering har også også fremragende høj temperatur mekaniske egenskaber og den laveste udvidelseskoefficient af alle metaller. En temperatur på ca. 5700 ° C er nødvendig for at bringe wolfram at koge hvilket omtrent svarer til temperaturen af solens overflade. Med en massefylde på 19,25 g / cm3, wolfram er også blandt de tungeste metaller. Dens elektriske ledningsevne ved 0 ° C er omkring 28% af den af sølv som selv har den højeste ledningsevne af alle metaller.

tungsten heavy metals

Metallet er kendt som wolfram i nogle lande, og som wolfram i andre, herunder Sverige, oprindelsesland af navnet wolfram. Det kemiske symbol W, som er almindeligt anvendt til at betegne wolfram, tyder på, at wolfram var tidligere mere almindeligt accepterede navn for elementet. I Storbritannien er mineralet wolframit også kendt som wolfram.

Siden 1912 har Wolfram tunge legering (det element eller måske en onkel) er ofte blevet brugt til at få mest afgørende del af enhver pære-glødetråden. Kofangere har wolfram tunge legering med wolfram indhold på 3000 til 6000 hundred watt pærer, afhængig af model og konfiguration.

Under Anden Verdenskrig, wolfram spillet en væsentlig rolle i baggrunden politiske forhandlinger. Portugal, som den vigtigste europæiske kilde af elementet, blev sat under pres fra begge sider, på grund af sine forekomster af wolframite malm på Panasqueira. Wolfram modstand mod høje temperaturer, og dens styrkelse af legeringer gjort det et vigtigt råmateriale for våbenindustrien.

Tungsten Heavy Metal

Disse er en gruppe af to-fase kompositter, baseret på W-Ni-Fe eller W-Ni-Cu, fremstillet ved sintring i flydende fase. Wolfram tungmetal er af den vigtigste wolfram komponent 90-98%, tilsat Ni-Fe, Co-Ni eller Ni-Cu tjente som duktilt bindefasen for de sprøde W kerner. Wolfram tunge legering er kendetegnet ved en unik kombination af høj densitet (17-19 g / cm3), høj styrke og duktilitet. Tungsten tungmetal bruges som kontravægte i fly, helikopter-knive, roterende inerti medlemmer, røntgen og gammastråler strålingsbeskyttelse, som stive værktøjer til bearbejdning, for dart, for vægte i golfkøller, samt for ammunition formål ( høj kinetisk energi penetrators, fragmentering anordninger, osv).

Wolfram tunge legering

Wolfram tunge metalcarbiderWolfram metal (ren wolfram), eller ulegeret elementær form af wolfram anvendes primært i elektriske ansøgning, for eksempel især i glødelamper wolfram lys pære filamenter, røntgenrør.

Som en højtydende materialer, wolfram tunge legering, ren wolfram har høj smeltetemperatur, høj densitet, lavt damptryk, lav termisk ekspansion kombineret med god termisk ledningsevne, tilstrækkelig elektrisk modstand og elasticitetsmodul.

Wolfram tunge legering, er ren wolfram produkter i vid udstrækning brugt til Furnace dele, Semiconductor bundplader, Komponenter til elektronrør, Emission Katoder for Electron Beam Fordampning, katoder og anoder til Ionimplantering, Rør / både til sintring af kondensatorer, Mål for X-ray Diagnostics, digler, varmeelementer, X-ray strålingsbeskyttelse, sputtering mål, og elektroder.

Tungsten Heavy Metal Carbide

Wolfram tunge metalcarbider (WC) er en uorganisk kemisk forbindelse (specifikt et carbid) indeholdende lige dele wolfram og carbonatomer. I daglig tale er wolfram heavy metal hårdmetal ofte blot kaldet carbid. I sin mest wolfram-legeringgrundform, det er et fint gråt pulver, men det kan presses og formes til former, til anvendelse i industrielle maskiner, værktøjer, slibemidler, samt smykker.

Tungsten tungmetal hårdmetal, også kaldet hårdmetal, er blevet et populært materiale i brude smykker industrien på grund af sin ekstreme hårdhed og høj modstandsdygtighed over for ridser. Mens materialets hårdhed bidrager til dens modstandsdygtighed mod ridser, dette træk omsættes til lav duktilitet (en type plasticitet), hvilket resulterer i et materiale, der er sprødt. Dette kan forbedres ved anvendelse af en cobalt eller nikkel bindemiddel. Brug af nikkel som bindemidlet også gør den keramiske ekstremt korrosionsbestandig fra syrer eller havvand.

Metallet wolfram, hvis navn stammer fra svensk - Tung (tung) og stilk (sten), anvendes hovedsagelig i form af cementerede wolframcarbider,. Cementerede carbider eller hårde metaller, da de ofte døbt er en klasse af materialer, som "cementering" korn af wolframcarbid i et ringbind matrix af metallet cobalt ved en proces kaldet væskefasesintring.

Dag wolframcarbidkorn størrelser varierer fra 0,5 mikrometer til mere end 5 mikron med en kobolt indhold, der kan gå op til omkring 30 vægt%. Desuden kan tilføje andre karbider også variere de endelige egenskaber.

Resultatet er en klasse af materialer, der er kendetegnet ved høj styrke sejhed Høj hårdhed

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål om wolfram heavy metal. Vores e-mail-adresse er sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com.Eller du kan ringe til os på 0086 592 5129595/5129696/5127878.
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved