ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >>Wolfram Alloy smykker >>Wolfram Scan Guld Ring

Wolfram Scan Guld Ring

Hvis du er på udkig efter en ring, der er ridser og for evigt holde sin glans, så Chinatungsten wolfram scan guldring er speciel for dig. De er kobolt fri og allergivenlige, og vil ikke forårsage hudirritationer eller slå fingrene grønne grundet hårdhed af wolfram. Grunden af wolfram legering kan anvendes guld erstatning som følgende: På grund af wolfram er miljøvenlig, slidstærk og hårdhed, det vigtigste er, at dets massefylde er omkring det samme tæthed som guld, der bærer den tilsvarende vægtfylde. Disse fordele gør det nyder overlegenhed at være den bedste erstatning for kostbare metal af guld substitution eller platin substitution. Det er nødvendigt at sige, at wolfram scan guldring ville ikke arbejde for flere grunde, men en mønt med en wolfram-center og scan wolfram guld hele vejen rundt ikke kunne påvises som forfalskning ved tæthed måling alene.

Bemærk:. Chinatungsten Online (Xiamen) Manu & Sales Corp er en meget professionel og seriøs virksomhed, som har specialiseret sig i fremstilling og salg af wolfram relaterede produkter i mere end to årtier. Vi kan tilbyde alle former for wolfram scan guldring henhold til dine krav. Vores guldbelagte wolfram legeringen Produktet er kun til souvenir og dekoration formål. Her erklærer vi: Brug ikke vores guldbelagte wolfram legering produkter til ulovlige formål.

Billeder af Tungsten Scan Guld Ringe

Scan Guld Ring-01
Scan Guld Ring-02

Derfor, hvis du er interesseret i wolfram scan guldring, er du velkommen til at kontakte sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com, eller telefon 86 592 512 9696.

Relaterede links: Wolfram tunge legering Leverandør | Wolfram tunge legering kvaliteter | Wolfram tunge legering Producent

Chinatungsten Group:[ChianTungsten] [Tungsten Alloy Manufacturer] [Tungsten News] [Paper Weight] [Tungsten Copper] [Tungsten] [Molybdenum Products] [Tungsten Carbide] [Tungsten Carbide Jewellery] [Tungsten Dart] [Dart Shop] [Tungsten Fishing Sinker] [Tungsten Powder] [Tungsten Metal] [Metals Price]
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
版权所有©1997 - 中钨在线