ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram Putty Vægt >>Wolfram Airplane Putty

Wolfram Airplane Putty

Hvad er Wolfram Putty?

Wolfram Putty er en ikke-hærdende, formbart materiale fremstillet af wolframpulver og en polymerbinder. Under normale forhold, vil wolfram kit ikke hærde. Den mindste massefylde er 10 g / cm³.
Wolfram Fly Putty er en form for wolfram kit og er udviklet til at have den maksimale klæbrighed, hvilket gør det nemt at bruge, uanset temperaturen. Med en super high-density tungsten formel (så du ikke behøver at bruge meget), er det ideelt til finjustering og afbalancering en neutral tæthed præsentation.
Wolfram kit er verdens 4. tungeste metal. Wolfram kit vejer op til 1,8x så meget som bly og over 3x vægten af zink / tin vægte. Wolfram kit er den perfekte vægt for fjernbetjening Airplane legetøj .Tungsten kit er en sikker ugiftigt metal og wolfram airplane kit fylder mindre i dine Airplanes. Mindre plads betyder mere vægt koncentration i CG-området, hurtigere bygning tid og mere fart og bedre håndtering.
fjernbetjening flyvemaskine wolfram kit
Wolfram Airplane Putty
Wolfram Putty-01

Sådan bruges Tungsten Airplane Putty

Wolfram Airplane Putty let kan anvendes til at finjustere vægten af fly legetøj. Du skal blot klemme off et stykke af wolfram kit, ælt den, indtil den er smidig, og tryk på wolfram kit ind i et hulrum eller et hul på flyet.

Wolfram Airplane Putty har følgende fordele:


• er ikke føre, så det er miljøvenligt.
• kan formes i en slank profil til at have mindre luftmodstand
• er nemt at tilføje eller tage ud for at foretage subtile dybde justeringer.
• Mindre chancer for en leder afbryde fordi wolfram kit kommer ud snarere end at blive snagged.
• Tungsten kit er genanvendelig

Selv wolfram airplane kit er lavet af ikke-giftige ingredienser; det er ikke legetøj for børn at lege med. Vask altid hænder efter brug wolfram kit, og holde wolfram kit væk fra mad og din mund.
Alle typer af wolfram fly kit kan rummes inden for den Chinatungsten Online organisation og kvalitetsstandarder og kundeservice niveauer være konsekvent for hver type kunde.
Vi tilbyder forskellige typer ikke-hårdhed, formbar og ugiftig wolfram kit.
wolfram airplane kit wolfram-legering kit
Wolfram Putty-02
Wolfram Putty-03


Hvis du har nogen interesse i wolfram airplane kit, du velkommen til at kontakte os: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller ring til os: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595. Vi står til din rådighed.

Relaterede links: Hvad er Wolfram legering| Wolfram tunge legering kvaliteter| Wolfram tunge legering Application
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved