ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram legering >>Wolfram Alloy færdige dele

Wolfram Alloy færdige dele

Stor tæthed wolframlegeringer fremlægge en særlig syntese af tæthed, mekanisk kvalitet, bearbejdelighed, erosion sikkerhed, og økonomi. Wolfram tunge legeringer har en usædvanlig høj flydendegørende punkt og har en densitet dobbelte af stål og er dobbelt så tungt end bly. Mængden af Wolfram, i afprøvede og sande wolfram legeringer, afviger fra 90 til 98 vægtprocent og er forklaringen bag deres høje densitet. Disse alsidige materialer giver gavnlige interessepunkter sammenlignet med accepterede høj densitet materialer, for eksempel uran eller bly. De sundhedsmæssige farer med tilstedeværelsen af bly er enorme. Wolfram legeringer give en mere sikker valgfag til at lede, og deres højere densitet derudover giver dem til at holde deres form bedre, selv under store forhold. Mens uran tilbyder lignende tykkelse, forelægge sit krav uforudsigelige natur, dyre bortskaffelse og licensaftaler at arbejde med det udfordrende. Vi leverer færdig og semi-færdige wolfram legering produkter.

Wolfram legering dele kan blive opdaget i en yderst velassorteret slip på moderne og provinsielle segmenter, de alle har én ting til som en relatable punkt: gode egenskaber, erosion og slid. Vi er villige til at gøre vores bedste for at tilbyde konkurrencedygtige produkter til dig.

 

Hvis du har nogen interesse i wolfram-legering sintret, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller telefon: 00 86 592 5129696.

Relaterede links: Wolfram legering Fremstilling Process| Wolfram Alloy Application | Wolfram tunge legering Bearbejdet
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved