ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram Putty Vægt >>Wolfram Paste

Wolfram Paste

Wolfram Paste Instruktion

Wolfram pastaWolfram er verdens 4. tungeste metal, wolfram pasta er fremstillet af wolframpulver og en polymerbinder. Wolfram pasta er et sikkert ikke-toksisk metal og mere vægt koncentration i tyngdepunktet område.

Wolfram pasta er genanvendeligt og ugiftigt, som er fantastisk til brug i enhver tid, du ville bruge til leg eller kamp. Wolfram er 30% tungere end bly, så en mindre mængde af materialet er nødvendig for at have de samme fordele som bly. Wolfram pasta er lovligt at bruge i områder, hvor bly er forbudt, og er sikkert for miljøet.

Wolfram pasta til co-sintring med ren aluminiumoxid og fremgangsmåde til at fremstille samme
Denne opfindelse angår keramiske pakker til integrerede kredsløb, og især, at sammensætninger af wolfram pasta, der kan co-sintret med højt aluminiumoxidindhold pulver til frembringelse integrerede kredsløb pakker.

Offentliggørelse af Wolfram Paste Invention

Vi har opdaget, at kredsløb pakker kan fremstilles ved anvendelse af en 98% aluminiumoxid-substrat sammen med en wolfram pasta, hvortil udvalgte sammensætninger af glas er blevet tilføjet. Circuit fremstillede emballager i overensstemmelse med den foreliggende opfindelse udviser overlegen termisk ledningsevne, lav krympning variabilitet, og glattere og mere ensartet overfladefinish. Ved at anvende smalle størrelsesinterval aluminiumoxidpulver, svind og overfladekvalitet parametre forbedres endnu mere, og sintringstemperaturen reduceres. Yderligere detaljer og udførelsesformer for opfindelsen er beskrevet nedenfor.

Beskrivelse af wolfram sæt specifikke udførelsesformer

Vi har fundet, at en tungsten pasta egnet til co-sintring med 98% aluminiumoxid kan fremstilles ved at tilsætte en udvalgt sammensætning af glas til wolfram pasta. En foretrukken udførelsesform for opfindelsen udnytter smalle størrelse i området aluminiumoxidpulver med en gennemsnitlig partikelstørrelse i området fra ca. 0,3 til 1,0 mikrometer med en standardafvigelse på ca. 50% af middelværdien. Anvendelsen af smalle størrelsesinterval aluminiumoxidpartikler tillader sintring ved lave temperaturer, typisk af kommercielt tilgængelige pulvere. Desuden er dette lavere sintringstemperatur for smalt størrelsesområde aluminiumoxid opnået uden behov for at tilsætte glas til aluminiumoxidet, med dens ledsagende fald i termisk ledningsevne. Vi har fundet, at 98% aluminiumoxid udviser væsentligt højere termisk ledningsevne end gør 90% aluminiumoxid, uanset partikelstørrelse.


Hvis du har nogen interesse i wolfram pasta, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller telefon:86 592 5129696.

Relaterede links: Wolfram Boat Putty| Wolfram Poly| Wolfram Rubber
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved