ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram legering >>Wolfram legeret Ringe

Wolfram legeret Ringe

Wolfram legering ringe bærer en særlig egenskab af lang levetid og høj holdbarhed, når wolfram tunge legering er udnyttet til at lave smykker, wolfram tunge legering altid implicerer kærligheden mellem kærester eller parret kunne være evig. Wolfram legeret hårdhed gør den ideel til ringe, der vil modstå ridser, er allergivenlige, og behøver ikke polering, hvilket er særligt nyttigt i design med en børstet finish.

Wolfram legering ringe succes brugt som tung industri dele, især, kunne wolfram tunge legering i vid udstrækning foretages som smykker på grund af sin slidstyrke. Det er almindeligt anvendt i vægt eller balance industrial.The produkt tilbudt af os, er kvalificeret.

I dag er det i stigende grad bruges i nogle område er relevant for guld eller platin substitution, såsom: smykker, f.eks tungsen legering ring i ørerne, halskæde, håndled kæde, etc.

Som wolfram tunge legering er miljøvenlig, slidstærk og høj hårdhed, det vigtigste er, at dens tæthed af 19.25g / cm3, kunne wolfram legering ring gøres så de gyldne-belagte produkter, såsom simulerer ringe mv

De er en stor moderne valg for hvem værdier kvalitet smykker høj, der vil vare hele livet. Dette skyldes, wolfram legering ring har fantastiske fysiske egenskaber og en stor æstetisk alle i én næsten uforgængelige mønster. Det er 7 gange hårdere end rustfrit stål ring og 4 gange hårdere end titanium ringe, dens 'hårdhed kan matche diamant, Det er svært, bedøvelse, adamantine glans og ædle .Alle typer de kan leveres af os. Wolfram legering ring er meget udbredt i brylluppet.

wolfram legering ringe wolfram legering ring wolfram legering ringe

Hvis du ønsker at vide mere information om wolfram legering ring, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com eller på telefon: 0086 592 5129696.

Relaterede links: Wolfram legering Band| Wolfram Alloy Championship Ring| Wolfram legering Scan Guld Ring
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved