ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram Putty Vægt >>Wolfram fictile

Wolfram fictile

Hvad er Wolfram Duktilt?

Wolfram fictile kaldes også wolfram kit, som har en densitet raser fra 8 g / cm3 til 10 g / cm3 normalt. Som miljøvenlig, er wolfram fictile vid udstrækning anvendes til fiskeri værktøjer som kontravægten.

Wolfram fictile Fordele

Wolfram fictile er perfekt til enhver fisher, der ønsker en slidstærk og høj densitet materiale til pinning ned krog link sag, som er temmelig let at blive flyttet, ganske blødt og slidstærkt, wolfram fictile er vidunderlig materiale når under alle vejrforhold og kan varig selv i våde og blæsende betingelser, men stadig holde sin form, og kunne ikke deformeret. Det kunne formes let af fiskere til enhver form, de ønsker. Den mest specielle fordel i forhold til andre fiskeri materiale såsom bly, er, at, wolfram fictile er ikke-giftige, selv om prisen for wolfram fictile er højere end blylodder, men det er populært for fiskerne i dag.

Wolfram fictile Specifikationer

Wolfram fictile er normalt lavet som pr kunders krav, er der ingen standard form eller størrelse. Generelt fiskes med 10g / pc, 20g / pc, 25g / pc, 30g / pc afhængigt af det andet fiskeri miljø. Også det kunne tilbydes med blot en stor bold form, og så kunne de klippe eller forme det af sig selv ind i uanset figurer, de har brug for.

Wolfram fictile Reservation

Forbeholdet for wolfram fictile er meget vigtigt, eller det vil blive tør hurtigt, da vi har brug for at tilføje nogle voks ind i det under fremstillingsprocessen, og derefter, hvis det udsættes i en høj temperatur i lang tid, så voks vil være fordampet, derefter klæbrigheden af wolfram fictile bliver svagere. Derfor vil det bedste reservation metode være at holde dem på et køligt forhold, og forseglet i plastikposen, når du ikke bruger dem. Hold det væk fra varmen. Så det vil være godt for dig at bruge det i lang tid.

Chinatungsten kunne tilbyde Tungsten fictile

China Tungsten kunne tilbyde Tungsten fictile
wolfram fictile wolfram fictile wolfram fictile
Wolfram fictile
Wolfram fartøj
Wolfram fictile

Hvis du er interesseret i wolfram sejt, eller ønsker at vide mere om det, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller på telefon: 00 86 592 5129696.

Relaterede links: Wolfram Fiskeri Putty| Wolfram Poly| Wolfram Rubber
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved