ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >> Wolfram Putty Vægt >>Wolfram Boat Putty

Wolfram Boat Putty

Hvad er Wolfram Boat Putty?

kontrol båd fjernbetjeningWolfram båd kit er lavet af 100% ren wolfram pulver. Wolfram kit er blandet med en kit typen forbindelse og et par af vores egne ingredienser til at skabe en tungsten kit, der er meget formbart, let at anvende og vil ikke tørre ud, selv efter flere uger udsat for luft og sollys.

Let at bruge, ikke giftigt, wolfram båd kit er 30% tungere end bly og lovligt at bruge, hvor bly er ikke. Efterlad ingen klæbrige rester på hænder, tøj eller gear. Du skal blot klemme off den passende mængde af wolfram kit og rul det på din båd. Nemt justeres wolfram kit, kan den fjernes og genbruges på din båd legetøj. Wolfram kit er tarvelige og formbar, let at sætte på, let at tage af.

Wolfram kit er maksimal vedhæftning, der er den stickiest nogensinde, hvilket eliminerer risikoen for at sætte falde ned i løbet af din fjernbetjening båd kamp. Vores wolfram båd kit er perfekt til at balancere dig båd eller pinning ned din ende tackle.

Wolfram Boat Putty Fordele:

1.Easy at anvende nøjagtige beløb af vægt til din båd legetøj.
2.Easily forme til enhver form, så du kan bruge det overalt på din båd, uanset hvad design, du har.
3. Bræk nøjagtige beløb af wolfram kit du har brug for.
4. Placer wolfram kit overalt på din båd.
5. Tungsten kit er miljøvenlig.
6.Tungsten kit er genanvendelig.

wolfram-legering kit wolfram båd kit wolfram-legering kit
Wolfram Putty-01 Wolfram Putty -02 Wolfram Boat Putty

Forsigtighed!

Selv wolfram båd kit er lavet af ikke-giftige ingredienser, er det ikke et stykke legetøj for børn at lege med. Vask altid hænder efter brug wolfram kit, og holde wolfram kit væk fra mad og din mund.

Alle typer af wolfram fjernbetjening kan rummes inden for den Chinatungsten Online organisation og kvalitetsstandarder og kundeservice niveauer være konsekvent for hver type kunde.

Hvis du har nogen interesse i wolfram kit, du velkommen til at kontakte os: sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com eller ring til os: 0086 592 512 9696, 0086 592 512 9595. Vi står til din rådighed.

Relaterede links: Wolfram legering Fishing Putty| Wolfram Airplane Putty| Wolfram Slot Car Kit
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved