ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram Putty Vægt >>Wolfram Plastic

Wolfram Plastic

Kort introduktion af Tungsten Plastic

Wolfram plast også kaldet plast wolfram som indeholder wolfram og plast har den fordel, wolfram såsom god stråling modstand, høj densitet, etc. ved ekstrudering teknologi og tilsætning plast i wolfram, det har også fordele af plast. Det er billigt og højere duktilitet. Som ejendommene, anvendelser af wolfram plast datoer tilbage til flere år siden. Det er et vigtigt bidrag i vores daglige liv, især i strålingsbeskyttelse områder. I stedet for bly, det er en bedre materiale til at gøre stråling afskærmning, fordi det er ugiftigt materiale.

Der er en bred vifte af typer af plast wolfram bestemt til fremstilling af dele i bearbejdningen. De forskellige typer af plast wolfram er forskellige i deres egenskaber - rumvægt, styrke, tolerance over for varme, stabilitet, opnåelige nøjagtighed osv Wolfram plast har fremragende korrosionsbestandighed og angribes kun lidt af de fleste mineralske syrer, som er lavet af wolfram-fyldt polymerer, såsom nyloner, urethaner og termoplastiske elastomerer.

Anvendelser af Wolfram Plastic

For nylig wolfram har mere og mere afledte produkt som wolfram poly, wolfram plastprodukter, osv Vores plastik wolfram komposit bands er skåret fra rør ekstruderet i en enkelt proces. Plastic wolfram kan give besparelser og forkorte leveringstider, Chinatungsten tilbyder enestående rationalitet og kan termisk bundet til aksler større kvalitetssikring. Wolfram plast anvendes, når indsatsen accelereret at erstatte bly til stråling-afskærmning applikationer. God korrosionsbestandighed og god overfladebehandling af wolfram plastprodukter er kritiske. Wolfram loadings spænder fra 65% til 80 vægt-% for at opfylde radiopacitet krav. Da disse egenskaber, er wolfram plastikrør meget udbredt i industrien områder.

Mest udbredte produktion er strålingsbeskyttelse, som plast wolfram har egenskaberne af wolfram såsom høj strålingsabsorption, høj densitet, ikke-giftige, miljøvenlig, osv Tungsten plast er det bedste materiale til at gøre i strålingsbeskyttelse som er meget udbredt i medicinske områder samt andre industri områder. Det er en af vores førende produkter, vi kan tilbyde alle former for plast wolfram produkter som dine krav.

Billeder af Wolfram Plastic:

Plastic Tungsten Container Plastic Tungsten produkter Plastic Tungsten Tube Plastic Wolfram Bar
Wolfram Plastic Container Tungsten Plastic Products
Plastic Tungsten Tube
Plastic Wolfram Bar

Hvis du har nogen interesse i wolfram plast, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller ring: 0086 592 5129696.

Relaterede links: Wolfram Rubber| Wolfram Nylon
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
版权所有©1997 - 中钨在线