ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram Putty Vægt >>Wolfram Gum Gummi Vægt

Wolfram Gum Gummi Vægt

Hvad er Wolfram Gum Gummi Vægt?

Wolfram gum gummi vægt, også kendt som wolfram fiskeri kit er faktisk en familie af forskellige harpikser fyldt med wolframpartikler. Wolfram tyggegummi gummi vægt har egenskaberne af wolfram, der er høj tæthed, lille volumen, miljøvenlig, etc. Det har også den egenskab af gummi, såsom korrosionsbestandighed, lav pris. Tungsten gummi gummi vægt er meget udbredt fiskeri jigs.

Fordelen ved Wolfram Gum gummi Vægt

1. Det er 1,8 gange tungere end bly, så det tilføjer masser af vægt i et lille område, og miljøvenlige.
2. Det er børnesikker; der er ingen giftige materialer i det.
3. Produktet kan formes til enhver størrelse pr vanddybde og volumen.
4. Det bliver på din leder i alle temperaturer.
5. Tungsten gummi gummi vægt kan frigøres nemt.
6. Produktet er vandtæt, klæbrig og genbruges.

Brug af Wolfram Gum gummi Vægt

Produktet er meget tæt og let at ælte. Bare et lille stykke vil gøre for at gøre din krog link lå fladt på bunden af søen sengen. Wolfram tyggegummi gummi vægt er også nyttigt for balancering krog agnen. Det er almindeligt anvendt i fiskeriet.

Wolfram tyggegummi gummi vægt er perfekt til enhver fisher, der ønsker en slidstærk og høj densitet materiale til pinning ned krog link sagen. Nemt flyttet, blødt og slidstærkt, at produktet er stor under alle vejrforhold og kan vare selv i våde og blæsende forhold. Vi kan tilbyde forskellige former for tungsten gummi gummi vægt som dine krav.

Tungsten gummi gummi vægt holder hvor det er placeret på krogen, kan du ændre den bløde vægt mængde og stand til at give lokke forskellige svømning og faldende handlinger.

I modsætning til bly, der er blevet mærket som faren miljø mange år siden, tungsten gummi gummi vægt er miljømæssigt sikker. Så du kan forme det i enhver form, du ønsker, selv uden handsker.

Wolfram Gum Gummi Vægt i Pinewood Derby bil

Pinewood derby biler er tyngdekraft-drevne køretøjer. De starter løbet på en skrånende bane holdt tilbage ved at starte stifter. Når benene falde, bilerne ruller ned skrånende vej mod målstregen, styret af skinner. Fleste numre er bygget med en overgang fra den skrå begyndende afsnit til en lang flad sektion. På disse spor, skal biler fuldføre flad sektion under opretholdelse så meget hastighed som muligt. Så tungsten gummi gummi vægt er afgørende. Maksimal energi genereres uden at skabe yderligere luft træk.

Forsigtighed!

Selv tungsten gummi gummi vægt er lavet af ikke-giftige ingredienser, er det ikke et legetøj for børn at lege med. Vask altid dine hænder efter bruger det, og holde tungsten gummi gummi vægten væk fra mad og din mund.

Hvis du har nogen interesse i tungsten gummi gummi vægt, du velkommen til at kontakte os: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com or call us: 0086 592 5129696.

Relaterede links: Wolfram legering Fishing Putty| Wolfram Alloy Airplane Putty| Wolfram Alloy Boat Putty
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved