ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram legering >>Wolfram legering Water Drop Shape

Wolfram legering Water Drop Shape

Wolfram legeret vanddråbe formede vægte fiskeri har virkelig forvandlet til en effektiv og udbredt måde rigning en orm og fange fisk. Det er vægte har en høj kvalitet klip designet til at holde linjen uden at binde en knude og glider af riggen, når de bliver hængt op uden at bryde ud af kniben. Så alt du skal gøre er at klip på en anden vægt og du er tilbage til fiskeri uden re-binde hele riggen.

Fordi wolfram-legering er tættere end bly, vand dråbe form vægte tilbyde en mindre mere kompakt design i forhold til sit forspring modstykke på samme fysiske vægt. Ca. 25% mindre end konventionelle blylodder på samme fysiske vægt.

Fiskeriet vægt er lavet af sjældent metal, som er en ideel erstatning af førende fiskeri vægt. Det er stærk lim, halvfast tilstand, blød i lang sigt. Wolfram legering koncentrere maksimal vægt på mindst mulig plads. De er oftere at blive brugt som modvægt i sportslige område, såsom fiskeri synk, golf vægte mv

Vand dråbe form wolfram-legering Vand dråbe form wolfram-legering Vand dråbe form wolfram-legering

Wolfram legeret vand dråbe form vægte skabe dobbelt lyden af bly som den kontakter struktur, og vand dråbe form vægte hurtigt med egenskaberne af høj masse og lavt volumen. Desuden, vand dråbe form vægte er miljøvenlige, ikke-toksisk og sikkert.

Chinatungsten kan tilbyde wolfram legering fiskeri vægte, wolfram perler, wolfram jig ved forskellige form, såsom vand dråbe form, form af kugle, rør, semi-drop og cylinder. Desuden kan Chinatungsten fremstille fiskeri vægte i henhold til kunders tegninger.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål om wolfram legering vanddråbe form fiskeri vægte. Vores e-mail-adresse er sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com. og du kan ringe til os:0086 592 5129595/5129696/5127878.

Relaterede links: Wolfram Fiskeri Putty| Wolfram Alloy Worm Vægte | Wolfram Legeringer Sea Fishing Vægt
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved