ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram legering >>Wolfram Alloy Block

Wolfram Alloy Block

Wolfram legeret blok er produktet med regelmæssig form, såsom firkantet, rektangel og anden regelmæssig form. Nikkel, Titanium og bly også underforstået i blok. Hvorfor vi vælger wolfram legering til at være materialer i produktet i stedet for dem, årsagerne er følger. Det er har fremragende elektriske og termiske tegn med høj tæthed 16 g / cm3 til 18,5 g / cm3, hvilket er langt højere end nikkel, titan og bly. Wolfram legeret blcok har også god mekanisk styrke og lille udvidelseskoefficient og store elasticitetsmodul.

egenskaber of Tungsten Alloy Block

wolfram-legering blok
Wolfram legering blok er en slags W-matrix med W-indhold på 85-99%. Holde fase egenskaber de primære Wolfram legeret blok tæthed kan være op til 16 .5-19.0g / cm3, hvilket gør produktet ideelt modvægt til køretøjer såsom racerbiler, fly og sejlbåde hvor størrelse spiller en vigtig rolle. Det har fremragende korrosionsbestandighed og bearbejdelighed.

Wolfram legeret Block Applications

Sammenfaldende med egenskaberne ovenfor, som regel, wolfram legering kan fremstilles som de dele af militære forsvar, ekstrudering dø, nogle modvægte, såsom yacht modvægte, køretøj modvægte, flyvemaskine modvægte, helikopter modvægte, båd modvægte, tank modvægte osv

Ekstruderingsdysen er et af de dannende teknikker, der anvendes i materialeforarbejdning, bestående af tvinge arbejdsemnerne gennem en dyse og derved reducere dens tværsnit og øge dens længde. Wolfram legering blok er den populære materiale til ekstrudering dø på grund af dens høje smeltepunkt og korrosionsbestandighed.

Fordele ved Wolfram legering Block

Hvorfor vi vedtager wolfram legering til dele af ekstrudering dø i stedet for bly eller aluminium eller andre materialer 'blok? Fordi tungsten legering har højt smeltepunkt på mere end ti gange højere end bly, hvilket er vigtigt i ekstruderingsdysen proces. En anden grund er wolfram legering høje hårdhed. Grund, der er endnu vigtigere er, at wolfram-legering er miljøvenlig og ugiftig.

wolfram guld plade  wolfram tunge legering blok wolfram guld plade

Hvis du er interesseret, er du velkommen til at kontakte sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com, eller ring 00 86 592 512 9696. Vi står til din rådighed!

Relaterede links: Hvad er Wolfram legering| Wolfram tunge legering kvaliteter| Wolfram tunge legering Application
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved