ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram legering >>Wolfram Alloy Ball

Wolfram Alloy Ball

Wolfram legeret bold er lille i volumen, men meget tæt, hvilket betyder, at produktet kan anvendes på forskellige områder, der kræver små, men tunge dele, såsom modvægte til golfklub, fiskeri vægte, modvægte til militære formål, projektiler i missil våben, panserbrydende ammunition, jagt pellets, præfabrikerede fragmenter, de missil våben, panserbrydende ammunition modvægte til olie logning; også nogle felter vedrørende med præcision industri, såsom mobiltelefon vibrator, ur terning, selvoptrækkende ure, betalingsveje indehavere vibrationsdæmpende, svinghjul vægte mv Heavy wolfram legering bolde eller tungsten vægt er meget udbredt i vægt eller balancere industrielle og i militæret.

Wolfram Alloy Ball Introduktion

wolfram tunge legering bolde
1.Diameter: 1.0mm-100.0mm
2. Massefylde: 15,8 til 18,75 g / cm3
3. Sammensætning: W indhold: 85-99%, W-Ni-Fe, W-Ni-Cu
4. Overflade: Sintret, Smedet, Grounded

Wolfram legeret bold er meget udbredt i kugleventil og lejet. Vi kan tilbyde forskellige kvaliteter og størrelser af wolfram-legering balls.And de strenge krav i hver procedure for at sikre, at de produkter, der produceres nøje at overholde din anmodning. Vi vedtager avancerede teknikker og afhænger af materialer af højeste kvalitet. Chinatungsten er produktet har høj slidstyrke causticity andwear modstand, som kan forbedre livet for lejet, mens hæve værdien af dine produkter.

Wolfram legeret bold bruges som jagt skudt for haglgeværer. Et haglgevær er et skydevåben, der normalt bruger pellet fyldt skaller i stedet for at bruge kugler. De hagl fra et haglgevær spredes når de forlader cylinderen, og kraften i den brændende ladning fordeles mellem pellets, hvilket betyder, at energien af en hvilken som helst kugle af skud er forholdsvis lav. I en jagt kontekst, det gør haglgeværer nyttige primært til jagt fugle og andre små spil.

wolfram-legering bold wolfram tunge legering bold wolfram legering bolde

Fordele ved Wolfram legering Ball i Military

Wolfram legering bold giver en mere sikker, ikke-giftige og miljøvenligt alternativ til bly. Deres højere densitet tillader dem at holde deres form bedre, selv under ekstreme forhold. Mens forarmet uran tilbyder sammenlignelig tæthed, dens flygtige natur og de særlige godkendelseskrav nødvendige for radioaktive materialer gør arbejdet med det vanskeligt og dyrt. Chinatungsten tilbyder en række high-density legeringer, fås som ROTF (Rough, store til Finish) materiale, barer, kugler, plader eller stænger. Vi har også omfattende bearbejdning kapaciteter, hvilket giver os mulighed for at give krumtapaksel vægte i standardstørrelser eller brugerdefinerede produkter færdige til dine nøjagtige specifikationer.

Wolfram legering Ball Pen Bead

Det anvendes i produktionen af pennen vulst, er spidsen af kuglepen almindeligvis af enten rustfrit stål eller wolfram legering. Wolfram legering kuglepen perle tendens til at blive anvendt i god kvalitet penne. Ballpoint tip det normalt bruges i lang tid, og skrivning er også meget flydende.

Wolfram legeret kuglepen perle er en slags brug den lille runde perle rotation af pennen, den runde perle af messing, stål eller lavet af det, kan du skrive med blæk på papiret vil frigive. Wolfram legeret kuglepen perle er anderledes med reed pen, fjer pen, metal spids pen og springvand pen.We kan tilbyde alle former af wolfram legering bold henhold til dine krav.

Hvis du har nogen interesse i wolfram-legering bold, du velkommen til at kontakte os: sales@chinatungsten.com eller ring til os ved: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595. Vi står til din rådighed.

Relaterede links: Hvad er Wolfram legering| Wolfram tunge legering kvaliteter| Wolfram tunge legering Application
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved