ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram legering >>Wolfram Alloy Nail

Wolfram Alloy Nail

wolfram søm
Wolfram legeret søm vi leverer er base på den høje tæthed og høje smeltepunkt, som sædvanlig bruges på militæret og andre areas.Perfect til at tilføje en lille mængde af vægt til dine blød plast lokkemad, er de sammensat af 95% wolfram, 3,5% nikkel og 1,5 % jern. Meget tættere end bly, wolfram-legering giver neglen for at være endnu mere kompakt i forhold til deres vægt. Dette hæmmer handlinger dine bløde lokkemad endnu mindre, og giver dem mulighed for at udføre på deres højdepunkt potentiale. Fås i flere størrelser, de er også miljøvenligt at beskytte vores fiskeri.

Wolfram legering, også kaldet wolfram tunge legering generelt er refraktær metal, som har to-fase kompositter bestående af W-Ni-Fe eller W-Ni-Cu eller endda W-Ni-Cu-Fe, nogle wolframlegeringer tilføjes Co, Mo , Cr, etc. De har meget højt smeltepunkt og har en densitet dobbelte af stål og er mere end 50% tungere end bly. Wolfram legeret søm er en af de bedste køber i wolfram på markedet. Designet til at blive indsat i til blød plast, disse babyer glide i let og ophold i takket være de ribbede organer. Brug disse når skøre rigning at få agnen ned dybere og smide en anden handling i til mix. De er også meget nyttigt at have på hånden for at tilpasse svømme lokkemad, der svømmer ud til siden.

wolfram-legering søm
Wolfram legering søm er udstyret med høj renhed, fine plasticitet, lyse og ren overflade, stabil funktion, og det er hovedsageligt taget i brug af maskinen del. Konkret være i den kemiske equipment.A populære tilgang til vægtning ned blød plast har været fremkomsten af små søm synk at tilføje små mængder af vægt internt til blød plast lokker. Det indsat i soft-plast lokkemad (ryk lokkemad, pinde eller finesse orm) og ved hjælp af modhager til at holde dem i stedet.Værelserne vægte funktionen kamme for at forhindre dem i at glide ud af plastik. Den kan bruges til at balancere rigget jerk bait for et naturligt udseende fald. Vægt ned disse blød plast med vores lille wolfram legering søm forblive på plads takket være de omhyggelige modhager mens du fisk. Vores negle vægte er lavet af wolfram, som er miljøvenligt materiale. Det er tættere og hårdere end traditionelle blylodder.

Hvis du har nogen interesse i wolfram-legering søm, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller telefon:86 592 5129696.

Relaterede links: Wolfram Alloy Stråling afskærmning| Wolfram Legeringer for Defense| Wolfram Legeringer Gold Substitution
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved