ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram Putty Vægt >> Wolfram Fiskeri Putty

Wolfram Fiskeri Putty

Hvad er Wolfram Fishing Putty?

wolfram kitWolfram fiskeri Putty er en ikke-hærdende, formbart materiale fremstillet af wolframpulver og en polymerbinder. Under normale forhold, vil wolfram fiskeri kit ikke hærde, den mindste massefylde er 10 g / cm³.

Formbart og yderst tæt, den wolfram fiskeri kit er designet til at blive tilføjet til din rig til at holde nede din rig eller linje. Du skal blot klemme den nødvendige mængde ud og gælder for din karpe rig.

Wolfram kit er meget tæt og let at ælte, bare et lille stykke vil gøre for at gøre din krog link lå fladt på bunden af søen sengen. Wolfram fiskeri kit vægten også nyttigt for balancering krog agnen. Bløde wolfram kit vægte, dejligt at bruge, når fluefiskeri eller når ekstra vægt er nødvendig for at få dine fluer eller agn ned i vandsøjlen hurtigt. Wolfram kit er meget udbredt i fiskeriet.

Wolfram fiskeri kit er perfekt til enhver fisher, der ønsker en slidstærk og høj densitet materiale til pinning ned krog link sagen. Nemt flyttet, blødt og slidstærkt, wolfram kit er stor under alle vejrforhold og kan vare selv i vådt og blæsende conditions.We kan give forskellige former for wolfram kit som dine krav.

Mouldable wolfram fiskeri kit er genanvendeligt, ikke-giftige wolfram fiskeri kit materiale, der er fantastisk til brug når som helst du ville bruge split skud. Wolfram er 30% tungere end bly så en mindre mængde af materialet er nødvendig for at have de samme synkende fordele som bly. Mouldable wolfram kit er ikke giftig, miljøvenlig og lovligt at bruge i områder, hvor bly er forbudt, foruden, det er sikkert for miljøet.

Billeder af wolfram kit vægte:

wolfram kit wolfram fiskeri kit

wolfram fiskeri kit wolfram fiskeri kit

Wolfram Fiskeri Putty Fordele

1. Wolfram fiskeri kit er 1,8 gange tungere end bly, så det tilføjer masser af vægt i et lille område, og miljøvenlig.
2. Wolfram kit er børnesikker; der er ingen giftige materialer i det.
3. Tungsten kit kan formes til enhver størrelse pr vanddybde og volumen, er en form for wolfram fiskeri vægte.
4. Tungsten kit bliver på din leder i alle temperaturer
5. Tungsten kit kan frigøres nemt
6. Wolfram fiskeri kit er vandtæt, klæbrig og genbruges

Forsigtighed!

Selv wolfram fiskeri kit er lavet af ikke-giftige ingredienser, wolfram kit er ikke legetøj for børn at lege med. Vask altid hænder efter brug, og hold den væk fra mad og din mund.

Alle typer af wolfram fiskeri kit kan rummes inden for de Chinatungsten Online organisation og kvalitetsstandarder og kundeservice niveauer forbliver konsekvent for hver type kunde.

Hvis du har nogen interesse i wolfram fiskeri kit eller wolfram kit, du velkommen til at kontakte os: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller ring: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595. Vi står til din rådighed.

Relaterede links: Wolfram Boat Putty| Wolfram Airplane Putty| Wolfram Slot Car Kit
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved