ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram Putty Vægt >>Wolfram Poly

Wolfram Poly

Hvad er Wolfram Poly?

Wolfram poly, også nævnt som wolfram gummi, wolfram nylon eller wolfram plast, er faktisk en familie af forskellige harpiks fyldt med wolfram-partikler på op til 60% i volumen og 96% efter vægt. Basisharpikser i poly wolfram kan indbefatte ABS (acryloynitrile butadien styren), PBT (polybutylenterephthalat), PU (polyurethan), PA (polyamid), PP (polypropylen), og TPE (termoplastisk elastomer). Sammenlignet med andre materialer, wolfram poly er ugiftig. Poly wolfram er fuldt genanvendeligt materiale. Wolfram poly tilbyder også forbedret stivhed, og slagstyrke på en miljøvenlig pakke, der er sikkert på arbejdspladsen. Wolfram poly bliver mere og mere populært for nylig.

Wolfram Poly- bedste materiale i strålingsbeskyttelse

poly wolfram afskærmning

Wolfram poly (wolfram gummi, wolfram nylon eller wolfram plast) har de gode egenskaber af wolfram, der er høj tæthed, høj stråling modstand og egenskaberne af poly, der er let bearbejdes, høj trækstyrke og formbart, etc. Så poly wolfram poly blev bedste materiale strålingsafskærmende stedet for bly. Poly wolfram er mere holdbart end andre bly erstatninger, poly wolfram giver bedre stråling afskærmning kapaciteter i elektroniske og elektriske produkter. Fordi wolfram poly er formbart, poly wolfram giver øget design fleksibilitet og mulighed for at skabe støbte dele i stedet for flere dele forsamlinger. Wolfram og bly er de to mest anvendte elementer til strålingsbeskyttelse, både prototyper og konkrete produkter, der udsættes for en 120 kV røntgenkilde, har bevist, at wolfram poly produkt, som er i varierende tætheder giver stråling afskærmning og dæmpning til og med en en-til-en ækvivalens til at lede.

Wolfram kollimator er en anden form for wolfram poly produkter. Vi kan fremstille enhver type og størrelse af wolfram kollimator hjælp tungsten poly. Det er klart, producerer vi standard solid wolfram poly type ved CNC-bearbejdning. Vi kan tilbyde wolfram poly produkter i henhold til dine krav eller vi kan også tilbyde relaterede tegninger af poly wolfram produkter. Vores ingeniørvirksomhed af wolfram poly er ofte gratis .Vores vende tidspunktet for poly wolfram produkter er kortere end dem, der typisk accepteret i branchen. Wolfram poly er vores førende produkt. Vi er professionelle wolfram poly producent, poly wolfram produkter, der tilbydes af os er af høj kvalitet.

Billeder af Tungsten Poly Produkter:

wolfram poly materiale poly wolfram støbning poly wolfram kollimator
Poly Tungsten Materiale Poly Tungsten Støbning Poly Wolfram kollimator

Hvis du har nogen interesse i wolfram poly, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller ring: 0086 592 5129696.

Relaterede links: Wolfram Plastic| Wolfram Rubber| Wolfram Nylon
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
版权所有©1997 - 中钨在线