ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram Putty Vægt >>Pinewood Derby Tungsten Cubes

Pinewood Derby Tungsten Cubes

Hvad Er Pinewood Derby?

The Pinewood derby er en racing begivenhed for ulveunger i Boy Scouts of America. Cub Scouts, med hjælp fra forældrene, bygge deres egne biler fra træ, som regel fra kits indeholder en blok af fyrretræ, plast hjul og metal aksler. Med populariteten af fyrretræ derby, har andre organisationer udviklet lignende arrangementer, og en lille industri har udviklet for at give numre, timere, skalaer og andre produkter.

Anvendelser af Wolfram Alloy Cubes Pinewood Derby Vægt

Wolfram tunge legering terninger helt ugiftigt og miljøvenligt så wolfram tunge legering terning bruges ofte i vægtning applikationer, især anvendt i fyrretræ derby terning til at tilbyde en pinjeskov derby kits.where bly er ikke hensigtsmæssigt. For eksempel har bly været forbudt i mange vandløb, så wolfram tunge legering terning er ofte i stedet for bly vægt på fiskeri fluer. Den store tæthed af wolfram tunge legering terning kombineret med den ikke-toksiske natur gør wolfram tunge legering terning en ideel metal til denne anvendelse.
Af lignende grunde wolfram legering terninger er en overlegen produkt til fyrretræ derby biler vægt. Wolfram er 3,2 gange vægten af ​​det ikke-ledende vægtning materiale ofte på pinewood derby biler, således wolfram legering terning muliggør enorm fleksibilitet i udformningen af ​​bilen og wolfram legering terning er et godt valg for racerbil modvægt.
Wolfram tunge legering terninger let kan anvendes til pinewood derby bil vægtning ved at bore en serie af 1/4 tommer dybe huller i bunden af ​​bilen og derefter bruge en mejsel eller skarp kniv til at rense ud i lommen. Siden wolfram legering terninger er meget hårdt, ikke planlægger at bore enhver ekstra vægt. Brug i stedet en alternativ metode til at foretage finjusteringer såsom at tilføje / fjerne wolfram perler.
wolfram fyrretræ derby terning fyrretræ derby wolfram terning
Tungsten Alloy Cubes-01
Tungsten Alloy Cubes-02


Hvis du har nogen interesse i wolfram-legering terning, du velkommen til at kontakte os: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller ring til os ved: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595. Vi står til din rådighed.

Relaterede links: Hvad er Wolfram legering| Wolfram tunge legering kvaliteter| Wolfram tunge legering Application
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved