ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram Putty Vægt >>Wolfram Sink Putty

Wolfram Sink Putty

Wolfram vask kit er ideel til alt fiskeri situationer og er blevet en populær bly vask erstatning, hvilket gør det muligt at holde føringen ud af vandveje. Den store ting om wolfram vasken kit er, er dens massefylde tungere end bly og fungerer bedre.

wolfram vask kitWolfram vask kit er tæt, så det synker hurtigere end bly. Bare et lille stykke vil gøre for at gøre krogen linket lå fladt på bunden af søbund. Det er også meget nyttig til balancering krog agnen. I modsætning til split skud, wolfram vask kit gør ingen skade på leder materiale og vil ikke blive klemt inde mellem sten, slidser eller ukrudt, hvilket gør det meget sværere at få hængt op. Du vil bruge mindre tid re-rigning og mere tid med dine bugs i vandet.

Wolfram vask kit er miljømæssigt sikker sammenligne modsætning bly, der er blevet mærket som faren miljø mange år siden, så du kan forme det i enhver form, du ønsker, selv uden handsker. Den bedste måde at bruge wolfram kit er at danne en aflang kugle formet bit af wolfram kit omkring de dobbelte kirurger knude.

wolfram vask kit

Før støbning, sørg for at du har dyppet wolfram synke kit i vand. For når man strække eller gnide wolfram sink kit bliver blød, så det er nødvendigt at hærde det tilbage. Når du fordybe det i vand, det vender tilbage til sin oprindelige hårdhed. Jo koldere vandet jo sværere vil det blive afgjort. Wolfram kit er et fantastisk værktøj til at balancere pop-ups, bare tilføje eller fjerne en lille mængde for at få vasken på din krog agn du har brug for.

Vi leverer forskellige farver ikke-hårdhed, formbar og ugiftig wolfram kit. Hvis du er interesseret i wolfram vask kit, eller ønsker at vide mere om det, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller på telefon: 00 86 592 5129696.

Relaterede links: Wolfram Fiskeri Putty| Wolfram Poly| Wolfram Rubber
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved