ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >>Wolfram Alloy smykker >>Wolfram Band

Wolfram Band

Wolfram er den sværeste ridsefast metallisk stof i verden. Da det er sådan et hårdmetal, er det vanskeligt at manufacture.It tager op til fem gange længere at fremstille i forhold til traditionelle metaller. Wolfram band vil gøre en stor smykker til dem, der arbejder med deres hænder meget og føre en aktiv livsstil.

Wolfram bandets største kvalitet er dens enestående evne til at modstå ridser. Denne funktion er bedst demonstreret af wolfram band, der har en meget poleret finish, der varer evigt.

Populære bands wolfram afspejler mode smykker tendens til at eksperimentere med metaller ud over de traditionelle valg. Vores klassiske det vil fuldføre din casual look med stil.

Vores fascinerende wolfram bands har meget poleret skinnende finish, og de er i skarp kontrast til andre metaller, der ridser nemt og svinder hurtigt med daglige slid.

På grund af wolfram band har særlige egenskaber ved lang levetid og høj holdbarhed, når de anvendes til at lave smykker, det altid symboliserer evig kærlighed mellem parret. Produktet vil modstå ridser, er hypoallergen, og behøver ikke polering, hvilket er særligt nyttigt i børstet designs.

Wolfram er miljøvenlig, slidstærk og hård, dens tæthed 19.25g / cm3 er bare om det samme tæthed som guld (19,3 g / cm3), som bærer samme vægtfylde.

wolfram band  wolfram-legering band wolfram legering bands

Wolfram Band

Tungsten bands er en stor moderne valg for hvem værdier kvalitet smykker høj, der vil vare hele livet. Dette er fordi det har en fantastisk fysiske egenskaber og en stor æstetisk alle i én næsten uforgængelige mønster. det er 7 gange hårdere end rustfrit stål ring og 4 gange hårdere end titanium ringe, wolfram band 'hårdhed kan matche diamant .it er svært, bedøvelse, adamantine glans og ædel. Det har den høj korrosionsbestandighed som viste i syntetiske sved tests. Det er fuldstændig ikke ætsende under normale forhold, vil ikke falme, og vil ikke ændre farve.

Hvis du har nogen interesse i wolfram band, du velkommen til at kontakte os: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com or call us : 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595. Vi står til din rådighed.

Relaterede links: Wolfram tunge legering Leverandør | Wolfram tunge legering kvaliteter | Wolfram tunge legering Producent
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved