ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram legering >>Wolfram Alloy Cube

Wolfram Alloy Cube

Da wolfram metal er så svært at maskinen fleste fælles, fjerntliggende processer kan ikke gøre det perfekt. Men Metal Injection Molding (MIM) er en ideel fremstilling proces til at gøre wolfram-legering terning.MIM er egnet til fremstilling af metal og keramisk bestanddel med egenskaben af komplekse tredimensionelle struktur, høj densitet, høj stivhed, høj præcision, etc. Mindre, mere præcise, mere komplekse, MIM har mange fordele, densiteten kommer 95% - 98% af den for ren wolfram. Den store tæthed af det gør det muligt at reducere den fysiske størrelse af komponenter. Dette vil til gengæld produktet giver fordelen ved bedre kontrol med vægtfordeling og øger følsomheden af kontrollerende mekanismer. Når en stor masse skal være anbragt inden for et begrænset område, wolfram legering terning er det ideelle materiale. det kan også anvendes i vibration.

Hvad er Metal Injection Molding?

Metal Injection Molding (MIM) er en vækst teknologi til fremstilling af komplekse-formet, høj-volumen metal eller legering dele. Metal Injection Molding (MIM) dele kan fremstilles af jernholdige og ikke-jernholdige metaller og legeringer.

densitet model af wolfram terning

Den Fremstilling Proces for Wolfram Alloy Cube

Bland wolfram pulver og bindemiddel → Sprøjtestøbning → gentilknytningsangreb → Sintring → Wolfram legeret kube

wolfram legering terninger

Fordele ved Metal Injection Molding

tæthed: typisk 95-98% af smedejern materiale. Mekaniske egenskaber - Sammenlignelige til smedejern legeringer af lignende sammensætning. Kompleksitet - geometrier kan sammenlignes med plast sprøjtestøbning.

Overfladebehandling: som bearbejdes, 32 Ram eller bedre. Korrosionsbestandighed - sammenlignes med smedejern legeringer af lignende sammensætning. Alloy Selection - Mange jernholdige, nikkel-baserede og kobber-baserede legeringer til rådighed.

Alle former for wolfram legering militære terninger og kontravægt terninger kan give af os som dine krav. Det kan være almindeligt anvendt i militært forsvar. Bortset militært forsvar, er det også almindeligt anvendt i andre områder.

Hvis du har nogen interesse i wolfram legeringen kube anvendes i militære forsvar, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com eller ring:00 86 592 5129696.

Relaterede links: Hvad er Wolfram legering| Wolfram tunge legering kvaliteter| Wolfram tunge legering Application
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved