ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram legering >>Wolfram legering Bullet Shape

Wolfram legering Bullet Shape

wolfram-legering bullet vægt
Bullet formet Wolfram legering
Wolfram legeret bullet form fiskeri vægte er virkelig kegle eller kugle form og er designet til nemt at glide gennem ukrudt, og dermed er værdsat af bas lystfiskere. Rigget direkte foran soft-plast lokkemad såsom orme eller craws, kan ormen vægte fastgøres på plads eller lov til at glide langs linjen. Wolfram legeret vægt er bedst kendt anvendelse af wolfram-legering, kan vægten anvendes på mange områder. Wolfram legeret vægt tilbydes af os er kvalificeret.

Wolfram legering bullet figurer vægte er lavet med ren høj kvalitet wolfram pulver og formet ved brug af metal sprøjtestøbning at nå 97% tæthed af ren wolfram. Wolfram legering vægt er egnet til penetrering tykt dække med en vægt, der er meget mindre end den ledende modstykke, og lade lystfiskere føler bunden kontakt.

På grund af sin høje massefylde, wolfram-legering er det bedste materiale til at gøre wolfram-legering vægt, wolfram-legering vægt er ugiftigt fiskeri vægt og er meget udbredt i differents felter, wolfram-legering vægt produkt er vores førende produkter. Vi kan tilbyde alle former for wolfram-legering vægt i nøje overensstemmelse med dine krav.

Vi har den billigste wolfram kugle vægte hovedparten med forskellige størrelse og farve.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål om wolfram legering bullet former og wolfram legering vægt produkter. Vores e-mail-adresse er sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com. Eller du kan ringe til os: 0086 592 5129595/5129696/5127878.

Relaterede links: Wolfram tunge legering Fiskeri Sinker| Wolframlegeringer Worm Vægte
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved