ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram legering >>Wolfram Alloy Pellet

Wolfram Alloy Pellet

wolfram-legering pellet
Wolfram Alloy Pellet
Wolfram legeret pellet, med tætheder mellem 16,9 og 18,1 g / cm3, repræsenterer de tungeste materialer generelt til rådighed for ingeniører. Den har fremragende stråling modstand, termiske og elektriske ledningsevne, korrosionsbestandighed og bearbejdelighed. Vi kan tilbyde det med wolfram indhold mellem 85 til 98% med bred vifte af fysiske og mekaniske egenskaber. Vi tilbyder også ikke-magnetisk W-Ni-Cu.

Wolfram legeringer (W Ni Fe, W Ni Cu) består af 85-98% wolfram legeret med andre metaller, der almindeligvis nikkel og jern eller kobber. Wolfram tunge legeringer fremstilles ved væskefase- sintring at give det en struktur bestående af næsten ren wolfram-partikler i en matrix af bestanddelene. Wolfram legering pellet er vores førende produkter.

Wolfram legeret pellet kommer fra familien af wolfram tunge legerede produkter. Wolfram tunge legering deler de samme egenskaber af wolfram tunge legering produkter såsom høj tæthed, høj trækstyrke, konsekvent holdbarhed og langvarig værdi. Desuden er De er fuldt sintrede faste stoffer. Disse er sfærisk formet, bold-lignende faste stoffer med en parallel bånd omkring en akse af diameteren. Diameteren af dette bånd er identisk med kuglens diameter og er en væsentlig del af fremstillingsprocessen.

wolfram-legering pellet
Wolfram Alloy Pellet

Anvendelser af Wolfram Alloy Pellet:

Wolfram legeret pellet bruges som materiale til bebyggede svejsning. Hårdheden, slidstyrke og korrosionsbestandighed af overfladen af de bearbejdede dele kan forbedres væsentligt.

høj hårdhed (≥80HRC), er det almindeligt anvendt i burring gennem rørledninger, stretch ekstrudering, stationære, lejer, kværne, ventiler, pakninger, instrumenter og målere, aero-space og aeronautisk linjer og andre høj præcision mekaniske dele. Og overfladen er glat.

Den wolfram-legering pellet er også stor materiale til kuglepen. Vi kan tilbyde alle former for den i henhold til din requirements.It s tilbydes af os er højeste kvalitet.

Hvis du ønsker at vide mere information om wolfram legering pellet, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com eller på telefon: 0086 592 5129696.

Relaterede links: Prefabricated Fragments| Wolfram Alloy Sintrede| Wolfram Alloy Bearbejdet
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved