ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram legering >>Wolfram legering Shot

Wolfram legering Shot

wolfram-legering shot
Wolfram legeret shot bruges som skudt til haglgevær jagt skaller. Pelleterne spredt, når de forlader cylinderen, og kraften i den brændende ladning fordeles mellem pellets, hvilket betyder, at energien af en hvilken som helst kugle af skud er forholdsvis lav. I en jagt kontekst, produktet gør haglgeværer nyttige primært til jagt fugle og andre små spil.

  

Tungsten Alloy Shot Egenskaber:

Høj tæthed, stor hårdhed og modstandsdygtighed over for høje temperaturer gør wolfram for at være en af de mest efterspurgte -efter materiale til hagl i jagt historie. Density af wolfram legering skud er omkring 18 g / cm3, hvilket er sammenligneligt kun guld, platin eller bismuth. For at forstå, hvordan tæthed faktorer af wolfram tunge legering i ydeevne, lad os se på to kugler omkring samme størrelse af wolfram legering skud, en golfbold og en ping -pong bold. Den golfbolden er langt tættere og vil flyve længere og hårdere ramt. Nu reducere den størrelse ned til to enkelt, at få billedet. Wolfram legering vil flyve længere, hårdere ramt og trænge dybere, hvilket betyder flere fugle, længere vores, med færre krøblinge. En anden unik egenskab af wolfram legering er, at det er ugiftigt og miljøvenlig. Derfor er det sikkert for mennesker at håndtere og arbejde. Det er vores førende produkter, kan Chinatungsten give wolfram legering skudt som dine krav.

wolfram legering shots wolfram-legering shot wolfram legering shots

 

Wolfram legeret shot specifikation:
1, Diameter: 2.0-4.0mm
2, Tæthed: 18,0-18,2 g / cm3
3, Sammensætning: W indhold: 90-95%, W-Ni-Fe
4, Overflade: Sintret overflade

Hvis du ønsker at vide mere information om wolfram legering skudt, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com eller ring: 00 86 592 5129696.
Relaterede links: Prefabricated Fragments| Wolfram Alloy Sintrede| Wolfram Alloy Bearbejdet
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved