ESTABLISHED 1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem >>Forgyldt Tungsten >>Wolfram Alloy guldæg

Wolfram Alloy guldæg

Den guldbelagte opdelt i to kategorier, den ene var homogene materialer forgyldt, og den anden er en heterogen materiale guldbelagt. Andre forgyldt plating karakteristiske punkter er primært to kategorier: de guldbelagte metaldele og ikke-metalliske guldbelagte. Den guldbelagte kvaliteten af de fordele og ulemper, afhængigt af tykkelsen af det guld lag, hvor mange skinnende lyse mørke motiver. Den guldbelagte kvalitet af fordele og ulemper ved selvfølgelig også er tæt forbundet med guldbelagte produkter, her har vi at blive anbefalet er en wolfram legering forgyldt produkt, især vores wolfram legering guldæg,det er mere værdifuld end nogen andre guldbelagte produkter.

Wolfram legering er en miljøvenlig, slidstærk og en hårdhed materiale, det vigtigste er dens densitet, tæt på densiteten af guld (19,3 g / cm3). Disse fordele ved wolfram legeringen gør wolfram-legering guldbelagte produkter nyder visse fordele, er det bedste alternativ for de dyre metal guld eller platin. De vigtigste produkter omfatter: wolfram legering gyldne barer, wolfram legering gyldne stænger, wolfram legering gyldne mønter, wolfram legering gyldne æg og så videre.

Nogle billeder om Tungsten Alloy guldæg:

wolfram legering guldæg gyldne belagte wolfram legering guldæg
wolfram legering guldæg-01 wolfram legering guldæg-02 wolfram legering guldæg-03

Udseendet af wolfram legeringen gyldne æg er forgyldt. Wolfram legering guldæg har en høj tæthed og korrosionsbestandighed egenskaber. Derfor wolfram legeringen gyldne æg er værdig samling, det er et meget godt valg som en gave til VIP kunder, venner og så videre. Det svarer til guld, men prisen meget billigere end guld, så elsket af mange mennesker.

Hvis du er en guld-forhandler, og deltage i varemesser eller sætte dit guld i produkterne udstillet, behøver du ikke ønsker dine guld produkter blev stjålet. Men den skinnende guld produkter er altid attraktivt for tyve. For at reducere eventuelle store tab, du må hellere sætte en falsk, og det må ligner guld produkter, vil wolfram legering guldæg være din bedste valg.

Bemærk:. Chinatungsten Online (Xiamen) Manu & Sales Corp er en meget professionel og seriøs selskab, som har specialiseret sig i fremstilling og salg wolfram legering gyldne æg og andre wolfram relaterede produkter i mere end to årtier. Vi er en professionel wolfram legering guldæg manufacturer.Our produkt og andre produkter er kun til souvenir og dekoration formål. Her erklærer vi: Brug ikke vores produkt og andre produkter til ulovlige formål. Vi kan tilbyde alle former for wolfram gyldne æg som dine krav.

Hvis du er interesseret i wolfram legering gyldne æg, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com eller på telefon: 86 592 5129696.

Relaterede links: Tungsten Alloy kvaliteter| Wolfram legering Producent| Wolfram legering Fremstilling Process
Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
sales@chinatungsten.com sales@xiamentungsten.com
 Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - ChinaTungsten Online All Rights Reserved