ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram legering >>Wolfram Alloy Sintrede

Wolfram Alloy Sintrede

Wolfram legeret sintret kaldes også wolfram-legering blank. Sintret wolfram legeringen er materialer, der ikke er trimmet eller ufærdige og kommer til at blive behandlet yderligere behandling, eller vil-være beskæftiger sig med. Wolfram legering er tilgængelig enten som halvfabrikata emner eller som præcision-bearbejdede dele.

Wolfram legering Sintrede fremstilling proces
Råvarer strømkonfiguration: WP blandes sammen med Ni, Cu, Fe, etc.
Vakuum tør: Vacuum tørre magt
Tryk: Kompressionsstøbning er vildt, der anvendes i at trykke
Sintret wolfram legering: sintring er de centrale processer i pulvermetallurgi proces. Den er opdelt i sintringen af enheden af afdelingen for sintring og multi-komponent system. Ud over den almindelige sintring, er der også bulk-sintring, smeltning, dip, og varmpresning sintringen.
Produkt: Med pulvermetallurgi produktionsteknologi, pulvermetallurgi og wolfram legering sintrede produkter er klar til brug eller skal bearbejdes yderligere.

wolfram-legering sintretwolfram-legering sintretwolfram-legering sintret

Wolfram legering sintret er det produkt, der er meget let at behandle. Kunderne kan bruge den sintrede wolfram legeringen direkte, hvis de ikke har nogen særlige efterbehandling behov. For eventuelle særlige behov, kan vi give dybe forarbejdning af produkter i henhold til deres kunders behov og krav. Vi kan også supplytungsten legering sintrede produkt til videre forarbejdning.

Billeder til Sintrede Tungsten Alloy

wolfram-legering sintretwolfram-legering sintretwolfram-legering sintret

Hvis du har nogen interesse i wolfram-legering sintret, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller telefon: 00 86 592 5129696.

Relaterede links: Wolfram legering Fremstilling Process| Wolfram Alloy Application | Wolfram tunge legering Bearbejdet
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved