ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram Putty Vægt >>Typer af Wolfram Pinewood Derby Car Vægt

Typer af Wolfram Pinewood Derby Car Vægt

Der er mange typer af metal, du kan bruge til at tilføje vægt til din bil, herunder mønter, skiver, og selv møtrikker og bolte, men hvad der er bedst form for vægt til at bruge. Meget afhænger af, hvilken type bil, du bygger. Meget tynde biler er tidligere for at bygge med tungsten vægte.Wolfram er meget tæt, så du kan passe en meget mere vægt i et lille rum, end du kan med bly. Nu wolfram fås i mange nyttige former, hvilket gør vægtning bilen endnu lettere. Ulemper af wolfram er du ikke kan omforme det, og det koster meget mere ounce end blylodder.
Bly har været den klassiske vægt for Pinewood Derby biler. Det er nemt at forme og skære, og det er billigt. Men det er også mindre tæt end wolfram og giftige. Du skal være meget forsigtig med at bruge bly og det skal være helt tæt inde i bilen, hvis du vælger at bruge det.

Her er nogle typer for tungsten Pinewood Derby Car vægt:


wolfram fyrretræ derby terning fyrretræ derby wolfram terning
Fordel: Meget tæt, Fås i tre lodder, Passer i et boret hul, Ikke-giftige
Fordel: Kan justere vægten ved at tilføje to wolfram kuber, Passer i en "boret hul, Fås i to vægte, Ikke-giftige
wolfram fyrretræ derby terning wolfram fyrretræ derby terning wolfram fyrretræ derby terning
Advantage: Easy to install, Adds to the design, Available in two weights, Non-toxic Fordel: Kan støbes i forskellige rum,, Nyttige at finjustere center balance, Kan bruges i dine trim huller.

Fordel: Packs en masse vægt i en stram plads, let at justere din vægt, kan være steder meget lavt i din bil, Ikke-toksiske


Hvis du har nogen interesse i wolfram-legering terning, du velkommen til at kontakte os: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller ring til os ved: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595. Vi står til din rådighed.

Relaterede links: Hvad er Wolfram legering| Wolfram tunge legering kvaliteter| Wolfram tunge legering Application
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved